super kontanten en hulp

Sinds de eerste dag, nog nooit een probleem gehad, bestel meestal on-line en prijsverschillen met concurrentie wordt onmiddellijk verhoplen, super !!!!

Niets aan te merken

Heb nu meerdere ervaringen met RAD, zowel bij aankopen in de winkel in Drongen, als bij online aankopen. Ik ervaar uitstekende kennis van de producten, eerlijk advies, vriendelijke bediening en voor de online gedeeld is er een vlotte afhandeling, correcte verpakking en een kort levertermijn. Ik kom zeker terug !

RAD zijn gewoon goed bezig!

Snelle en eerlijke service. Goed materiaal voor prijs en altijd correcte leveringen.

service en aangenaam bezoek

goede service zowel de online shop als in de winkel, steeds aangenaam te gaan neuzen en shoppen in de winkel van Willebroek met een lekker tasje koffie en een koekje. ook een snel en gepast antwoord bij een online vraagstelling.

perfect

Vriendelijk en een goede uitleg

Heb mijn bestelling gedaan en werd vervolgens perfect afgehandeld.

Helemaal top.

Snelle en juiste levering,heel tevrede,beter kan niet!

Snelle en juiste levering,heel tevrede,beter kan niet!

Niets aan te merken

Vlotte afhandeling, correcte verpakking, levertermijn werd gerespecteerd en eenvoudig op te volgen. Top

Duidelijke uitleg, goede service en garantie

Snelle service een echte aanbeveling waard

correcte levering

zoals gewoonlijk, snelle levering, perfecte service

Zeer correcte prijs, goede bediening

Zowel in de winkel als online kopen.

omruil beschadigde motorlaarzen

Alles werd met de grootste zorg in orde gebracht. Altijd prima service bij RAD

Mijn bestelling was precies conform afspraak en voor een super mooie prijs.

RAD heeft een heel ruim assortiment wat scherp geprijsd is. Ik was al een tijd op zoek naar de Daytona Open GTX laarzen, maar kon in Nederland niet slagen. RAD had ze op voorraad en heeft me met zijn mooie Lente voordeelskortingsactie over de streep getrokken. De afhandeling was snel en precies conform afspraak, een aanrader dus.

Betrouwbaar, eerlijk advies, goede prijzen

Heb nu meerdere ervaringen met RAD, zowel bij aankopen in de winkel in Herk-de-Stad en Harelbeke, als bij online aankopen. Ik ervaar uitstekende kennis van de producten, eerlijk advies, vriendelijke bediening. Ik kom zeker terug! Stefaan Maes

online bestelling

snelle en correcte levering

snel en kwalitatief

heel tevreden over de kwaliteit en de service, aan een voordelige prijs. Hier koop ik nog !

zeer tevreden

Zeer correct, snel geleverd.

aangename aankooppunt tegen goede prijzen .

Je krijgt goede hulp bij het kiezen van je rij uitrusting . Je kan napraten bij een pot koffie .

Zeer goed !

Wederom goede producten, die voor een eerlijke prijs, snel bezorgd zijn !

een tevreden klant

vlotte levering zonder enig probleem, al herhaalde malen gebruik van gemaakt

Wederom naar tevredenheid!

Zoals tot nu toe altijd: snel bezorgd, conform bestelling.

altijd top

Correct materiaal en correcte levering

Optimale service

Alles was correct en goed op te volgen via internet.

Uitstekende service

Reeds verschillende aankopen gedaan via de site en steeds een snelle en correcte afhandeling. Zowel thuis als naar depot laten versturen en steeds snel en correct. RAD is zeker aan te raden.

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en bij vragen word je goed en netjes geholpen en krijg je snel antwoord op je vraag

Landegemstraat 4

9031 Drongen