Super content
Heureux d’entendre ça! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Geschikte jas gevonden,duidelijke informatie over de maat jas past perfect. Aantrekkelijke prijzen vlotte afhandeling.
Fijn om te horen Jack! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bestelling. Binnen 20u geleverd
Wow! Daar doen we het voor! Veel rijplezier Michel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s bonne transaction. Envoie tr�s rapide, livraison avant date, pr�vue, livraison impeccable. Tarif int�ressant. Je recommande
Au TOP ! Je conseille.
Ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 28/04/2023, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
Snel correct geleverd op de afgesproken plaats en geen schade aan het pakje en inhoud.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop Marc! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
quick delivery, good model
Thank you for trusting RAD! See you soon Didier! Original reply on Trustpilot at 28/04/2023, imported into Kiyoh at 28/06/2023
tr�s satisfait colis arriv� tr�s vite et dans un �tat impeccable je recommande RAD
Heureux d’entendre ça! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 28/04/2023, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
Snelle levering en netjes verpakt.
Bedankt Hans voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Scherpe prijs dankzij GP-kortingsactie, snelle levering, niks op aan te merken.
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Thijs! Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze scherpe prijzen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
levering sneller dan vermeld
Fijn te lezen dat u nog vroeger kon beginnen met het genieten van uw aankoop! We danken u voor uw aankoop en wensen u er veel plezier mee toe! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Op 14-03-2023 een helm besteld voor �440.- na een aantal dagen netjes mijn helm geleverd gekregen.. bij het uitpakken viel mij gelijk op dat de helm wat gebruikers krasjes had.. nou is dat niet heel erg wel besloten veder te kijken, ik vond haren in de helm waar ik van schrok. Direct telefonisch contact opgenomen met RAD die gaven aan dat het om een nieuwe en ongebruikte helm ging wel hebben ze hun excuses aangeboden voor het niet zorgvuldig na kijken en verwijderen van de haren , � normaal controleerde ze dit goed en maakte de helm schoon indien nodig. Waarom op ik te kennen gaf dat ik het vreemd vond dat een nieuwe helm gecontroleerd diende te worden op viezigheid of haren. Ik heb uiteindelijk besloten de helm te retourneren en ik wilde mijn geld dan ook terug.. mijn geld stuurden ze wel terug maar de retourkosten moest ik op mijn zelf nemen. BELACHELIJK EERST EEN TWEEDE HANSE GEBRUIKTE HELM VERKOPEN JE EXCUSES AANBIEDEN MAAR NIET HET VOLLEDIGE BEDRAG WILLEN RETOURNEREN. OPLICHTING DAT IS HET. MENSEN PAS OP DIT BEDRIJF VERKOOPT TWEEDEHANDS HELMEN ALS NIEUWE HELMEN. Zie hier de reactie van RAD: We contacteren u naar aanleiding van uw retouraanvraag met referentie RMA025265. U geeft aan dat de helm niet 'nieuw' is, maar het om een showroommodel gaat en u de helm graag wenst te retourneren. De helm komt inderdaad, zoals vermeld bij de aankoop, uit onze winkel: Dit betekent niet dat het om een gebruikte helm gaat. Alle helmen die verkocht worden zijn altijd NIEUWE , ONGEBRUIKTE helmen waar dus nog niet mee werd gereden. Onze oprechte excuses dat er haren in de helm zaten. We begrijpen dat dit vervelend is en niet hoort. Dit zal bij de controle voor verzending over het hoofd gezien zijn. Echter willen wij benadrukken dat dit een nieuwe helm is die niet gebruikt is geweest. Indien u de helm alsnog wenst te retourneren, kan dit. U kan kiezen voor een omruiling met een andere helm of voor een terugbetaling. Indien u graag een andere helm wenst, mag u ons het artikelnummer bezorgen. Indien u een terugbetaling wenst, mag u dit ook aan ons laten weten. In het geval van een terugebetaling worden de retourkosten wel aangerekend. Alvast bedankt voor uw reactie. Het RAD-Team
Bedankt voor uw review, ook al is deze niet positief. We willen meteen iets rechtzetten. RAD verkoopt geen 2de hands helmen. U heeft geen 2de hands helm ontvangen. Zoals aangegeven op onze site tijdens het bestellen van deze helm, gaat het om een helm die een mooie korting geniet omdat het een einde reeks artikel is, en als één van de allerlaatste stuks uit onze winkelrekken komt. In uw winkelwagentje kon u lezen: "Proficiat! Je scoort een zeer hoge korting op dit einde reeks artikel. Dit is één van de allerlaatste stuks uit onze winkelrekken." De helm die u ontvangen heeft is nieuw, is hoogstens gepast geweest in een winkel. Zoals aangegeven in onze mail die u hierboven gedeeltelijk (!) citeert is een retour mogelijk. Omruilen is bij ons steeds gratis, de portkosten (heen & terug) nemen we dan op ons. Indien u kiest voor een terugbetaling en wij zorgen voor het transportlabel, wordt de retourkost wel aangerekend. De helm die u bestelde, werd inderdaad door u teruggestuurd, voorzien van een retourlabel van RAD. We hebben de helm hier goed en wel ontvangen en deze werd terugbetaald. U zal dit saldo binnenkort op uw rekening zien verschijnen (waarschijnlijk na het weekend aangezien het bankwezen even stilligt tijdens dit paasweekend). Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snel, betrouwbaar en goedkoop.
Bedankt voor deze positieve feedback, fijn om te lezen! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles perfect afgehandeld
Prima, zo horen we het graag! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Voor de tweede keer super snelle afhandeling en bezorging.
Fijn te lezen dat alles super snel ging! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Product ordered on Mar 28 in the morning, shipped 3 hrs later and delivered on Mar 30 10:30. Netherlands to Austria. It simply can't get any faster.
Thank you for this great feedback, Joachim! Enjoy your purchase! Original reply on Trustpilot at 06/04/2023, imported into Kiyoh at 28/06/2023
goede en klare uitleg, vriendelijk en cli�ntvriendelijk.
snelle juiste levering
Super! Bedankt voor de 5 sterren, Wilhelm! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Achat rapide,facile...sans probl�me !
Product was zoals omschreven. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering.
Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent over de manier waarop u op de hoogte werd gehouden over uw bestelling. Veel plezier met uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles verliep zoals voorop werd gesteld. Vlug en op tijd ontvangen. Grtj�s guido
Fijn te lezen dat het verloop van uw bestelling naar wens was! Geniet van uw bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering en goed product
Bedankt voor de 5 sterren, Herrie! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Commande re�ue rapidement ?? et sans dommage ??
Super! Heureux d'entendre ça, Stephane! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2023, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
Volgende dag al geleverd ! Lichte broek degelijk materiaal en zeker een goede prijs
Top! We zijn blij te lezen dat de levering zo vlot ging, Veerle! We wensen je veel plezier toe met jouw nieuwe broek! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2023, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tout pour le motard,choix incroyable � tout les prix. Personnel agr�able et de bon conseil. Je recommande � mes amis motard
Super! Merci pour la confiance en RAD, Robert! Profitez bien de votre achat et au plaisir de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2023, importée dans Kiyoh le 23/06/2023