Klantgerichtheid is zeer goed.

Steeds correct en vlugge verzending

Aucun soucis

J'ai toujours trouvé ce que je cherchais avec un très bon rapport qualités prix !

Relation clientèle excellente

Ayant pour projet l'achat d'une sacoche réservoir pour la V85TT j'ai eu par retour de mail les réponses à mes questionnements sur la sacoche Givi T612B. Par contre, la bride était plus coûteuse chez RAD par rapport à un autre vendeur concurrent. RAD a aligné son tarif ce dont je l'en remercie et j'ai donc passé commande pour les deux articles. Le tout avec comme d'habitude une livraison très rapide.

altijd tip top in orde.

bestelde al meermaals artikelen bij jullie en kwam altijd zeer goed verpakt aan op de juiste datum. ik kan het aan iedereen aanbevelen . doe zoo voort,toppertjes. vanwege een zeer tevreden klant.

Top service vriendelijk mensen Vele dank daarvoor duim .

al jaren tevreden van deze correcte en professionele winkel!

ondanks fouten van DPD doet RAD er alles aan om mij te ontlasten en mij alsnog mijn bestelde producten te bezorgen.

super!

Ales perfect !

Snelle levering mooie prijzen

Zeer behulpzaam bij de keuze van de juiste helm. De mensen van RAD staan je bij met kennis van zaken.

Parfait et rapide

Parfait et rapidité exemplaire

Best company to by product

on time, product perfect, cheap prices. Thanks!

N est pas conforme

Vous devez me recontacter pour un autre pare brise bulle Piaggio 500 ie

top

heel snelle levering van de bestelling.Woensdag besteld en dag nadien al thuis bezorgd. TOP.

. Super shop

Uitstekende prijzen en snel geleverd. Top.

Parfait

Rien a dire excellent

A+++

Great price, fast shipping and product is as described. What more could i ask for??

Simple et rapide que dire d'autre.

Commande d'un filtre à air k/N pour ma moto le lundi, jeudi arrivé au point relais. Impeccable.

Rapide, et complet

Colis arrivé très vite. Complet pour le montage. Facile et comme dans la description. Top

Mooie grote winkel

Veel keuze , veel kortingen, vriendelijke en behulpzame mensen aan de kassa!!!

Snel en goed

Goede kwaliteit motorsneakers, snel geleverd aan een goed prijsje.

Très bon service

Mon fils désirait s'offrir un nouveau blouson mais sa taille faisait défaut. Une charmante vendeuse, s'est chargée de la commander et elle a été livrée à la maison le surlendemain.

Klantenservice top

Ongelooflijke service, vriendelijk personeel…

Perfeck

The items was wery good ,shipping fast I am Happy Thank you from Finland

goede prijs en snelle verzending

Intercom werkt perfect.

Goed en netjes

meerdere keren al wat bestelt bij Rad.eu altijd netjes, opbouwend kritiek: Duur bezorging.

Landegemstraat 4

9031 Drongen