Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering. Via email gemeld dat jas te klein was, gelijk antwoord gekregen. Retour sturen geen probleem. Wederom heel snel grotere maat gekregen. Top bedrijf. Bj�rn Tesselaar

Snel geleverd aan een mooie prijs.

Snel geleverd aan een mooie prijs.

A recommander

Prix rapport qualit� / livraison imbattable

15 km van huis moeten afhalen!

Snelheid van levering ok,ik was thuis bij levering maar niet het juiste tijdstip gekregen van levering geen bel gehoord ,wat ik dan niet oke vind dat ik 15 km van huis levering moet ophalen!

Ik moet RAD bedanken met de correcte en�

Ik moet RAD bedanken met de correcte en heel snelle levering. Zoals gewoonlijk in de winkel , professioneel met kennis van zaken.

Une exp�rience r�ussie!

Disponibilit� du personnel, respect des d�lais, tarifs, conseils... Je recommande cette enseigne!

Levering op tijd en in deugdelijke�

Levering op tijd en in deugdelijke verpakking, goede betaal- en verzendinfo via email.

Hat alles wunderbar funktioniert

Hat alles wunderbar funktioniert, zu einem tollen Preis. 1A

Erg goede winkel

Erg goede winkel, scherpe prijzen bij retouren snel afhandelen.

Snelle en netjes geleverd als afgesproken

Snelle levering als afgesproken

de broek die ik besteld heb is van heel goede kwaliteit

de broek die ik besteld heb is van heel goede kwaliteit maar de doos waar ik hem in aan kreeg zat vol gaten waarvan 1 even groot is als mijn voel het lijkt bijna alsof ze er voetbal mee hebben gespeeld. nu dit kan ook door de post zijn gebeurd voor de rest was het een heel vlotte levering

Snel, goed verpakt en een mooie prijs met betrekking op 2 leveringen in november.

Mooie korting en snelle en perfecte�

Mooie korting en snelle en perfecte levering!

Parfait comme toujours

Client r�gulier de Rad, je ne suis jamais d��u. Mon dernier achat ne d�roge pas � la r�gle. Je commande les yeux ferm�s

Snelle levering en de goedkoopste en�

Snelle levering en de goedkoopste en een prima product

Online bestelling

Alles volgens afspraak verlopen

Rechtzetting

Door eerder mijn online bestelling te hebben geannuleerd door een stockfout hebben ze dat rechtgezet zodat ik mijn originele bestelling toch heb thuis gekregen.

De bestelling werd zeer vlug en op afgesproken uur geleverd

R�pidos y buen�sima calidaf

Era la primera vez que compraba y la experiencia ha sido estupenda. El producto lleg� antes de lo previsto y muy bien embalado. Repetir�, sin duda.

• ¿Nos recomendarías?

Perfecte service!

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Straight forward ordering and fast�

Straight forward ordering and fast shipping, packaged well.

vriendelijk bedankt en doe zo verder

ten eerste heb ik 25 euro profijt gedaan met deze solden en moest ik het zelf niet gaan afhalen. dit was een reuze zaak. heb al verscheidenne zaken gedaan met rad en het is altijd in orde

Envoi rapide et tr�s bien emball�

Envoi rapide et tr�s bien emball�