Snelle en correcte levering.
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Top ! Produit conforme et d�lais de livraison respect�s
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 17/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande re�ue rapidement et produit conforme � ma demande
Ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 17/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Nickel et re�u en un temps record
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 17/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Besteld artikel was te klein. Kon zeer makkelijk het artikel ruilen! Top service!!
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle,en goede service,tevreden
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering, eerste indruk goed product.
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Een paar motorschoenen besteld. Bij RAD waren ze het goedkoopst en ook gelijk leverbaar in mijn maat. Ook de vermelding dat de maat wat groter uit zou vallen klopte en ik heb daar ook rekening mee gehouden bij de bestelling. De bestelling (naar Nederland) is vervolgens ook sneller geleverd dan verwacht!
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 17/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Motorlaars : IXS Techno-ST+ Zwart. RAD schrijft over een correcte maatvoering (t.o.v. bijvoorbeeld een normale schoenmaat), en dat klopt. Mijn vorige Dainese laarzen moest je bijvoorbeeld als een maatje groter kopen. Wat helaas niet vermeld wordt bij de IXS Techno-ST+ Zwart is de enorme 'lompe' vormgeving (en gevoel) ter hoogte van de hak/hiel/enkel. Alsof je een skischoen draagt. Ook zit op die plek bijvoorbeeld niet een klein beetje een flexibel deel, en daarom is de laars best lastig om onder het schakelpedaal te drukken (ga daarom het schakelpedaal ook maar iets omhoog zetten...). En omdat de laars ter hoogte van de hak/hiel zo stug is, is het loopcomfort ook niet heel aangenaam. Jammer, want verder best een leuke laars, voor leuk geld. Naschrift : de laarzen gaan retour.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goed passende bril met effectief polariserde glazen. Maw, worden donkerder bij zon. Blij met m'n aankoop.
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Prix tr�s bien placer. Livraison rapide et s�rieuse.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 16/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
OKAY EN ZEER TEVREDEN MET DE HELM EN DE VERZENDING / TOPPIE EN GA ZO DOOR MvG
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super �quipes super conseils des pro
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 16/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
vlot besteld, vlug geleverd in prima verpakking. De jas is uitstekend voor dit warme weertje. Bedankt ;o)
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
profesionele bediening top team.
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zonet geprofiteerd van de Breeze15 korting voor een doorwaai jas en broek. Ik had me gebaseerd op de maten van hetzelfde merk voor de winterbroek die ik al had. Alles werd snel thuis geleverd maar helaas was de broek toch te klein. Maar geen probleem, via de website ontdekt dat in Zaventem nog een maatje groter was, meteen getelefoneerd en aan de kant laten zetten, gaan passen en meteen omgewisseld. Super service.
Bedankt voor je positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat je tevreden bent over onze soepele inruil-policy. RAD wil ook hierin een vijf-sterren-service garanderen. Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Heb verschillende keren contact gehad met een medewerker via e-mail en werd altijd vriendelijk en met kennis van zaken beantwoord . Er werd mij het correcte onderdeel opgestuurd waarvoor dank. Dus dit is vanaf nu mijn winkel.
Wow, wat een mooie beoordeling! Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te schrijven! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
rapide et efficace
Merci beaucoup, Michel! Réponse originale à Trustpilot le 12/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Au top, casque et visi�re envoy�s en colis s�par�s suite � un d�calage de disponibilit�, pour ne pas retarder la r�ception du casque. A recommander, niveau tarif, le moins cher trouv� !
Quelle belle remarque, merci beaucoup! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 12/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Supersnelle levering tegen een nette prijs, top
Bedankt voor deze fijne feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Je ne connaissais pas se site dommage tr�s tr�s satisfait des prix et de la qualit�e du produit
Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 12/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tout parfait! Super conseill�.
Nous sommes heureux d'entendre ça, merci pour votre agréable remarque, Stefano! Réponse originale à Trustpilot le 12/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super service, dat zegt alles.
Bedankt voor deze positieve feedback, Karl! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super snel geleverd. Goed verpakt ook. Ben zeer tevreden met de jas.
We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met uw jas! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/08/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Commander chez RAD moto est simple et fiable. La communication est parfaite sur le suivi de l'exp�dition. Les d�lais sont impeccables et rapides. Excellent service.
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 12/08/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023