5 stars service!! Best price and shipping on time
Thank you for this positive feedback Oliveira! We hope you'll enjoy your purchase!
Alles verloopt vlot, van bestelling t.e.m. levering. Goede communicatie.
Blij dat het vlot verlopen is ! Met vriendelijke groet, het RAD team
dat RAD goedkoper is, is niet altijd juist. Zie mijn dossier met promotie code die heb ik moeten aanvragen Heb wel een vraag betreffende de functie 'bluetooth' die bij mij noet werkt. Hoe oplossen?
Hey Pierre, Wij werken met de laagsteprijsgarantie. Dit houdt in dat wij dagelijks de prijzen van (een groot deel) van ons assortiment gaan vergelijken met die van onze grootste concurrenten. Om die reden kunnen onze prijzen van dag tot dag variëren. Wat betreft de bluetooth, u kan ons altijd contacteren op [email protected] om u te assisteren in dergelijke kwesties. Met vriendelijke groet, het RAD team
Kokonaisuudessaan hyvä ostokokemus
We're pleased to read that you had a good shopping experience with us. We look forward to seeing you again soon.
After-sales support works very well. The exchange process is very simple and practical.
Thank you for this positive feedback, Pedro!
Livraison très rapide et un article en parfait état ! Un site très fiable !
Merci pour la confiance en RAD, Gina! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!
Bien reçu ma communale délai prévu et l’objet correspond comme la description.
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça! Profitez bien de votre achat!
Rien à dire!!! Tout est parfait
Heureux d'entendre ça, Valentin! :D
Zoals altijd zéér vriendelijke mensen, we hebben een topkoffer gekocht nadat we heel goede uitleg hadden gekregen voor het te plaatsen!!! Nogmaals bedankt aan het team van Herk de stad.
Fijn te lezen dat u zo goed geholpen werd in ons filiaal in Herk-de-Stad! We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe koffer en zien u graag een volgende keer terug!
Bon rapport qualité-prix, envoi rapide, alignement sur le prix le moins cher sans discussion. En confiance donc. Je recommanderai certainement sur le site
Super! Merci pour votre confiance et que vous recommandiez RAD! Cela nous fait beaucoup de plaisir !
Gemakkelijk te bestellen en op de aangegeven datum bezorgd.
Dat horen we graag, Edwin! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Laarzen besteld maar deze vielen net iets te klein terug gestuurd en een maatje groter laten komen. Ging snel en was goed geregeld, een aanrader!!!
Fijn te lezen dat u tevreden bent over ons vlot omruilproces, Cris! Geniet van uw aankoop!
Perfecte vest,en snelle levering
Top! Bedankt voor de 5 sterren, Patrick! Graag tot weerziens!
Unfortunatly, the boots did not fit. I sent it back and got the money back very fast.
Sorry to hear the boots did not fit! Thank you for your positive feedback regarding the return and refund.
J'ai toujours été satisfait du service dans le magasin de Nivelles
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Cordialement, L'equipe RAD
Positief
Dat horen we graag! Bedankt, Johan!
je connais depuis des années j'y ai été plusieurs fois (site de nivelles)
Stock important en magasin, mais si la taille souhaitée ne s'y trouve pas on vous l'envoie à domicile sans aucun souci. C'est le top !
Merci pour les 5 étoiles, Thierry! Profitez bien de votre achat!
Bien sûr, on regarde d'abord les tarifs qui sont intéressants. Mais j'ai été bluffé par les délais de livraison, plus courts que ceux annoncés sur site et avec un excellent suivi. Je recommande
Merci pour votre feedback positive!
Délais de livraison rapide
Heureux d’entendre ça! Cordialement, L'equipe RAD
Weeral een positieve ervaring bij mijn laatste bestelling. Ruime keuze, echt wel de laagste prijs en keurig geleverd op de beloofde datum. Top!
Wat een fijne beoordeling, Frank! Hartelijk bedankt hiervoor! Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop!
Schneller Versand Ware okay
Thank you ! We hope you'll enjoy your purchase!
Supersnelle service
We hopen dat je zal genieten van uw aankoop! Met vriendelijke groet, het RAD team
Une navigation sur le site très simple, intuitive, simple les catégories sont bien classées. Une commande passée le 20 août 2023 livrée le 23 août 2023 au lieu du 24, comment ne pas trouvé cette livraison très rapide. Je n'ai pas trouvé l'article moins chère ailleurs que ce soit dans des magasins physiques ou bien sur le net. Je recommande à 200% R A D. Merci R A D .
Merci pour la confiance en RAD et que vous nous recommandiez également, cela nous fait très plaisir à lire ! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!
Juiste product
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Met vriendelijke groet, het RAD team