Snel geleverd. Track and trace. Duidelijk.

De bestelling liep vlot

De bestelling liep vlot, maar werd enkele dagen eerder dan gepland geleverd.

Envoi super rapide

Envoi super rapide. Conforme � la description. Parfait

Site de confiance

#NAAM?

tres bonne comunication avec le vendeur�

tres bonne comunication avec le vendeur , livraison tres rapide , site a recommander ;)

Very Quickly Delivered.

Very Quickly Delivered.

Exellent!

Incredibly fast delivery. Got the tracking number ten minutes after my order and the delivery started on the same day. Products as described. Totally satisfied.

Mening over termijn

Aangezien men, naar mijn mening, na 1x bestellen geen correcte mening kan geven... is dit mijn mening na verschillende (5) bestellingen over verschillende maanden. Zowel met levering in winkel naar keuze als aan huis. Heb altijd heel snel geleverd geweest (altijd binnen de 7 dagen), uitstekende communicatie, nooit een verkeerd artikel/maat/prijs gehad. Enkel aan huis leveren was langer wachten. Het was zeer snel vanuit de RAD winkel/depot vertrokken. Toen ik bericht kreeg dat het in het verdeelcentrum Leuven zat dacht ik dat het de dag erop zou geleverd worden (is 15km) ... maar heb ik nog eens 3 dagen moeten wachten voor de effectieve levering waardoor ik regelingen heb moeten treffen voor ontvangst. Op zich geen probleem, maar ik laat vanaf nu telkens aan de winkel leveren hetgene gemakkelijker is voor mij kwa planning.

Ottimo sito

Veramente soddisfatto dell'esperienza di acquisto avuto con loro. Articolo perfetto cos� come anche la spedizione. Altamente consigliato

• Ci consiglieresti? Si

Conforme au site

Conforme au site. Livraison rapide.

Correcte levering en vlot.

Correcte levering en vlot. Met zorg verpakt.

Vlotte levering en steeds op de hoogte�

Vlotte levering en steeds op de hoogte van het pakketje

Past goed in de jas

Past goed in de jas

Aanrader!

Snelle levering Keurig verpakt Goede kwaliteit Perfecte prijs

Aankoop nieuw pak

Na al vele eerdere aankopen alweer voor RAD gegaan in Willebroek. Na bezoek aan de concurrentie gemerkt dat bij RAD de prijzen toch altijd net iets scherper zijn. De keuze voor mijn nieuwe Gore Tex pak en botten was dus snel gemaakt. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Na passen van de aankoop is deze kosteloos opgestuurd naar huis. Twee dagen later kon ik er al van genieten. Dikke 10/10 dus ...

Correcte en snelle afhandeling

Correcte en snelle afhandeling

Super! Zeker een aanrader

Goede aanbiedingen, mooie kwaliteit en snel bezorgd

Bon prix et bonne livraison

Tr�s bon prix et livraison soign�e et rapide

Lleg� antes de la fecha

Lleg� antes de la fecha, recomiendo

• ¿Nos recomendarías?

Bottes falco aventure

Le mod�le que je voulais n'�tait pas dispo au magasin dans ma taille mais dans un autre et on m'a certifi� que si je le commandais par la poste et qu'il ne m'allait pas je pouvais tr�s bien le rapporter dans le magasin rad le plus proche. C'�tait rassurant m�me si je n'ai pas eu � le faire , ces bottes me vont comme un gant ??

Toujours Satisfait � 100%...

Facilit� d'utilisation du site internet, Tr�s bon Rapport qualit� prix, Paiement s�curis�, Livraison gratuite et Rapide... je suis un client r�gulier depuis plusieurs ann�es maintenant toujours satisfait � 100%

Simpel en snel.

Met een makkelijke Google search vond ik wat ik nodig had op RAD. Bestelling ging een soepel, levering vrij snel, product werkt zoals het hoort.

Goede en snelle levering

Ze hadden het op voorraad en binnen 3�

Ze hadden het op voorraad en binnen 3 dagen in huis.

Landegemstraat 4

9031 Drongen