Envoi rapide et conforme

Envoi rapide et conforme

Pi�ce �quivalente sur moto de 20 ans ok�

Pi�ce �quivalente sur moto de 20 ans ok et livr�e rapidement

Tr�s bonne prise en charge par le SAV .

Tr�s bonne prise en charge par le SAV .

Commande une batterie de moto

Commande une batterie de moto , ma 2eme sur 5mois parce que la premiere commande chez RAD ne fonctionne plus , 5 mois puis poubelle , c est dommage , sinon service ,rien a dire ,dommage pour ma garantie aucune reponse de RAD .....

Excellent service.

Excellent service.

Bottes de moto

Je viens de commander des bottes de moto pour mon papa. Elles sont parfaites, rien � redire. On les a tr�s vite re�ues, le service client est excellent. Je recommenderai sur leur site.

BIKEJEANS

Fits very well

Onlangs een product terug gebracht en�

Onlangs een product terug gebracht en het geld werd terug betaald.

De IXS magnetische tas is niet�

De IXS magnetische tas is niet bruikbaar omdat de magneten veel te zwak zijn. Heb ze daarom snel teruggestuurd. Tas is ook veel te stijf om de vorm van een tank goed te volgen.

Thuisbezorging Givi accessoires

De 2 producten waren niet voorradig bij het bezoek aan de winkel in Willebroek zelf. De vriendelijke verkoopster stelde voor om ze zonder meerkost naar mij thuis op te sturen. 2 dagen later werd alles goed verpakt thuis geleverd. Bedankt voor de snelle en vlotte service !

Snel en goed afgehandeld

Chargeur Iterphone F5

Le personnel a trouv� une solution � mon probl�me. J'avais perdu les c�bles de chargement de mes interphonesF5. Or ils sont anciens et les pi�ces ne semblaient plus exister. C'�tait sans compter l'aide du personnel RAD.

Topwinkel

Prijs/kwaliteit altijd in orde. Goede service en bereikbaarheid in de Winkels!

Livraison super rapide

Livraison super rapide

Snel effici�nt

Snel effici�nt

Snelle levering, goed geregeld!

Tr�s satisfait.

Simple, rapide et efficace. Prix int�ressant. Service impeccable.

Bestelling RAD ok� - bezorgen DPD NIET ok�

De bestelling was weer snel en goed afgehandeld door Rad. Alleen het bezorgen door DPD zijn we niet over te spreken. Heeft het pakket afgeleverd bij een niet dichtstbijzijnde DPD punt, waar wij het af konden halen. Aangegeven bezorgen op ons thuisadres. Voor ophalen bij dit DPD punt moesten we aan de overkant van de rivier zijn en hebben we extra kosten moeten maken om op te halen.

Parfait rien � dire de plus

Parfait rien � dire de plus

Great experience

Very happy with everything. Quick shipment and great products. Highly recommended

Super service

Zoals altijd goeie info en degelijke prijs

Schade door slechte verpakking

Product is snel geleverd echter was het een vrij slappe doos waardoor het niet schade vrij geleverd werd. Erg jammer met een product van ruim 300 euro. De headset functioneerd gelukkig wel.

Top service!

Top service! Klein probleempje met de levering maar werd direct opgelost!

Super bediening en service ??

Super bediening en service ??

Article command� sur le site RAD en 2�

Article command� sur le site RAD en 2 jours livraison faite. Que demander de + , impecc.

Landegemstraat 4

9031 Drongen