Goede prijs en correcte levering

Goede prijs en correcte levering. Ook goed verzien van retour instructies. Alhoewel ik die niet nodig ben. :)

Slechte koeriersdienst (DPD)

Het product, zal wel in orde zijn, alhoewel ik het nog niet kan evalueren. Ze werken blijkbaar met een niet al te correcte koerier dienst, al 4 mails gekregen met, "we leveren vandaag uw pakket", via track en trace, zijn ze in de buurt maar blijkbaar nooit tot bij mij. Nog 20 stops, nog 10 stops........ en plots ligt het pakket weer op hun depot.. De emails doorgestuurd naar RAD met vraag tot uitleg. Antwoord: bedankt voor uw aankoop, schrijf een review, voila bij deze.

Particulier

RAD Drongen: professioneel, correct, vriendelijk. Ook al naderde het sluitingsuur, de verkopers namen hun tijd om advies en uitleg te geven = top!

nieuwe helm

goede en snelle service !!!!!!

Correcte aflevering

Correcte aflevering

GIVI Trekker Alaska kofferset

Heb bij een grote aankoop (complete 3-delige kofferset), paar keer zaken kunnen bekijken en presenteren op de motor. Bij de aankoop via de webshop werden de artikels zeer snel geleverd. Antwoorden op vragen via mail worden snel beantwoord. Tweemaal mail gestuurd in een weekend, op dinsdag reeds reactie.

Rapidit� et correspond � la description�

Rapidit� et correspond � la description et bien emball�

Support gsm moto

Accueil pro mat�riel au top

RAD Zaventem geeft uitstekende service!

RAD Zaventem geeft uitstekende service! Ik had een motorjeans gepast maar deze bleek te kort te zijn . Geen probleem, 3 dagen later werd de motorjeans met correcte lengte aan huis geleverd. De levering was gratis. De verkoper heeft voor mij alle tijd genomen en deskundig advies gegeven. Ben na verschillende motorritten zeer tevreden van mijn motorjeans.????

Fijne winkel

Motorolie gekocht. Veel betalingsmogelijkheden en vlotte verzending. Goed verpakt en onbeschadigd in huis gekregen.

Snel en op tijd geleverd

Snel en op tijd geleverd

Scorpion Helm

Scorpion Helm gekocht. Uitleg op site prima, bestellen vlot verlopen en snel geleverd... toppie!

Goede en correcte levering en omruiling

Goede en correcte levering en daarna omruiling in de winkel. Geen probleem, direct en vriendelijk geholpen.

toujours autant satisfait

comme � chaque achat, toujours tr�s satisfait � tous les niveaux, pour ceux qui h�siterait encore allez y!!!

Steeds correct

Steeds correct, ook telefonisch zeer behulpzaam.

personnel aimable et competant et tres�

personnel aimable et competant et tres serieux a recommander

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

heel tevreden

Snelle leveringen gelukkig juiste maat.

Au top

Au top, ultra rapide merci

Topaankoop

Zeer tevreden zoals altijd

Rapide et efficace

Rapide et efficace , tr�s bien.

Prima service. Geen nadelen.

Produit conforme

Produit conforme. Bon suivi de commande. Livr� en temps et en heure

Zeer snelle levering ,degelijk verpakt

Zeer snelle levering ,degelijk verpakt