Behulpzaam personeel

Professionnalisme

Toujours à l'écoute et de bons conseils. Les articles sont disponibles facilement

Goed prijs en goede service!

Inmiddels twee producten bij RAD besteld. Hapering in de bezorging (kwam door DPD, niet door RAD) en een defect product. Kan allemaal gebeuren. Voor mij is het dan belangrijk hoe er mee om wordt gegaan. RAD en WebshopTeam-medewerker Sander krijgen daarin van mij gewoon een dikke pluim. Ik ben een tevreden klant en koop er graag weer.

Je suis très satisfait, commandé et livré très rapidement, je recommande ce site

Cela fait plusieurs fois que je fais des commandes, j'étais toujours Satisfait de la durée de livraison et de du produit en soi

Vriendelijk en vlot

Vriendelijk personeel en vlot in omgang.

article conforme à la description mais non soldé

J'espérais que cet article soit enfin soldé

Everything as expected

Very good experience: Quick response to requests for clarification; Faster delivery than advertised; Product arrived as ordered.

Snelle en correcte levering

Idem

Achat bloque pneu scooter

Accueil très bien Conseils corrects mais petite erreur après vérification une fois rentré. J'avais donné toutes les infos ainsi qu'une photo du pneu pour être certain de la dimension. Le vendeur m'a certifié un pneu de 13" , malgré que la photo indiquait 14". J'ai placé la pièce, mais mon pneu est bien un 14". Cela fonctionne avec 13", mais c'est un peu juste.

Steeds behulpzaam,vriendelijk en niet opdringering personeel

reeds geruime tijd klant,ook via webshop en nog steeds tevreden ook wat betreft aanbod en kwaliteit van de producten.

Altijd al positieve ervaringen met R A D gehad.

Vaker wat besteld. Ruime collectie en voorraad. Duidelijk beschrijving en als iets niet goed is dan is retourneren geen enkel probleem. Service zeer goed.

Snelle en correcte levering

Voor mijn item inderdaad laagste prijs op de markt en e-commerce zoals dat hoort. Goede opvolging en je krijgt wat je verwacht. Goed zo RAD !

Top service et personnel très professionnel

Excelent

They have a very good service and care for the clients. Thank you.

Super stock

Très bonne accueil et super conseils

Très bon magasin

Vlotte en vriendelijke service

Niets is teveel, een engelengeduld en je wordt altijd met raad en daad bijgestaan

Livraison très rapide(2 jours) Bien emballé et conforme à la commande. Merci.

Livraison très rapide(2 jours) Bien emballé et conforme à la commande. Merci.

service parfait

délais respecter rien a dire un très bon service

yes

yes

Fast Delivery

Good Produkt, fast Delivery.

OK

OK

Uitstekend. Het juiste product op tijd geleverd

Gratis levering en laagste prijsgarantie in combinatie met kwalitatieve producten, Wat wil je meer ?

Rapide efficace

Rapidité efficacité. Tarif intéressant