zeer goede service

zeer goede service

Ideaal !

Goedkoper dan elders en snelle levering

snelle service

heel tevreden over de snelle en gratis verzending

Goede service, die wordt geleverd

Snelle service, artikelen tegen een redelijke prijs

Tr�s bon suivi

Demande d'informations r�gl�es rapidement

Snel, Betrouwbaar en volledig volgens verwachting

Ik heb bij RAD de Sena SMH5FM besteld, deze werd binnen de verwachte levertijd bij het Kiala punt afgeleverd. Prima beschermd verpakt, direct thuis uitgeprobeerd, nieuwste firmware geinstalleerd en helemaal tevreden. Prima afleverservice. RAD zit in mijn boekje voor de toekomst.

Givi Airflow windscherm

Levering zoals het hoort: correct en snel via Kiala ophaalpunt. Weer een tevreden klant!

parfait

rapide s�rieux

livraison rapide

commande pass� le mardi, livr� le jeudi donc � J+2 en relais kiala pour 0 � produits bien emball�s et conformes � la commande

perfecte aflevering

zoals gewoonlijk perfecte aflevering van de bestelling

Aankoop windscherm

De aankoop van mijn nieuw windscherm was eenvoudig. Ze maakten de belofte waar en leverden via DPD. Heel overzichtelijk werd ik op de hoogte gehouden via e-mail waar het pakket zich bevond en wanneer het zou afgeleverd worden. En dat was correct tot op de minuut. 10 op 10!

zeer vlot en professioneel

zeer snelle levering en goed ge�nformeerd over levermoment

Tr�s bon servis

Service irr�prochable et rapide

grip puppies

Articles conformes et livraison rapide.

Les articles sont conformes au description et la livraison est rapide,command� le mercredi matin et re�us le colis le vendredi matin,devait le recevoir le jeudi apr�s midi,mais surcharge chez DPD.

goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

Tr�s bonne transaction

Tr�s bonne transaction, livraison rapide,colis parfais je recommande!!!

Parfait

Livraison rapide, produit de tr�s bonne qualit� mais attention a la taille, j'ai command� un 2XL trop juste, un ami me la repris et j'ai recommand� un 3XL

parfait

rsa. livraison tres rapide article bien emball� . merci

Service,rapidit�, bref le top

Facilit� de commande via le site extra, syst�me de paiement multiple, livraison rapide, client content!

Helemaal top!

Duidelijke website. Snelle verwerking van de bestelling en supersnelle levering ( binnen 24 uur) Het product is exact zoals beschreven op de site. Zeker een aanrader!!!@

Dankjewel voor de goede service ! :-)

's Anderendaags was de regenvest al aangekomen. Dankjewel, met dit weer kon ik het al goed gebruiken. :-)

supper

een snelle en goed te volgen levering

qualit� du service

C'est avec grand plaisir que j'ai a nouveau constate tout le serieux et la competance de RAD .

excellent service

Command� une bulle haute pour mon v�hicule. Livr� en France depuis la Belgique en moins de 36h. Colis impec. Service au top.

Landegemstraat 4

9031 Drongen