Zalige winkel

Zalige winkel , vriendelijke meedewerkers.. Zeer behulpzaam.. Kga vandaag al es terug..

Alles op afspraak geleverd!

Alles op afspraak geleverd! Proper verpakt!

Goeie RAD service weerspiegeld online

Duidelijke en overzichtelijke website met een goeie zoekfunctie. De goeie service die je krijgt bij een bezoek aan de RAD filialen wordt online ook weerspiegeld. Een vlot bestelproces, meerdere betalingsmogelijkheden en snelle levering. Kortom: TOP!

Product weer snel ontvangen en netjes�

Product weer snel ontvangen en netjes verpakt met beschermende doos. Super!

Qualit� du service optimale

Service tr�s professionnel, aimable et livraison tr�s rapide.

Bonjour decu c�t� prix

Bonjour J�ai bien re�u mon produit. Livraison sans probl�me. mais il est trois plus ch�re que chez d�autre revendeur. Je l�ai constat� apr�s. Merci.

• Nous recommanderiez-vous? Non

SNELLE LEVERING

SNELLE LEVERING

Altijd een perfecte afhandeling van�

Altijd een perfecte afhandeling van bestellingen met zeer scherpe prijzen!

Bon rapport qualit� prix

Bon rapport qualit� prix, envoi rapide, satisfait des produits. D�j� quatre commandes effectu�es et livr�es en moins d,une semaine .Je recommande ce fournisseur .

Batterijlader

Snelle en juiste levering. Lader doet wat er in de uitleg stond op de site.

Will buy in Rad.eu again for sure!

Great prices, easy buying experience and fast delivery (two days before agreed). The product (givi trekker outback 42lt top case) arrived very well packed and in excellent conditions.

Snelle service, goede verpakking en correcte prijs

Gewoon geleverd wat ik bestelde en�

Gewoon geleverd wat ik bestelde en binnen een redelijke termijn.

Simple et efficace

Simple, rapide et bon rapport qualit�. Je recommande!

Tr�s bon service

Achat d'une veste en ligne. Apr�s essayage elle s'est av�r�e trop petite. Renvoy�e de suite gr�ce au bon de retour gratuit pour un �change avec le m�me mod�le � la taille sup�rieure. Bien re�ue quelques jours apr�s et c'est bon. Tout s'est d�roul� d'une fa�on parfaitement fluide et sans aucune tergiversation.

Rapidit� redoutable !

Ce n'est pas la premi�re fois que je commande chez RAD et �a ne sera pas la derni�re. Une rapidit� redoutable ! Commande pass�e le dimanche soir et re�u le mardi matin. Merci.

Alpinestar faster v2 hyv�

Kaikki toimi hienosti paketti tuli ajallaan perille. Hyv�n tuntuinen takki on. Kes�� odotellessa.

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Achat rad ??????

Parfait ,livraison tr�s rapide ,pas d embrouilles ! ??

livraison � domicile

livraison en mon absence r�alis�e comme pr�vu, super.

Service rapide

Service rapide. Ras

Ik ben gewoon tevreden als ik vraag en�

Ik ben gewoon tevreden als ik vraag en ik krijg goed kans...

Reageren snel en duidelijk

Reageren snel en duidelijk. Een product was afgeprijsd een aantal dagen nadat ik het had gekocht, kreeg hiervoor netjes een waardebon toen ik dit bij hen melde.

Parfait

Commande soigneusement emball� et rapidement exp�di�.

very fast delivery

very fast delivery. Everything went out in perfect way.

RAD-pakketen

Items ontvangen zoals ze worden omschreven op de site, goed verpakt toe gekomen, zeer snelle levering.

Landegemstraat 4

9031 Drongen