Snelle verzending, Macna verwarmde handschoenen. Doen het goed, ik ben wel nog in afwachting van een reactie van RAD omdat 1 batterij heel snel leeg loopt.
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de snelle verzending. We hebben uw bericht in verband met de batterij goed ontvangen, we nemen dadelijk contact met u op. Fijne dag verder! Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goed werkende en uitgebreide website, uitstekende prijzen van producten, uitstekende verzending (dag eerder dan gedacht ontvangen) en prima afhandeling van retour. Het enige nadeel van deze webwinkel vond ik dat ze het ontvangen van het pakket niet konden bevestigen en dat ik moest wachten op een terugbetaling om zeker te zijn dat het pakket in goede staat was ontvangen.
Bedankt voor deze positieve feedback. We hechten veel belang aan een positieve klantenervaring. Het doet ons bijgevolg veel plezier te lezen dat u tevreden bent. We nemen uw tip over het bevestigen van een goede ontvangst van een retourzending zeker mee in een volgende meeting! Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! :) Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Scherpe prijs, supersnelle levering!
Super! Bedankt, Tim! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Vlotte en goede uitleg bij de verschillende producten. Fijn dat de raadgever in de winkel, bij nazending van 1 product, direct voorstelt om het in bij een pakketshop te laten leveren ipv thuis. Zo is frustratie met de pakketdienst vermeden. Dat is vooral door mijn permanent slechte ervaringen met DPD en heeft niets te maken met RAD.
Fijn te lezen dat u tevreden bent over de service van onze winkelmedewerkers, alsook de mogelijkheid om te laten leveren in een afhaalpunt! Graag tot een volgende keer, Hans! Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering, informatieve informatie bij elk product.
Fijn om te lezen, Arthur! Bedankt hiervoor! Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Pro zoals altijd
Wat een mooi compliment! :D Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
je suis vraiment Tr�s content de mon nouveau casque de la marque SHARK il est vraiment Beau et tr�s confortable MERCI RAD !
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça! Nous vous souhaitons de nombreux voyages à moto en toute sécurité avec votre nouveau casque ! Réponse originale à Trustpilot le 14/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Klantvriendelijk, behulpzaam , ruime keuze. Zowel online als in de winkel.
Super! Bedankt voor uw positieve reactie. Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
voor mij persoonlijk is het product niet erg geschikt. 1e mijn motor kreeg ik niet op de middenstaander te zwaar (450kg) 2e gevaarlijk om te bedienen voor iemand van 1.70m
Beste Johny, Indien u niet tevreden bent over een artikel of hier vragen over heeft mag u ons steeds contacteren via [email protected]. Onze klantendienst helpt u graag verder en kijken samen met u naar een gepast oplossing. We trachten steeds zoveel mogelijk tips en tricks mee te geven op de productpagina van een artikel om de klant zoveel mogelijk in te lichten over een artikel. Zo vermelden we voor het artikel waarover u het heeft er voor een eerste afstelling/positionering van de Bike-A-Side een tweede persoon aangeraden wordt. De maximale draagkracht is 450 kg en daarmee specifiek ook voor grotere motorfietsen. Indien u graag een retour wenst kan dit binnen de 30 dagen na aankoop. Voor meer informatie hierover kan u terecht op onze FAQ, https://www.rad.eu/nl/faq/retourneren. Met vriendelijke groeten, Het RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Site internet clair et livraison rapide. Prix encore trop chers.
Livraison rapide, a recommander
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 13/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Un service rapide et s�rieux. Avant ma commande, j'ai eu tout les renseignements au t�l�phone par une employ�e du magasin de Nivelles .
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 13/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Pour la premi�re fois j'ai command� sur le site. R�ception du colis dans les d�lais, emballage bien prot�g� et les articles �taient bien ceux demand�s. R.A.S
Past niet op een Honda Crosstourer 2018. In beschrijving past het van bwj 2012 t.e.m. 2018
Bestelling is correct en heel snel afgehandeld
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Comme d'habitude, rapide, article d�j� connu et toujours de bonne qualit�
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 13/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Live in Ireland, saved over 30 euro ordering from abroad, delivery was fast and tracked. Superb service.
Thanks for your positive comment! Original reply on Trustpilot at 13/10/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Toujours hyper content du service, du prix et de l'�coute de cette enseigne
Wow, quelle belle évaluation ! Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue ! Au plaisir de vous voir bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 13/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zoals altijd netjes verzorgd
Bedankt voor de 5 sterren, Ruud! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 18/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s bien, d�lais annonc�s respect�s, rien � dire! Je recommande.
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Réponse originale à Trustpilot le 13/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Vriendelijke mensen, niet gewoon verkopen maar een degelijke uitleg erbij gebaseerd op eigen ervaring en indien ergens anders goedkoper betaal je dezelfde prijs bij RAD.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ik bestel steeds online, gaat simpel en snelle levering.
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Quick delivery
We hope you’ll enjoy your purchase. Thank you for shopping with us! Original reply on Trustpilot at 12/10/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Zeer snelle levering en producten zoals verwacht. De helm was wel een toonzaal model want er zat stof op. Pinlock terug mogen afhalen want binnenscherm was nog vuil. Boekje en extra stukken waren van een andere helm en de doos van nog een andere helm. Ondertussen heeft RAD deze mooi rechtgezet. Waarvoor dank.
Un service client tr�s r�actif, et un produit conforme � mes attentes. Je recommande ce site tr�s s�rieux.
Merci pour les 5 étoiles! Profitez bien de votre achat. Réponse originale à Trustpilot le 12/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023