Beste doorwaai motorjas die ik ooit heb�

Beste doorwaai motorjas die ik ooit heb gezien. Aanrader!

Service rapide et correcte.

Service rapide et correcte.

D�couverte RAD

Totalement novice, je devais m'�quiper pour pouvoir monter � l'arri�re de la moto de mon compagnon. J'ai fait part de ce qui me serait utile et des mod�les souhait�s, r�sultat: essais, conseils pro, gentillesse, disponibilit�, sourire. Bref, je recommande RAD

Perfect afgeleverd

Perfect afgeleverd, zowel de producten als het voorziene tijdstip

Rien � redire mais..

Rien � redire sur le site, le stock et sa r�activit�. Cependant quand vous envoyez des colis dans le sud de la province de Luxembourg, ne prenez plus DPD Luxembourg, aucun suivi, se trompe d'adresse en permanence et quand vous appeler on vous rit au nez.

Aankoop helm via website

De aangekochte helm werd heel snel geleverd, maar zat wat strak. Een maat groter werd aangekocht en de eerste helm werd teruggezonden. Alles verliep zeer correct en binnen de week na de eerste aankoop

conforme � la descrition

Aucun probl�me, mat�riel conforme � la description et emballage nickel !

Goede en snelle service

Heb er al meerdere malen iets gekocht / online besteld en de prijzen zijn er gewoon top . Ook de service en het versturen van de het gekochte product is goed en snel . Laatst ook weer , product zeer goed ingepakt en de volgende dag in huis . Top service zo als je mag verwachten .

tr�s bien

Rien � redire, livraison dans les d�lais, produit conforme et de bonne qualit�

Dit maal was het snel geleverd ,3 dagen�

Dit maal was het snel geleverd ,3 dagen en ik had mijn bestelling vorige keer heb ik een maand moeten wachten .

Livraison rapide et tr�s s�rieux,je�

Livraison rapide et tr�s s�rieux,je recommande

Just what I wanted

Just what I wanted. Great prices, super fast deliver with tracking all the way. Good packing. Impressed!

ruim assortiment

Een helm besteld via de site, maar te klein, uiteindelijk naar de winkel om andere te passen en een keuze te maken. Het omruilen was zonder enig probleem met de hulp van vriendelijk personeel.

premi�re commande

Je viens de decouvrir le site et je suis tr�s satisfait ! les fiches produits sont pour la plus part bien d�taill�es et des commentaires du vendeur sont uliles ! ma premi�re commande pass�e je l'ai re�u dans les d�lais indiqu�s je recommande ce site

Fast and not Furious.

Ok. Prix correct et livraison tr�s rapide. Que demander de plus?

Goede prijs en service

Zeer snelle levering vanuit Belgi� naar Nederland. Ik kreeg mijn 1 delig pak geleverd van Alpinestars maar er zat een fabrieksfoutje in. Contact opgenomen met de klantenservice en het was snel gefixed. Ik kon het pak terug sturen volgens instructies. Daarna heb ik gewoon een nieuwe gekregen. Kortom goede prijs en service.

snelle levering en kwaliteit

snelle levering en kwaliteit

Service et livraison tr�s bien.dommage�

Service et livraison tr�s bien.dommage que je le commande la semaine derni�re et maintenant presque 30� moins .apr�s une demande chez vous �directement une r�ponse et un bon d achat pour la diff�rence �.on voit la le s�rieux de votre maison et le service apr�s vente impeccable.???? En vous remerciant

Airhawk Cruiser

Heb de Airhawk Cruiser gekocht om met de motor naar de Auvergne te gaan. Zeer aangenaam verrast! Kan normaal maar maximaal anderhalf uur rijden maar nu acht uur ,weliswaar met een paar pauzes, kunnen volhouden zonder veel problemen! Dit zeg ik niet gauw maar dit kussen is echt een topproduct! Jammer dat ik dit product niet vroeger kende!

Rapidit� et s�rieux

Commande faite le mardi soir et jeudi d�but d'apr�s-midi re�u.

Rapidement et bonne adresse

Rapidement et bonne adresse

Alles OK in winkel en bij�

Alles OK in winkel en bij thuisbezorging.

Top zaak !!!!

Supersnelle service en 60� goedkoper dan waar ik hem eerst had besteld en ze pas 4 weken later zouden leveren ????????

Quick delivery and good prices

Quick delivery and good prices. Would definitely recommend shopping here.

The best.

Zoals altijd, goede raad en hulp bij mijn keuze. Altijd even vriendelijk. Fijne service.

Landegemstraat 4

9031 Drongen