Heldere en snelle service

De communicatie met de klant is precies genoeg, niet te weinig updates en niet te veel. De levering is snel.

Tr�s rapide, produits dispos de suite

�tant donn� que j'avais command� le m�me produit sur un autre site, qui a envoy� le mauvais, pour au final me dire que le bon �tait en rupture fournisseur, (au bout d'un mois...) alors que j'ai pu le recevoir tr�s rapidement (moins de 4j),je suis plus que satisfait par Rad ! Avec des prix tr�s correctes

perfect

zeer snel geleverd en goede kwaliteit , aanrader

Goede producten en snelle en gratis verzendingen

Gewoon super. Makkelijk, snel en precies op tijd ??

snel en wel

Er zijn gewoon geen woorden voor " Rad doet gewoon wat ze zegt " waar anderen dan weer gewoon beloven. De ene dag bestellen, en de andere dag heb je het artikel al in huis !! dat noem ik pas service.!

Commande de mon casque

Commande du casque effectuer la 30/07 livraison le 4/8 Le bon casque, Livr� � la bonne adresse en tr�s bon �tat Pour mas part conforme � mon attente. Merci pour ce s�rieux

Goede service Nadat de spullen enig sinds beschadigd zijn over gekomen ( val mee te leven) is er een te goed bon ter beschikking gekomen. Levering via kiala duurt wat langer maar dat is denk ik het systeem van kiala .

Tout bon

Rien � dire tout c'est pass� comme pr�vu.

mon avis sur rad.

Qualit� bonne. D�lais de livraison correct. Prix dans la moyenne . Exp�dition gratis au dessus de 15 euros. Je suis devenu un client r�gulier.

Support valise Vstrom

Rapidit� et efficacit� en tout point. Bravo � vous

Tevreden

Bestelling was zoals gepland op de juiste dag en bijna juiste tijdstip.

100% tevreden

Tot nu toe 2 maal (op 1 week) als hervattende biker de shop RAD Zaventem bezocht, de eerst maal voor kledij en toebehoren voor meneer: we werden er prachtig ge�nformeerd en bijgestaan door het personeel. De tweede maal voor mevrouw's kledij die we in de shop besteld en betaald hebben (haar taille was niet voorradig), opnieuw top-service van het personeel en twee dagen later werd dit aan huis geleverd door de koerierdienst DPD. We werden vooraf per e-mail verwittigd van de leveringsdatum en op de dag zelf eveneens van het uur. Onze conclusie: we gaan er zeker terug!

Supersnelle levering

Zonder bezorgkosten en supersnelle levering. Top!

Goedeprijs en afleverservice

Goedeprijs en de levering is vlekkeloos en snel verlopen. Product was op voorraad en met 2 dagen in huis.

Correct.

Correcte levering

Goede website, snelle levering.

De website ziet er ordelijk uit, werkt vlot en is duidelijk. De bestelling verloopt soepel en de onderstatus actueel. De levering verloopt snel, zowel naar het huisadres als via een Kiala ophaalpunt. En ook belangrijk, de prijzen zijn heel acceptabel.

tout a �t� parfait

j'ai re�u mes colis rapidement, ils correspondaient parfaitement au descriptif et les colis �taient intacts.

Gewoon goed

Supersnelle levering. Keurig verpakt.

Top!snelle levering

Snel afgehandeld en snel geleverd helemaal top!

tr�s bien!

excellent site je recommande!

Efficace, rapide et s�rieux!

Commande d'un casque vers midi, l'apres-midi m�me je recevais l'avis de passage de la soci�t� de livraison pour me signaler la livraison du lendemain.

Tr�s satisfait de vos services

Excellent suivi de la commande. Livraison tr�s rapide. Produit conforme � ma demande.

Excellent

Prix ultras comp�titifs avec un suivi tr�s s�rieux et une livraison tr�s rapide et tr�s professionnelle.

A nouveau une excellente exp�rience !

D�lai de livraison plus rapide que pr�vu, produits conformes, communication �lectronique impeccable.... Parfait !

Landegemstraat 4

9031 Drongen