Tr�s rapide!!

Toujours aussi rapide pour la livraison... Mais comment vous faites???? C'est vraiment impressionnent!!!! Tr�s bonne prestation de service. Bravo f�licitation. Je recommanderais chez RAD. Merci � vous Laurent

zeer vlugge levering ,zeer goed verpakt

de remmen die ik kocht waren zeer vlug thuis geleverd en goed verpakt, zeer betrouwbaar voor wat je koopt bij RAD.

Produit conforme, livraison ok.

Nothing else to signal

snel en goed zoals het hoort

..zoals al mijn bestellingen bij RAD perfect, ..wel een beetje overmatig gebruik van plastic bescherming in de verpakking, maar ja, beter te veel dan te weinig en een beschadigd ruitje..

Goede klantenservice

Goede vriendelijke bediening en service. zowel in Brugge als in Drongen. Toch nog een onvoorzien/onverwacht probleem? Werd via mailen onmiddellijk opgelost.

Que du bonheur !

Envoi super rapide et emballage nickel comme toujours (point relais Kiala). Je recommande vivement RAD pour le s�rieux et la qualit� de leurs produits.

Heel ernstige bedrijf !

100% tevreden. Geleverd in een korte termijn. Perfect What else ?

Vlotte en correcte levering

Levering correct en sneller dan initieel aangegeven. Perfect..

RAPIDE ET EFFICACE

SITE CLAIR/ BON PRODUIT / BONNE LIVRAISON

Vlotte levering

Bestellen gaat makkelijk, goederen werden op tijd geleverd.

Excellent

Tr�s bien site bien fait livraison rapide je recommande

parfait

commande pass�e le mardi apr�s-midi,colis re�u le jeudi matin.Bonne communication,rien a redire,si je dois encore commander sur ce site,je le referai sans h�siter.

Ik werd eerst netjes gebeld dat de adres niet bij hun bekend is,later is dit toch goed gekomen en heb het netjes thuis afgeleverd gekregen.

Held doorwaaivest

Super snelle levering met dpd. Goed verzorgd via mail. Alles prima.

Kwaliteit aan een scherpe prijs

Heb de GIVI valbeugel besteld voor mijn 2015 KTM 1190 Adventure. 2 dagen na mijn bestelling netjes afgeleverd aan mijn deur. paste perfect en na 30 minuten was de klus geklaard.

Prima snelle levering (web bestelling)

Lang geleden dat ik nog bij jullie heb gekocht niet zozeer dat jullie service en producten niet ok zouden zijn wel omdat motorrijden minder aan bod komt. Goed om zien dat producten en service nog steeds top!

Prima service, correcte prijs

Vlot besteld, vlot betaald, vlot geleverd !

Vlotte en correcte levering conform bestelling

Op tijd de goederen geleverd gekregen die besteld waren. Goede informatie over het pakket vanaf dat het onderweg is.

perfect

goedkoop, gratis verzending en snel. Beter kan niet

super service!!!

efficiente manier van verwerking bestelde goederen gratis verzending en kiala.. . top combinatie!!

Supersnel

Snelle levering en een goed product.

Tr�s bien.

Produit conforme � prix int�ressant. Livraison rapide. Tr�s bien.

service rapide et soign�. produits de qualit�.

Pour les commandes par internet Le syst�me de livraison est au point. Pour ce qui est du magasin de nivelles . Personnel accueillant disponible et comp�tent. Je n'ai jamais �t� d��u des produits vendus par rad.

gemakkelijk besteld, en snel afgeleverd via kiala, perfect !

gemakkelijk besteld, en snel afgeleverd via kiala, perfect ! Goede statusweergave van de bestelling via mail... top !

livraison rapide, meilleur prix

livraison rapide, meilleur prix