Gewoon top... Juiste artikels en heel snel aangekomen

Au top

Au top! Rapide et conforme, merci � tous!

Hors mi un probl�me avec le livreur�

Hors mi un probl�me avec le livreur DPD, qui n'a pas bien fait son boulot. Le service apr�s vente de rad est tr�s bien, aussi gentil que efficace. Merci

top !

top top top :)

Commande re�ue tr�s vite

Commande re�ue tr�s vite, le lendemain J�ai command� un t-shirt, taille et mati�res impec De plus re�u un mail pour me dire l�heure o� j�allais recevoir le colis

De uitleg en deskundig advies bij mijn�

De uitleg en deskundig advies bij mijn aankoop overtroffen mijn verwachting, de medewerkster nam de tijd om mij goed te helpen bij de keuze, best complex allemaal, een dikke Tien, als ik nog eens wat nodig heb, zoek ik eerst op jullie site.

Top.

Rapide et produit bien emball�

helemaal prima!

Snelle levering, perfect product voor een veel lagere prijs dan elders, goed verpakt.

R�guli�rement command�

R�guli�rement command�, jamais d��u.

Alles mooi in orde en snel geleverd

Alles mooi in orde en snel geleverd

Commande facile

Commande facile, prix interressant, colis re�u rapidement

Tr�s bon choix d articles et moins cher�

Tr�s bon choix d articles et moins cher que la concurrence. Livraison un peu tardive.

Qualite du produit et rapidite d�

Qualite du produit et rapidite d 'expedition

the fact that they were fast and the�

the fact that they were fast and the material conforms to the advertisement Best regards

Ruim aanbod

Ruim aanbod, snelle levering, prima service. Ook altijd fijn om in een van de filialen langs te gaan.

Que du bonheur!

Que du bonheur!

Vriendelijke gasten in de winkel

Vriendelijke gasten in de winkel

snel en bericht

snel en bericht

Top service , snelle verzending.

Description exacte des supports de�

Description exacte des supports de bagages GIVI et surtout information sur les mod�les compatibles ou non avec ma moto.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering van RAD maar door belabberde prestaties van de vervoerder DPD werd het product 3 dagen te laat geleverd. Jammer dat ze met zo'n vervoerder samenwerken. Over RAD alleen lof.

Helm gekocht zeer goede en volledige�

Helm gekocht zeer goede en volledige uitleg gekregen waar ge op moet letten

Parfait

Commande facile, livraison dans les d�lais et mat�riel conforme et en parfait �tat. Exp�rience en ligne aussi positive qu'en magasin.

Sena SRL2

Sena SRL2 besteld, prima site, makkelijk en duidelijk. Prima setje, nette prijsstelling, snel verzonden en ontvangen. Wat mij betreft een aanrader.

Snel en accuraat

Snel en accuraat