kan niet beter

perfect kan niet beter op 2 dagen besteld en geleverd

Prima service.

Snelle en goede levering.

Eerste bestelling

Mijn eerste keer dat ik bestel, ik ben zeer tevreden wat een snelle levering top ik ga zeker meer bestellen en langs komen wat een goede service en een mooie zaak.

Vandaag besteld en morgen aan huis geleverd prima vriendelijke mensen

Excellent

Livraison rapide et conforme

livraison rapide et ,bonne qualit� des produits

toujours satisfait de mes precedente commandes

Goede snelle levering van de bestelde Tanktas

besteld; de Givi xs 307 quicklock Tanktas. Deze echter achterop een Triumph explorer 1200 gemonteerd! Zit perfect!

Tr�s satisfait!

Commande le samedi soir, livraison en Bretagne le jeudi matin, tarif tr�s comp�titif sur l'article commande.

livraison produit command�

Super, facile � suivre, rapide et sans surprise ...

Parfait

Client habituel de RAD, je n'ai jamais �t� d��u. De la commande � la livraison, jamais de probl�me et surtout re�u rapidement. Continuez comme ca !!

Interphone Iphone 5 houder voor op motorfiets fantastisch!!!!!!

Ga binnenkort met motor weg en ik wilde een houder waarin mijn telefoon ging. Via de uitgebreide website van RAD op snelle wijze het juiste product gevonden. Besteld en binnen twee werkdagen in huis. Goed op de hoogte gehouden via mail, en juiste factuur ontvangen. Een mooi degelijk product wat ik precies wilde hebben.

KIT FEUX STOP GIVI

Commande Kit feux stop GIVI V47 : livraison rapide, produit conforme, service RAD parfait, de plus : prix tr�s comp�titif et frais de port offerts ! Merci RAD ! A bient�t pour prochaine commande. Salutations motardes. PBG

Zeer snelle levering.

Bestelling zou na 5 werkdagen geleverd worden, maar na 2 dagen kreeg ik ze al. Gemakkelijk online op te volgen via tracking.

� recommander !

RAS envoi rapide , bien prot�g� . super s�rieux

Excellent site ! bonne adresse

Disponibles, tr�s aimables, rapides, tout ce que nus attendons d'un site comme celui ci .Bravo continuez je reste fid�le..

service exelent

possibilit� de poser des questions avant l'achat, avec une r�ponse rapide. commander un mardi, colis arriver le vendredi

Snel gevonden wat ik nodig had en snel geleverd

Gewoon goed en snel

Uktstekend

Alles in orde ; het artikel en de vlotte verzending

MOOI

Goede en snelle service

Keurig en snel.

Gemakkelijke website, snelle afhandeling en en perfect getimed thuisbezorgd.

De A � Z

Ce qu'ils ont en stock est livr� tr�s rapidement

commande

Rapidit� dans la livraison

Snelle, correcte levering!

Levering en afhandeling vinden op een correcte en vriendelijke wijze plaats. Geef hier graag nog eens een vervolg aan.

rapide mais "a peu pres"

service rapide , impeccable mais la piece commande est a peu pres exacte... les trous ne correspondent pas exactement aux emplacements d origine de la bulle Yamaha... j ai du "bricoler" dommage pour une piece GIvi... je confirme bien que la piece commandee etait la bonne reference pour la bonne moto... les trous sur le dessus ne correspondent pas exactement .... un peu de lime (5 mm quand meme ) et avec une rondelle en plastique , ca ne se voit presque plus...) dommage car j ai toujours ete content des pieces GIVI

alles is mooi verpakt en de aankoop zit vast in het doosje ook .

Landegemstraat 4

9031 Drongen