Cava

Levering en tijd allemaal goed Product had ik liever wat kloeker gehad. Product zelf zou ik niet aanbevelen. RAD zelf wel genoeg andere producten die wel goed zijn Zal wel gaan. Enquete of bevraging doe ik ook niet graag.

Keurig en snel geleverd

Mijn bestelling werd sneller dan verwacht geleverd, keurige service!!

Rien à redire, très bien

Prix compétitifs, article envoyé en bonne et due forme, correspond tout à fait à mes attentes

Achat pantalon moto

Produit arrivé rapidement, correspond à la description. Bon rapport qualité prix. Vraiment rien a redire

Tres bon service

Tout a été parfaitement traité

Délais de livraison très rapide

Commande faite le lundi avec payement par virement et le mercredi le coli était livré.

Altijd snelle levering en super service

Snelle levering,goed product

Snelle levering en het was een goed product

Supercommunicatie en snel. Enthousiaste mensen.

Zo zou het altijd moeten zijn.

Cadeaubon

Online cadeaubon bestellen was een makkie. Snel en efficient.

ausgezeichneter Händler

Der einzige Händler, der den Windabweiser für einen Shark Ridill II vorrätig hatte. Schöner, ordentlicher Online-Shop. Schnelle Lieferung, ordentlich verpackt. Da bestellt man gern und vielleicht mal wieder.

Werkt heel goed

Had is veel eerdere moeten kopen

Snelle levering en goede communicatie

Bestel regelmatig bij RAD. Nog steeds zeer tevreden van het aanbod de prijs en de levering. Tevens ook van de service en vriendelijkheid in de shop.

Laarzen precies zoals afgebeeld

Snelle levering Mooie laarzen Maat komt overeen met gewone schoenmaat Zeer tevreden!

Netjes en op tijd geleverd.

Zie hier boven.

Parfait

Produit conforme delai respecte

Super service

In de shop prima geholpen uitmuntende service m. Geen drama bij ruilen van spullen maar direct adequaat gehandeld.

Good, fast, but expensive postage.

No complains, quite easy to makeita order.

Réactivité efficacité

Parfait...

Bestelling is conform de beschrijving op de website

Héél vlugge levering Alles conform de beschrijving

Site toujours au TOP !

J"ai commandé et reçu ma pièce en Point Relais le 06/08/25 qui, malgré prévenance que j'étais en vacances et que je viendrais chercher mon colis le 18/08/25, a été renvoyé au destinataire le 16/08 !!!! Après un appel téléphonique chez RAD, un commercial m'a proposé de me le renvoyer et j'ai reçu mon colis Mercredi, sans aucun frais supplémentaires. Un service très compétent et des produits impeccables. Je recommande à 100%.

Excellent

Easy to order and delivery on time

Sérieux et pro

Commande de crash bar pour moto. Discussion téléphonique avec le centre pour m´assurer de la bonne disponibilité. Livraison sous 3 jours. Parfait

Just perfect

Great service, no issues.

Super snel de cadeaubon ontvangen via mail voor mijn zoon zijn b day

Snelle service Top

Landegemstraat 4