Ik heb reeds door de jaren heen vele artikelen bij RAD gekocht en ben altijd tevreden, zowel klantvriendelijkheid, dienst naverkoop, het artikel en postorderbedrijf

Excellent service

Recevoir ma commande le lendemain je trouve cela exceptionnel le service est ai top

Bestelling helm

Op tijd besteld Op tijd afgeleverd. Prima .

Exemplaire

Clart� du site, frais de port gratuits pour mes achats, exp�dition �clair... J'ai re�u ma commande moins de 48h apr�s l'avoir pass�e! Bravo et merci.

Snelle en goede service en bezorging

Een hele dikke voldoende voor de prijs, service en bezorging. Binnen een dag alles ontvangen voor een hele scherpe prijs.

Top levering

Snelle service,en heel goed in gepakt en alles verliep probleemloos. Top. Zeer te vreden.

Super snel geleverd..

Ook voor in Nederland wonende klanten, heb je het binnen no time in huis..

goed product

Snelle levering, product van goede kwaliteit

Service hyper rapide !!

Bravo pour la rapidit� ! Tout a �t� limpide et clair y compris le suivi.

Bestellen is makkelijk, levering snel. Heel tevreden, binnen een paar dagen was het geregeld.

Levering

Z��r snelle en correcte levering van het bestelde, alleen het formaat doos aanpassen aan het verstuurde.

Excellent service

Apr�s un agr�able passage dans votre magasin de Nivelles, l'article que je cherchais n'�tais pas de stock et le vendeur m'a gentiment propos� de me l'envoyer � mon domicile gratuitement. Je l'ai re�u 3 jours apr�s . Tr�s bon service

Zonnescherm voor shoei helm

Aangenaam verrast Heel duidelijke uitleg op de site welk type scherm ik moest bestellen. Na 2 dagen stonden ze aan de deur op het afgesproken uur met mijn pakket

Betrouwbaar

Makkelijk doorzoekbare database. Snelle en accurate levering.

Prima snelle service

Hoger scherm besteld voor mijn Yamaha FZ8 FAzer. Via de website snel kunnen vinden welke schermen daarop passen. Gekozen voor D448s van GIVI omdat die het mooist bij de motor past. Snelle levering van RAD en goede verpakking. Via de e-mail prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Goede en snelle levering woensdag besteld vrijdag geleverd

Een winkel waar men op kan rekenen als men iets besteld

Tres bon service client

Mon colis est arriv� comme pr�vu en date et en heure et la qualit� de mon attente vis a vis du produit est exellente... Le service client�le de RAD Nivelle est exelllent , les vendeurs sont agr�able! Merci, bien a vous

Keurig verlopen

Goed, levering conform afspraak, binnen gestelde termijn

Service prima, helder site. Wellicht flauw van mijn zijde, vind het artikel (grip puppy) kostbaar. EUR 19.00 voor 2 stukjes isolatie materiaal. Anderzijds, dit wist ik van te voren. Vandaar wellicht flauw van mijn kant

livraison

Livraison assez longue ( 6 jours depuis la commande) sinon aucun probl�me. Cordialement

Super snelle levering !

Niet te duur , en snelle levering

Patine et support GIVI pour Versys 650

Un support de top case GIVI pour une Kawazaki Versys 650 de 2006 ! Excellent rapport qualit� prix. Envoi rapide et soign�

Positif

Ras. Tr�s bon sav

Correcte afhandeling.

Stukken werden geleverd zoals vermeld en mooi optijd.

Tr�s satisfait

Tr�s satisfait. suivi impeccable de ma commande. R�ponse rapide du team. Je recommande.

Landegemstraat 4

9031 Drongen