ophalen helm

h��l gemakkelijk, dicht bij huis, top!!

Snel, efficient, fijne website

Prima overzicht tav voorraad, snelle afhandeling, heel goed verpakt ontvangen

correspond a mes attentes

Tr�s rapide livr� en tr�s bon �tat

Ik heb mijn volledige bestelling na 2 dagen afgehaald in het Kiala-afhaalpunt zoals gevraagd.Snel,dichtbij en korrekt.

zeeeeer slechte levering door dpd

ik weet niet met welke gps zij werken , maar hebben na 2 pogingen om te leveren zogezegd via levering mijn adres niet gevonden of doorgegeven dat er niemand thuis waarbij ik wel thuis was !!!! ben zeker niet meer van plan om nog verder te laten leveren door deze mannen hoor!!!

bulle givi air flow

produit conforme-livraison rapide et soignee-prix competitif

tr�s tr�s bien

Rapidit� a la livraison et gratuite grand choix d�articles tout pour lepriv� que je suis MERCI

Impeccable

Exactement le produit command� et arriv� presqu'� l'heure pr�dite. Chapeau bas Merci

De manier van werken geeft mij vertrouwen. Voor mij werd een defect toestel binnen garantie zonder problemen vervangen - er waren ook helemaal geen verzendkosten aan deze transactie verbonden - heel goed geregeld.

Levering van aangekochte goederen totaal in de mist gegaan

Mijn pakje is niet aangekomen op de afgesproken datum ,had het dringend nodig .De firma D.P.D die het pakje bezorgd laat u enkel weten via e mail dat u adres niet bestaat [ ik zal alzeimer hebben zeker] contact nemen met deze firma is ook niet eenvoudig geen nummer te vinden en op e mail ook geen antwoord ......... zal volgende keer bij een bestelling niet meer met RAD in zee gaan denk ik

Prima service!

Zoals gewoonlijk, levering al 1 dag na de bestelling! Perfect en zeker een aanrader!

Snelle. Levering

Makkelijke site overzichtelijk

geweldig

Prima en snelle service zoals beloofd. Producten die hun beloftes waarmaken

Goed gevoel

De bestelling werd de volgende dag al keurig bezorgd. Het zat keurig verpakt. Het bestelde voldeed volkomen aan mijn verwachtingen. Ga zo door!

prima service

maandag online besteld, woensdag reeds geleverd ! prima service !

Snel geleverd en product volgens omschrijving geleverd.

Bedankt voor grip puppy's , van het weekend proberen of het werk.

Grip puppies

Ik heb bij RAD grip puppies besteld op maandag. Op dinsdag werd de bestelling verwerkt en op woensdag had ik ze in huis Dit had ik niet verwacht omdat het grensoverschrijdend is. Super!!

Snelle en correcte levering

RAD slaagt er in op een snelle, correcte manier de bestelling op de afgesproken tijd te leveren.

Tr�s bonne exp�rience .

Tout c'est bien d�roul� , rapide efficace.

Livraison Rapide et Conforme

RAS, tout est arriv� en 4 jours et conforme � la commande. Top

Delai de livraison trop long

Je ne sais pas comment noter car j'ai l'impression que ce n'est pas la faute du site mais de Chronopost qui � mis sept jours pour livrer au bureau de poste le plus pr�s, alors que �a devait �tre � domicile, c'est incroyable ils n'ont pas trouv� mon adresse, le facteur doit �tre plus dou� lui il y arrive ! Exp�di� le 21 et re�u le 27 !!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Onderdelen

Een Super snelle levering. Een Top winkel correct en een Super service.

Bon vendeur

Bonne communication, rapide, bon rapport qualit� prix.

envoi tr�s rapide!

commande pass�e un dimanche apr�s-midi et re�ue le mardi matin!

Goede afwikkeling bestelling

Levering bestelling was top; snel en correct

Landegemstraat 4

9031 Drongen