Goed materiaal aan goede prijs ,snelle verzending danke

Zeer tevreden over mijn bestelling

Zeer tevreden over mijn bestelling! Verwarmde handschoenen en een wintercol besteld voor de komende winter. Bestelling was er al na 2 dagen.

Nickel

Premi�re commande chez RAD ce ne sera pas la derni�re produit conforme et envoi rapide. Parfait

great stores and webshop

the best shop for motorcycle-gear in Belgium. Webshop or in the store always great service!

Snelle transfer

Snelle transfer, goed materiaal

G�nial !

G�nial ! J'ai �chang� avec Mieke par mail, vraiment un service client au top, c'est rare ! Merci beaucoup !

Bien conseill�.

Bien conseill�. Prix r�duit pour 2 casques Shoei en fonction du prix sur un autre site. Nickel.

Online besteld

Online besteld, snel geleverd, prijs/kwaliteit een goed produkt, zeer tevreden

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Conforme � mon attente

RAS, livraison respect�e et bon produit facile � l�installation

D��u du SAV

Une de mes oreillette ne fonctionnant plus. Je renvoie mon intercom (cardo4+) pour r�paration. Pas de eu nouvelle concernant la r�ception et la prise en charge de mon produit. J'appelle donc � plusieurs reprises pendant 1mois pour savoir ce qu'il en est. 2 mois plus tard je re�ois mon intercom qui est non r�par� ! Je suis vraiment tr�s d��u et vais donc encore le renvoyer et perdre une fois de plus quelques mois. Je ne recommande pas. C'est actuellement en cours...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tevreden klant

Niet alle producten die ik nodig had waren in voorraad in RAD Nijvel. Deze werden mij heel snel, kosteloos opgestuurd.

Top site >> top Team !!

Heldere site, scherpe prijzen en een maga aanbod. Bovendien zijn de mensen altijd spontaan vriendelijk, dat zie je niet veel meer. Doe zo door!!

Goede bescherming tegen regen

Goede bescherming tegen regen, wind en voornamelijk de kou!

Impeccable

Impeccable, rien � redire. Site facile � parcourir, commande rapide, livraison assez rapide.

�a roule

Top, livraison rapide. Communication rapide et efficace... Pour un site d'accessoire moto, j'ai envie de dire que �a roule parfaitement bien, comme une bonne moto.

Snelle levering.Perfect.

Snelle levering. Gemakkelijk te plaatsen. Mooie afwerking. Perfect.

Super professionnel

Super content, livraison rapide et colis bien emball�e,TOP

Tr�s bon service ,tr�s rapide

Tr�s bon service ,tr�s rapide

Je suis venu le 15 octobre j'ai eu une�

Je suis venu le 15 octobre j'ai eu une dame super agr�able qui m'a super bien renseign� sur les casque et je ne regrette pas mon passage chez rad de nivelle je recommande et un grand merci � la dame qui m'a renseign�

Droit � l'erreur.

J'ai fait un achat qui ne convenait pas, j'ai obtenu un remboursement sans aucun probl�me. C'est bien d'avoir le droit � l'erreur. Pour mes autres achats, j'irai certainement faire un tour sur leur site.

Snelle levering, Alles in orde. Goeie prijs/kwaliteits verhouding.

Le bonheur !

Prix comp�titifs, disponibilit� des articles, livraison rapide et gratuite � partir de 25�. Que du bonheur !

Goede en snelle service

Rad heeft goede producten en een goed assortiment met een snelle levering.

SENA Smart HJC 10B Zwart beoordeling

Laatst kocht ik een headset van SENA (SENA Smart HJC 10B Zwart) om in te bouwen in mijn systeemhelm van HJC die hierop voorzien is. De bestelling en de levering verliepen vlot. Ook is de headset makkelijk in te bouwen in de helm. Eerst is het wel wat zoeken maar na goed doornemen van de handleiding en een filmpje op internet ging dit vrij makkelijk. Voor mij is het de bedoeling om bereikbaar te zijn op de motor met de smartphone en eveneens de spraakcommando's van het navigatiesysteem goed te begrijpen. Het systeem heeft 2 kanalen en dit gaat goed. Ook de installatie verliep vlot en kan je een goede uitleg van terugvinden op de site van SENA. Voor communicatie met een 2 de rijder heb ik nog geen ervaring mee tot nu toe maar in principe moet dit ook lukken.

Landegemstraat 4

9031 Drongen