Snelle levering, goede klantenservice. Product kwam netjes verpakt aan!

Professionnalisme

Choix, prix, rapidit� d'envoi. Rien a reprocher a votre soci�t�.

Alles mooi op tijd geleverd,zoals�

Alles mooi op tijd geleverd,zoals belooft.

Livraison rapide et prix comp�titif

Livraison rapide , prix comp�titif , produit bien emball� et conforme � ma commande .

D�lais respect�s

R�ceptionn� mon colis en France sous 4 jours ce qui est tout � fait confortable.Prix imbattable �galement sur l'accessoire achet�. Bravo. A bient�t

Vlotte levering

Vlotte levering, vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel (Willebroek).

Produit recherch� facilement trouv� sur�

Produit recherch� facilement trouv� sur le site.Prix comp�titif d�lai respect� tracabilite rassurante. Ce site a parfaitement fait le job. Si le besoin s�en fait sentir aucune h�sitation pour contacter � nouveau ce site

Vlugge levering en track and trace�

Vlugge levering en track and trace werkt zoals moet . Top!

Makkelijke website, snelle levering

Makkelijke website met veel aanbod. Bestellen ging prima, snelle levering. Shop vaak bij RAD.

Qualit� prix

Colis re�u rapidement. Les stocks sont fiables et les produits conformes.

nieuwe helm

Zowat om 3 jaar koop ik een nieuwe helm. Black-Friday de ideale gelegenheid om een nieuwe te kopen. Ik had een shoei j-cruise II, heel tevreden over dus ik bestel een nieuwe . Groot was mijn verbazing dat de helm niet in de originele doos zat . Hij zag er eerlijk gezegd niet erg �fris� uit wat een paar alarmbellen deed afgaan. Ik controleer de productie datum en tot mijn grote verbazing was die uit 2019.( even oud als mijn huidige helm) Terug naar de winkel gebracht . Daar na wat uitleg gekregen dat de helmen vanuit de winkel worden opgestuurd, dat de dozen niet altijd worden bijgehouden�een ander exemplaar meegekregen productiejaar 2021. Ik blijf toch ergens met een slecht gevoel zitten. Zeker niet als ik recent nog een vergelijkbare helm bij de concullega�s heb gekocht aan dezelfde voorwaarden . productiedatum 08/2022. Zo�n oude helmen horen wat mij betreft thuis in een koopjeshoek . Ongebruikt is niet hetzelfde als nieuw. Ik wil zeker niet negatief doen over RAD. Toch is het niet de service die ik van RAD gewoon ben. Hopelijk is dit een uitzonderlijk geval.

jammer dat de cardo spirit HD constant�

jammer dat de cardo spirit HD constant aan 123 euro geprijsd staat en met black friday staat hij plots op 159 euro zonder de korting.

Envoi rapide bien protege

Envoi rapide bien protege

Tr�s bon commerce et produit de qualit�

Je ne connaissais pas. Mais j'ai �t� tr�s favorablement surpris d'une part par la r�activit�, l'envoi rapide, le prix et au final par la qualit� des produits. Une tr�s bonne exp�rience que je me suis empress� de partager tant autour de moi que sur les r�seaux sociaux. Je recommande � 200%

Tr�s bon service comme d'habitude

Tr�s bon service comme d'habitude. En particulier au magasin de Zaventem.

Great Deal, better support

Great deals, Customer Support is meh. Still waiting on a reply after my Shoei GT Air II shipped with no Pinlock Evo inside. ( looks like this was a return helmet and the previous owner took the pinlock..) Kinda annoying Edit : didn't realise they were closed when I sent the email! Reassured that it will be sent out! Happy Customer now!

Goed verpakt en tevreden over producten

Verpakking was stevig en goed, en de producten voldeden aan de beschrijving!

SUpersnelle levering

SUpersnelle levering, item zoals beschreven

J ai command� une visiere shoei ,j ai�

J ai command� une visiere shoei ,j ai �t� livr� rapidement d un produit original bien moins ch�re quand France.

Tr�s satisfait

Tr�s large assortiment.En magasin le service client est parfait, tant professionnel que courtois. En ligne mes commandes sont toujours livr�es tr�s rapidement de m�me que lors d�un renseignement t�l�phonique celui-ci est �galement professionnel, pr�cis et courtois. Cela fait 18 ans que je suis client et n�ai jamais eu le moindre soucis, que du contraire. Surtout ne changez rien et continuez comme ��.

tr�s bon prix

tr�s bon prix

TRES BIEN

Tr�s bien � tous points de vue.

Parfait

Parfait, je recommande, livraison rapide, article conforme � la description.

Mooie prijs

Mooie prijs, snelle levering