livraison rapide, meilleur prix

livraison rapide, meilleur prix

Merci beaucoup ??

La livraison et la communication �t� rapide ??

Snelle levering en keurig verpakt. Top, ik kijk volgende keer eerst bij jullie op de site. Hartelijk dank!

Levering van motobatterij

Snelle levering,en prima kwaliteit,ben zeer tevreden!

Alles keurig en naar wens bezorgd

Gewoon goed en prima prijzen voor de materialen

on ne peut pas faire plus efficace!

Les commandes sont trait�es rapidement, les envois bien emball�s. Avec des prix comp�titifs! Il manque juste le beurre, ...et la cr�mi�re.

livraison super rapide

rapidit� de la livraison, command�e au magasin � 10h45 et livr� le lendemain � 10h

Parfais

Parfais,rien � redire.

Prima, niets op aan te merken!

parfait

prise de commande / info livraison / livraison au moment pr�vu. Tout fut OK.

tout simplement parfait

de la commande � la r�ception tout c'est bien passer, d�lai cour et suivi impeccable, bravo

Goede service!

Zeer snelle levering ! Snel antwoord wanneer je de helpdesk contacteerd.

Supersnelle service

Binnen 24 uur na bestellen geleverd. Een super prestatie waardoor ik RAD zeker zal aanbevelen bij vrienden en kennissen.

zeer snelle levering alles netjes verpakt gewoon zeer goed .

er moed niks meer verteld worden over rad alles staat in mijn titel mvg rudi.

Tr�s bon site � recommander

J'ai d�couvert RAD par hasard, et j'ai trouv� des valises GIVI E360 � un prix tr�s int�ressant avec port offert. Command� Dimanche et je les ai re�u ce matin. A recommander Merci

Evaluatie bestelling

Afgesproken leveringstermijn gerespecteerd

Livraison ultra rapide Produit conforme et soign� Merci

Quality parts and quick delivery

Just bought some parts for my k12r and very happy with rad - good to know they stock all the bgs tecknik toolsets and after market parts for so many motorcycles. Highly recommended.

Wished everyone could do this

Een pakket van RAD is altijd een schoolvoorbeeld van kopen op het internet. Vanaf bestelling tot levering is er erg duidelijke communicatie en de gemaakte afspraken worden met stip nageleefd. Bedankt en doe zo verder. Ik maak er ook anderen warm voor: toen mijn man bij BMW een batterijlader wou bestellen, zei ik in het bijzijn van de verkoper "bestel dat toch gewoon bij RAD". Zelfs de verkoper in de concessie beaamde, als voormalig werknemer van RAD zo bleek, dat het er goed is. Groetjes, Barbara

prima service

Altijd zeer duidelijk wat op stock is, correcte en snelle leveringen.

Service impeccable

Prix corrects. Livraison tr�s rapide et gratuite.

excellent

rien � dire RAD est un site � recommander

TOPPIE

Prijs, kwaliteit en service knap

A recommander.....

Colis exp�di� rapidement et dans les d�lais ,produit correspondant � mes attentes.

Rapidit�

Commande et r�ception commande en un record de temps. Excellent service. Je recommande. Merci.

Landegemstraat 4

9031 Drongen