Snelle levering, ruim assortiment en goeie prijzen
Bedankt voor de 5 sterren! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Prise en charge rapide de la commande et livraison en 4 jours. Service de retour tr�s r�actif. D�j� command� plusieurs fois sur ce site et toujours satisfait.
Merci pour la confiance en RAD, Francis! Profitez bien de votre achat et nous espérons de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 26/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
We worden altijd prima geholpen. Wanneer een artikel niet voorradig is, dit wordt nagestuurd, zelfs naar Nederland, is helemaal top !! Ga zo door !! Mvg.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze manier van werken, Milan! We zien u graag een volgende keer weer in één van onze winkels! Tot dan! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Topservice en levering!
Bedankt voor de positieve beoordeling, David! Veel plezier met uw aankoop. Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer tevreden. Product is exact wat ik bedoelde. ??
Blij te lezen dat het product aan uw verwachting voldoet, Peter! Veel plezier ermee toegewenst en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Perfecte klanten ervaring
Daar doen we het voor! Bedankt voor de 5 sterren, Yves! Tot een volgende keer. Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super service! & snelle levering! Vandaag besteld, 2 dagen later thuis!??
Super! Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze supersnelle levering! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rapidit�, efficacit� et s�rieux.
Levering en artikel volgens verwachtingen en een goede prijs
Rapide, tarifs attractifs, aucun soucis.
Heureux d'entendre ça, Michael! Je vous souhaite beaucoup de plaisir avec votre commande. Réponse originale à Trustpilot le 26/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service au top!
Super! Merci pour les 5 étoiles, Guillaume! Au plaisir de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 26/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Duidelijke site en snel geleverd ben zeer te vreden
Het doet ons deugd te lezen dat u tevreden bent! Geniet van uw aankoop Marco! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Prijs was bij afrekening ineens anders. Toen ik het na betaling merkte, heb ik een mail gestuurd maar tot op heden geen reactie gekregen. Pakket is wel snel aangekomen en was zorgvuldig verpakt.
Beste Jim, Het spijt ons te vernemen dat u geen antwoord heeft ontvangen op uw mail. Daar wij met de laagsteprijsgarantie werken vergelijken wij dagelijks de prijzen van (een groot deel) van ons assortiment met die van onze grootste concurrenten. Om die reden kunnen onze prijzen van dag tot dag variëren. Dit wordt dagelijks omtrent middernacht gedaan. Dit is een verklaring waarom prijzen in het mandje kunnen wijzigen bij bestelling om middernacht. Voor dergelijke orders, mag steeds gemaild worden naar [email protected] om eventueel het prijsverschil terug te vorderen. Uw mail wordt dadelijk bekeken en beantwoord. Het doet ons echter ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Het RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rap snel en goed
Zeer behulpzaam en vriendelijk
Bedankt voor het mooie compliment! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bought helm and communication set. Flawless products, good communication and quick shipping to Germany.
Thank you for this positive feedback! We hope you'll enjoy your purchase! Original reply on Trustpilot at 26/08/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Sehr zufrieden - gute Qualit�t u z�gige Bearbeitung meiner Bestellung Very good Birgit Harbig
Thank you for you positive feedback! Original reply on Trustpilot at 26/08/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
A hard to find item at a competitive price and fast no hassle shipping. Totally rad!
Totally thanks for your positive comment! That's why we do it! Have fun driving! Original reply on Trustpilot at 24/08/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Envoi rapide et tr�s bien emball�
C'est un compliment très joliment emballé. Merci pour cela ! Réponse originale à Trustpilot le 24/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles is naar wens verlopen en correct.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
alles zat in het pakket alleen de doos was redelijk beschadigt en de stickers op de toolkist plakte erniet meer aan. voor de rest was alles wel inbegrepen
Oei. Zo hoort het niet. We doen altijd ons uiterste best om de artikelen onberispelijk bij de klant te krijgen. Heb je de doos nog? Is het mogelijk ons foto's te bezorgen van de verpakking en van de toolkist, zodat we dat kunnen bekijken? Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Prix comp�titif et d�lai court.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 24/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Mijn motorlaarzen waren toch iets te klein, heb deze, gratis, teruggestuurd en had binnen 1 week de juiste maat binnen!
Blij te horen dat je zo tevreden bent van onze retour-service. We kijken al uit naar je volgende bestelling. Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
R�ception de la commande tr�s rapide et conforme � la description avec un bon suivi de la commande.
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 24/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapidit� de livraison
Merci pour votre réponse rapide. Nous voulons non seulement être rapides, mais aussi fournir les meilleurs produits. Réponse originale à Trustpilot le 24/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023