Service rapide et efficace!

Site clair et agr�able, facilit� de commande, service rapide et livraison ok. Tout est fait pour rendre la vie facile au client, m�me le service d'�change. Attention cependant aux d�tails lors de l'emballage!! J'avais command� un v�tement noir et rouge et j'ai re�u un v�tement noir!!

stukken uit de verpakking

Over de snelle behandeling van mijn bestelling kan ik niets verkeerd zeggen. Spijtig dat de koerier het eerst op een verkeerd adres afgezet had. Alle stukken waren uit de verpakking gehaald en daarna terug in de doos gestopt.

LS2 helmen

Een snelle levering netjes en veilig verpakt. Geen nederlandse beschrijving bij het geleverde product.

Excellent

Tout s'est tr�s bien pass�, je recommande vivement. Merci � vous.

aankoop webshop

alles prima verlopen

Parfait !

Produit conforme & livraison tr�s rapide , je recommande !!!

barre top case cb1000r

rapide pour la livraison command� dimanche re�u jeudi et conforme

Uitstekend.

Snelle levering.

Super je recommande !

Top case pour bw's commander, exp�dition �claire et pareil pour la r�ception. Je recommande. Merci

service rapide

ultra rapide et mat�riel conforme excellent service. merci a toutes et tous

kettingspray en poetsmiddel

zaterdag bestelling gedaan dinsdag aangekomen vind ik goed en ge kunt uw bestelling goed volgen .

Supersnelle levering

Eerste bestelling bij RAD. Overzichtelijke site en snelle levering. Online trace van de bestelling.

Impeccable ! Service 5 �toiles

Articles conforme � la description, livraison tr�s rapide et gratuite, prix correcte, site e-commerce simple et clair, nombreuse possibilit� de paiement. Tr�s bonne exp�rience avec ma commande

Aankoop batterij

Snelle levering, product prijs kwaliteit TOP!

Eerste bestelling bij RAD: 100% tevreden!

Eerste bestelling bij RAD: 100% tevreden!

Ouvrir l'emballage virtuellement

Difficile parfois de nommer correctement les articles que l'on souhaite commander. Exemple: chiffon, lavette, loque... Une simple suggestion: pouvoir zoomer sur un emballage ouvert.

goede snelle service

De levering is snel en goed.

Parfait

Je suis tr�s satisfait de ce fournisseur : livraison rapide, ?change gratuit et contact par t�l facile si besoin.

Vlotte levering. Volgende dag werd het pakket al bezorgd

Veel keuze en goede prijzen. De spullen worden vlot en goed verpakt geleverd, zonder verzendkosten (bij een bepaald bedrag)

tr�s bonne prestation

Produit de qualit� et qui inspire confiance . Notice de montage simple . Prix comp�titif . Envoi rapide et fiable . Tr�s bonne prestation de RAD .

Commande de set de d�co pour Givi MAXIA E52

Parfait, livraison rapide. Conseil par mail efficace. Merci � Nathalie.

D�lai et produit conforme

Suite � achat de sidecase pour moto, choix important mais surtout prix int�ressant et d�lai respect�, promis lors de l'achat pour le 17 ou 18 et arrriv� le 17 et surtout en bon �tat. � recommander

Gemakkelijk, op tijd afgeleverd, keurig

De website is erg makkelijk te bedienen, de bestelling worden zoals aangegeven op tijd afgeleverd, alles keurig. Helaas werd er niet gereageerd op enkele vragen die ik bij mijn bestelling had toegevoegd.

Correct geleverd en goed ge�nformeerd

Goed product Goed verpakt Eerste levering paste niet voor mij, veranderd en zonder problemen op het juiste tijdstip geleverd

Il n'y a pas plus facile !

Service gratuit , rapide et livraison pr�vue et r�alis�e avec un respect du timming. TOP !

Landegemstraat 4

9031 Drongen