IMPECCABLE

Service rapide et professionnel comme d'habitude!!! Bravo

Tr�s content

Premi�re fois que je commande sur ce site. Tarif comp�titifs et frais de port gratuit. Tr�s content, le produit est conforme et il est arriv� tr�s rapidement. Je recommande !

De bestelling werd heel snel afgeleverd. pico bello.

extreem snelle levering

Helaas was een artikel niet mijn maat. Echter makkelijk en duidelijk om te ruilen.

parfait

rapidit� , et correspondance de l'article . A recommander. David.

SUPER SITE !!! Contact rapide et r�actif.

Suite � une erreur de taille, j'ai �t� oblig� d'�changer mon achat. Tout � �t� r�gl� en une semaine. Rien � redire. D�s que j'ai besoin je commande chez RAD.

Rad tournai

Rien n'a dire. Impeccable pas de probl�me Rapide. Bien emball� et magasin point enl�vement disponible et rapide . Surpris en bien n'etant pas un habitu� des achats par internet.

service zoals service hoort te zijn...en toch net iets meer

De verscheping via DPD is perfect. Op het laatste nippertje moest mijn echtgenote toch werken, maar om 23.00 uur het leveradres nog kunnen aanpassen is ongelooflijk! Service van de hoogste plank!

dik in orde

mijn bestelling voor het plaatsen van een top koffer op mijn motor was prima in orde, kreeg info over wat ik wel en niet nodig had betreft de diverse onderdelen voor montage op mijn bmw r1200r en tot slotte een zeer vlotte levering, alle lof, aan te bevelen dus

vriendelijk en gedienstig maar weinig verkoop ervaring

vriendelijk voor de bediening maar moeten de klanten meer advies geven

accessoire MOTO

Livraison rapide en relais colis

Tevreden!

Vlot geleverd!

Excellent

Un service conseil tr�s efficace, les prix sont raisonnable et les gens sont souriant.

tr�s bien

conforme et tr�s rapide !

Mieux que nos ministres

Commande simple et facile, paiement de m�me et livraison ultra rapide (2 jours) en un mot, parfait.

Snel geleverd en exact wat je besteld hebt.

Meer valt hierover niet te zeggen. Top.

Protege main bmw f800r

Livraison tr�s rapide super � recommander

Uitstekend - Vlotte levering

Gratis en vlotte levering van de cadeaubon!

M�ga super service

Ma commande enligne est tr�s facile � r�diger. Le suivi sur le net impeccable. Je suis averti de la livraison, le jour et l'heure. Les articles correspondent exactement � ma commande et la livraison est gratuite. Super et f�licitations

snel

Duidelijk! Goed en snel. Afhaalpunt prima.

Snel en correct !

Snel en correct !

Prix serr�, livraison rapide, produit de qualit� : marchand +++ !

Tout est dans le titre !

Duidelijke communicatie en snelle levering

Duidelijke website en communicatie. Snelle levering. Gewoon prima.

uitstekende transactie

gemakkelijke bestelling van ketting-kit door de keuze van 't juiste model op de site, vlotte levering door regelmatige update van toestand verzending tot 1u1/2 voor de levering via sms

site � recommander

objet conforme � la commande, la livraison fut rapide et le suivi assur�

Landegemstraat 4

9031 Drongen