PRODUIT CONFORME

PRODUIT CONFORME ET LIVRE DANS UN DELAI PLUS QUE RAISONNABLE; JE REVIENDRAI POUR UNE NOUVELLE COMMANDE

Une enseigne qui se demarque.

Un site clair, avec un referencement pratique. La commande est rapide, ainsi que la prise en compte de celle ci. J'ai recu ma commande en 3 jours, et surtout en bon etat. Je suis tres satisfait et reviendrais vers vous.

Snelle levering binnen 24 uur

Goede en goedkope producten , geen verzendkosten boven � 15,00. Wat wil je nog meer!

correcte en betrouwbare produkten en servic

de moeite waard!

Service et rapidit� d envoie excellent !!!

Super rad!! Suivie de ma commande excellent

dik in orde

zonder problemen vlug geleverd !

Zeer snelle levering

Goederen besteld en geleverd op 3 dagen.

Held rolbag 90l

Rad heeft de beste en snelste online shop voor de motorrijder!

efficacit�

Colis envoy� rapidement

Bestelling na informatie opvraag

Ik kon de rubberen ondersteunings voetjes voor mijn bagagedrager van Givi niet als apart onderdeel op de site vinden dus stuurde ik een e-mail. Het antwoord kwam vrij snel en dan de bestelling geplaatst die na 2 dagen bij mij werd geleverd. Dus heel tevreden over de service!

Zoals verwacht, maar toch

Goede opvolging communicatie en transparantie van mijn bestelling. Snelle levering. Doe zo voort.

commande d'une housse moto

ravis de ma commande d�lais de livraison respect� .mer�i et � bientot

Super !!!

Zondag een bestelling opgegeven. Maandag bericht ontvangen dat de bestelling verstuurd is. Dinsdag middag bestelling geleverd aan de deur door koerierdienst !!!

Service rapide et impeccable.

Mat�riel arriv� 2 jours apr�s la commande, service impeccable. je recommande

Rapidit� !

Colis arriv� tr�s rapidement. Simplement Bravo c'est du travail de pros ! Le double emballage assurait une protection maximale.

rapide

une bulle command�e le 02/06 livr�e le 03/06

Zeer correct !

Dat wat je ziet dat krijg je ook, zeer snelle service niets op aan te merken.

goed betrouwbaar en klantvriendelijk

De bestelde artikel snel en verzorgd bezorgd Met tracking van de pakketservice

Top,geen enkel minpunt!

Ik kan alleen maar positief zijn,correcte en snelle levering. Ook sterke prijs voor geleverde diensten. Een tevreden klant!

Parfait

Livraison tr�s rapide (le lendemain, jusqu'au GD Lux), prix les plus int�ressants, articles conformes aux photos ... Rien � dire, � conseiller :)

zeer goed

Makkelijke site, snelle levering! ben wederom zeer tevreden.

tr�s bien

R�ponse rapide aux questions par mail,semble �tre comp�tent dans leur domaine(pas le cas de tout le monde),livraison rapide,tr�s satisfait,je recomande.J'attend encore des r�ponses d'autre sites sur le m�me produit??.Ils ont �t� les premiers � r�pondre (dans la demi-journ�e) et les moins ch�re.Pour un premier achat je suis tr�s satisfait

Snelle levering, geen verzendkosten.

Op zondag besteld, op dinsdag ontvangen, betaling ook geen probleem. Zal hier zeker vaker iets bestellen.

regenkleding

na bestelling, snelle bezorging en goede kwaliteit regenkleding. Top.

service excellent

commande pass�e le dimanche , re�ue le mardi , emballage nickel , excellent service , je commande r�guli�rement chez RAD et je recommande vivement Phil

Landegemstraat 4

9031 Drongen