Op tijd en bij een afhaalpunt zoals gevraagd
Prima! Fijn te lezen dat alles naar wens verlopen is. Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens. Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer scherpe prijs en heel snel geleverd. Ben er zeer content mee.
Daar doen we het voor, voor tevreden klanten! Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent over uw aankoop! Veel plezier ermee! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Beste prijs, snelle verzending, goed verpakt. Weer een top aankoop bij RAD.
Wat een TOP review! Bedankt voor de 5 sterren, Michael! Geniet van uw aankoop. Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rapidit�, peoduit.
Merci pour les 5 étoiles, Philippe! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 15/11/2022, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
Prima ervaring. Snelle levering volgens afspraak. Stevig verpakt. Verzonden vanuit Belgie.
Bedankt voor deze fijne beoordeling, Bert! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Netjes op tijd geleverd ??
Bedankt voor de positieve beoordeling, Roland. Veel plezier toegewenst met uw aankoop. Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
livraison plus rapide que pr�vue et produit correspondant parfaitement au descriptif. Parfait
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça, Cedric! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 15/11/2022, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
Comme chaque commande pass�e chez RAD, rien � redire. Les d�lais sont respect�s et les produits sont parfaits � des tarifs bien plac�s.
Produit conforme, livraison rapide, tarif correct.
Merci beaucoup! :D Réponse originale à Trustpilot le 15/11/2022, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
Envoi rapide, emballage solide
Bonne prise en charge de ma commande, bon suivi , prix et d�lai de livraison respect�s. Utilisation du chargeur pour moto BMW (CAN-bus). Tel que le produit est pr�sent� on pourrait s'attendre � trouver dans la bo�te le c�ble SAE/moto DIN-ISO 4165. NON; oblig� donc de le commander � part. RAD devrait remonter cette info au fournisseur et modifier sa page en cons�quence . Merci
Tr�s rapide pour la livraison,
Merci pour ce beau compliment, Denis! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 15/11/2022, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
J��tais bien re�u par les vendeurs et m�en accompagner jusqu�� la fin de mes achats C�est a recommander � tout mes proches Bonne continuation bravo � vous
Nous sommes hereux d'entendre que vous avez été bien aidé lors de votre achat. Profitez bien de votre achat et nous espérons de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 15/11/2022, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
Service professionnel
Service au top, qualit� et conformit� des articles. Rapidit� de la livraison. Bref un service nickel ! Merci
Quelle belle remarque, merci beaucoup ! Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait. Profitez bien de votre achat :D ! Réponse originale à Trustpilot le 15/11/2022, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
Bonjour Content de ma commande, merci Manque un peu pr�cisions pour le voltages. , 6 ou 12 volts ou adaptables � tous Mais tr�s jolie feux rouges Merci jk
Merci pour votre agréable remarque, Jacques! :D Réponse originale à Trustpilot le 15/11/2022, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
Altijd tevreden over RAD duidelijke communicatie en goede opvolging.
Wat een mooi compliment, bedankt voor uw vertrouwen in RAD! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
toujours nicke et rapide
Merci beaucoup! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 15/11/2022, importée dans Kiyoh le 23/06/2023
Ik heb het product nog niet gebruikt. Het is een Givi kofferrek welke op het eerste gezicht en gevoel van goede bouw kwaliteit is, het geheel voelt erg stevig. De levering van het product ging supersnel en zoals bij de bestelling aangegeven werd het pakket netjes bij de buren afgegeven.
Bedankt om deze beoordeling te schrijven, Rinus! Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent over de levering! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
I got the right size sent within a few days no problem at all. Thank you for your prompt reliable service and send the free motor cycle gloves to same address thank you
Thank you for this positive feedback, Peter! We hope you'll enjoy your purchase! :D Original reply on Trustpilot at 15/11/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
makkelijk besteld, binnen 2 dagen geleverd in NL, tevreden klant
Daar doen we het voor, tevreden klanten! Een mooier compliment bestaat niet! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Helm muts wordt beschreven dat het geweldig is, helaas lijkt meer op n haar net met een dikke rand rondom die knelt onder je helm. Ook zit het helemaal over je oren wat ook kwellingen geeft. Het op sturen en retourneren kost bijna net zoveel als de muts zelf. jammer slechte advertentie die het mooier maakt dan het is .
Beste Jan, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Een retour kan inderdaad binnen de 30 dagen na aankoop en is gratis bij een omruiling. Indien u vragen of opmerkingen heeft mag u dit steeds doormailen naar onze klantendienst via [email protected]. Zij beantwoorden graag al uw vragen en kijken samen met u naar een gepast oplossing. Voor meer informatie betreffende onze retoursvoorwaarden kan u ook terecht op onze FAQ, https://www.rad.eu/nl/faq/retourneren. Met vriendelijke groeten, Het RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snel en perfect afgeleverd !
Bedankt voor deze positieve feedback, Guy! Veel plezier met uw aankoop! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
.................
Perfect (Gore Tex motor broek aan lage prijs en geleverd volgens afspraak)
Fijn te lezen dat u tevreden bent! Bedankt om uw mening met ons te delen, Guy! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023