Envoi rapide et conforme
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 08/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Pi�ce �quivalente sur moto de 20 ans ok et livr�e rapidement
Heureux d’entendre ça! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 08/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s bonne prise en charge par le SAV .
Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande une batterie de moto , ma 2eme sur 5mois parce que la premiere commande chez RAD ne fonctionne plus , 5 mois puis poubelle , c est dommage , sinon service ,rien a dire ,dommage pour ma garantie aucune reponse de RAD .....
Bonjour Mr. Bouyadane, Je suis désolé d'apprendre que vous n'avez pas reçu de réponse à votre e-mail, car vous pouvez effectivement toujours venir remplacer votre batterie sous garantie. Cependant, je ne trouve aucun courrier de votre part avec cette adresse e-mail. Vous avez toujours droit à votre garantie, si vous avez encore la batterie, vous pouvez la retourner pour un éventuel remboursement. Pour nous contacter, veuillez envoyer un courriel à [email protected]. Nous espérons pouvoir vous aider davantage et vous accueillir encore chez RAD. Cordialement, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 08/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Excellent service.
Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Je viens de commander des bottes de moto pour mon papa. Elles sont parfaites, rien � redire. On les a tr�s vite re�ues, le service client est excellent. Je recommenderai sur leur site.
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça, Marine! Nous souhaitons que votre papa ait beaucoup de plaisir avec son cadeau ! Jusqu'à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Fits very well
Onlangs een product terug gebracht en het geld werd terug betaald.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze retourprocedure! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer. Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
De IXS magnetische tas is niet bruikbaar omdat de magneten veel te zwak zijn. Heb ze daarom snel teruggestuurd. Tas is ook veel te stijf om de vorm van een tank goed te volgen.
Beste Jozef Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet. We zien dat u het artikel als retour heeft aangemeld. Eens we uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, volgt de terugbetaling zo spoedig mogelijk. Hopelijk alsnog tot een volgende keer. Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
De 2 producten waren niet voorradig bij het bezoek aan de winkel in Willebroek zelf. De vriendelijke verkoopster stelde voor om ze zonder meerkost naar mij thuis op te sturen. 2 dagen later werd alles goed verpakt thuis geleverd. Bedankt voor de snelle en vlotte service !
Bedankt voor deze mooie feedback. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de geboden service. Graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snel en goed afgehandeld
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Le personnel a trouv� une solution � mon probl�me. J'avais perdu les c�bles de chargement de mes interphonesF5. Or ils sont anciens et les pi�ces ne semblaient plus exister. C'�tait sans compter l'aide du personnel RAD.
Prijs/kwaliteit altijd in orde. Goede service en bereikbaarheid in de Winkels!
Bedankt voor de 5 sterren, Stijn! Tot een volgende keer! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Livraison super rapide
Super! Heureux d'entendre ça! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel effici�nt
Bedankt voor dit mooie compliment! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering, goed geregeld!
Dat horen we graag! Bedankt voor deze positieve feedback, Wilfred! Graag tot een volgende keer. Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Simple, rapide et efficace. Prix int�ressant. Service impeccable.
Merci beaucoup, David! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
De bestelling was weer snel en goed afgehandeld door Rad. Alleen het bezorgen door DPD zijn we niet over te spreken. Heeft het pakket afgeleverd bij een niet dichtstbijzijnde DPD punt, waar wij het af konden halen. Aangegeven bezorgen op ons thuisadres. Voor ophalen bij dit DPD punt moesten we aan de overkant van de rivier zijn en hebben we extra kosten moeten maken om op te halen.
Beste Wim, Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit voorval en begrijpen wij dat het onaangenaam is om uw pakket op deze manier te ontvangen. Jammer genoeg hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen dagelijks onze service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Het RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Parfait rien � dire de plus
Super! Merci à vous, Sebastien! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Very happy with everything. Quick shipment and great products. Highly recommended
Thank you for your positive feedback. We hope you'll enjoy your purchase! Original reply on Trustpilot at 07/09/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Zoals altijd goeie info en degelijke prijs
Bedankt voor uw positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Product is snel geleverd echter was het een vrij slappe doos waardoor het niet schade vrij geleverd werd. Erg jammer met een product van ruim 300 euro. De headset functioneerd gelukkig wel.
Beste Leon Het spijt ons dit te vernemen, onze excuses hiervoor. Hoewel we weinig controle hebben over de levering van onze pakketten, doen we steeds onze uiterste best om een goede levering te voorzien in samenwerking met onze transporteurdienst. Indien de levering niet helemaal naar wens was, of er een beschadiging aan het product is, is het steeds raadzaam onmiddellijk onze klantendienst te contacteren door een mailtje te sturen naar [email protected] Onze medewerkers van de klantendienst staan altijd met veel plezier voor u klaar! Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Top service! Klein probleempje met de levering maar werd direct opgelost!
Blij te lezen dat u tevreden bent met de aangeboden oplossing, Stef! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super bediening en service ??
Super! Bedankt voor de vijf sterren, Fabienne! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Article command� sur le site RAD en 2 jours livraison faite. Que demander de + , impecc.
Merci beaucoup, Christian! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023