Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

On recommande

Top ! Produit conforme et d�lais de livraison respect�s

Commande re�ue rapidement et produit�

Commande re�ue rapidement et produit conforme � ma demande

Nickel et re�u en un temps record

Nickel et re�u en un temps record

Goede service mbt ruilen

Besteld artikel was te klein. Kon zeer makkelijk het artikel ruilen! Top service!!

Snelle,en goede service,tevreden

Snelle,en goede service,tevreden

Snelle levering, eerste indruk goed product.

Motorschoenen

Een paar motorschoenen besteld. Bij RAD waren ze het goedkoopst en ook gelijk leverbaar in mijn maat. Ook de vermelding dat de maat wat groter uit zou vallen klopte en ik heb daar ook rekening mee gehouden bij de bestelling. De bestelling (naar Nederland) is vervolgens ook sneller geleverd dan verwacht!

Motorlaars : IXS Techno-ST+ Zwart / matige pasvorm rond de hak & hiel

Motorlaars : IXS Techno-ST+ Zwart. RAD schrijft over een correcte maatvoering (t.o.v. bijvoorbeeld een normale schoenmaat), en dat klopt. Mijn vorige Dainese laarzen moest je bijvoorbeeld als een maatje groter kopen. Wat helaas niet vermeld wordt bij de IXS Techno-ST+ Zwart is de enorme 'lompe' vormgeving (en gevoel) ter hoogte van de hak/hiel/enkel. Alsof je een skischoen draagt. Ook zit op die plek bijvoorbeeld niet een klein beetje een flexibel deel, en daarom is de laars best lastig om onder het schakelpedaal te drukken (ga daarom het schakelpedaal ook maar iets omhoog zetten...). En omdat de laars ter hoogte van de hak/hiel zo stug is, is het loopcomfort ook niet heel aangenaam. Jammer, want verder best een leuke laars, voor leuk geld. Naschrift : de laarzen gaan retour.

Goed passende bril met effectief�

Goed passende bril met effectief polariserde glazen. Maw, worden donkerder bij zon. Blij met m'n aankoop.

Prix tr�s bien placer

Prix tr�s bien placer. Livraison rapide et s�rieuse.

OKAY EN ZEER TEVREDEN MET DE HELM EN�

OKAY EN ZEER TEVREDEN MET DE HELM EN DE VERZENDING / TOPPIE EN GA ZO DOOR MvG

Super �quipes super conseils des pro

Super �quipes super conseils des pro

Eerste hulp bij warm weer

vlot besteld, vlug geleverd in prima verpakking. De jas is uitstekend voor dit warme weertje. Bedankt ;o)

profesionele bediening top team.

profesionele bediening top team.

Zonet geprofiteerd van de Breeze15�

Zonet geprofiteerd van de Breeze15 korting voor een doorwaai jas en broek. Ik had me gebaseerd op de maten van hetzelfde merk voor de winterbroek die ik al had. Alles werd snel thuis geleverd maar helaas was de broek toch te klein. Maar geen probleem, via de website ontdekt dat in Zaventem nog een maatje groter was, meteen getelefoneerd en aan de kant laten zetten, gaan passen en meteen omgewisseld. Super service.

Contact

Heb verschillende keren contact gehad met een medewerker via e-mail en werd altijd vriendelijk en met kennis van zaken beantwoord . Er werd mij het correcte onderdeel opgestuurd waarvoor dank. Dus dit is vanaf nu mijn winkel.

rapide et efficace

rapide et efficace

Au top

Au top, casque et visi�re envoy�s en colis s�par�s suite � un d�calage de disponibilit�, pour ne pas retarder la r�ception du casque. A recommander, niveau tarif, le moins cher trouv� !

Supersnelle levering tegen een nette�

Supersnelle levering tegen een nette prijs, top

RAD...Tr�s bon site

Je ne connaissais pas se site dommage tr�s tr�s satisfait des prix et de la qualit�e du produit

Tout parfait

Tout parfait! Super conseill�.

Super service

Super service, dat zegt alles.

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Goed verpakt ook. Ben zeer tevreden met de jas.

Experience impeccable

Commander chez RAD moto est simple et fiable. La communication est parfaite sur le suivi de l'exp�dition. Les d�lais sont impeccables et rapides. Excellent service.

Landegemstraat 4

9031 Drongen