goede en correcte levering van de goederen.

via mail wordt men goed op de hoogte gehouden waar het pakket is. stipte levering volgens de mail die je krijgt dzelfde dag

Vragen om een beoordeling en het pakketje is na 3 dagen nog niet eens op het Kiala punt!???

Webshop en bestelling gaan vlot, maar daarna dacht ik toch dat leveringen op Kiala punten vlugger zouden gaan dan de post!!

Bestelling

Bestelling vanuit Belgi� naar mijn adres in Nederland was sneller dan ik dacht (2dagen). Alles in goede orde ontvangen.

batterij

batterij gekocht, juiste prijs; snelle levering, eerste keer iets gekocht via web, goed geregeld! Volgende bestellingen volgen.

Livraison en 9h!

Command� � 13h, parti � 16h30, arriv� le lendemain � 10h... Impeccable!

Mijn bestelling

Mijn bestelling was binnen 24uur geleverd alles was erbij en geen verzendkosten betaald ! Beter kan niet.

alles heel snel gegaan

duidelijke track and trace en snelle levering

excellent

Colis re�u rapidement, bien emball�. Parfait!

Levering aangekocht materiaal

Binnen de 24 uur werd alles correct aan huis afgeleverd, via email werd op een uur na meegedeeld wanneer de levering ging plaatsvinden.

tres bon

produit tres bon delais parfait a recommander

optimate

Snelle levering van mijn bestelde product een Optimate 4 dual Prog.

Geweldige winkelervaring!

Overzichtelijke webwinkel, aantrekkelijke prijzen en een zeer snelle levering naar Nederland! Al twee keer iets besteld, ben zeer tevreden! Zal zeker in de toekomst blijven bestellen. Keep up the good work!

Goede webshop en zeer snelle levering

Ik bestel al een aantal jaren mijn motorspullen bij RAD en ben zeer tevreden over RAD. Op voorraad is ook de volgende dag in huis. Transport DPD wilt nog wel eens een dagje vertragen. Ik kan iedereen in Nederland aanraden bij RAD motorspullen te bestellen

Super satisfait

Une premi�re commande sur le site avec une tr�s grande facilit� ,le colis re�u avec rapidit�, que du bonheur, merci RAD(moto). Je recommande +++++++++

Excellent

Commande trait�e et exp�di�e le jour m�me ! Colis livr� rapidement par transporteur � domicile. Elle est pas belle la vie !

perfect

zeer snelle en goede levering

Perfecte afhandeling

Vlotte en perfecte afhandeling

Snel

Snel leveren, goed verpakken,dus zoals het hoort maar dat is weleens anders, pluim voor RAD

correcte afhandeling

besteld en geleverd binnen aangegeven tijd !

snelle en nette levering

Snelle levering producten goed verpakt tegen eventuele beschadigingen tijdens transport.

Rien � signaler

Rapide, s�rieux. Tout c'est bien pass�

service is uitstekend

parfait

package propre. livraison rapide et produit conforme

Super site et tr�s complet

M�me si j'ai eu quelques probl�mes de colis rad � toujours �t� la pour s'en occuper , un super site avec d'excellent produits

Impeccable et rapide !

J'ai rarement re�u une commande aussi rapidement ! C'�tait le we de promo sur les v�tements, ce qui m'int�ressait n'�tait pas de stock au RAD le plus proche de chez moi, je l'ai donc command�, pay� le prix promo et re�u deux jours apr�s (envoi gratuit !) Merci

Landegemstraat 4

9031 Drongen