Super service

Super service, Broek was niet binnen in mijn maat en via de winkel besteld en 2d later had ik ze thuis geleverd gekregen.

alles heel correct afgehandeld

alles heel correct afgehandeld

Zeer tevreden van de producten.

Zeer tevreden van de producten. En snel geleverd

Super, zoals altijd!

Snelle levering, netjes en degelijk verpakt!

Levering is zelfs nog iets eerder gedaan dan verwacht. Goede service, duidelijke communicatie en belangrijk alles netjes en degelijk verpakt. Super

Service en magasin parfait

Service en magasin parfait , l'article n'�tait plus disponible, j'ai command� via le magasin et re�u 2 jours apr�s. Juste parfait.

Parfait

Parfait,objet conforme, livraison rapide

Goed product

Snelle levering, goede omschrijving, goed product

Second time ordering and very happy�

Second time ordering and very happy again: great price and fast shipping! It�s great doing business with Rad! ??

Site tr�s s�rieux

Envoi rapide et service client tr�s r�actif ! Je recommande sans h�sitation

Tout est bien pass�

Tout est bien pass� ! Alles bestens!

Vlotte levering

Vlotte levering. Werkt naar behoren. Top.

tevreden klant.

top service,zowel voor de bestelling als voor de levering.

Excellent customer service

Excellent customer service

Heel tevreden van product en van�

Heel tevreden van product en van verzending ook geen klachten, bedankt

Il manquait un �l�ment dans ma�

Il manquait un �l�ment dans ma commande, apr�s ma r�clamation par mail j ai re�u objet manquant dans les 48 heures. F�licitations a RAD pour leur professionnalisme

Vlotte en correcte bestelling en levering

Duidelijke website om te bestellen, vlotte en correcte afhandeling van de bestelling. Degelijk product op tijd geleverd.

Zeer vriendelijke en correcte�

Zeer vriendelijke en correcte nabehandeling en hulp Heel goede kwaliteit.

Promesse de faire un suivi pas tenue

Promesse de faire un suivi pas tenue! Dommage!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Comme toujours

Comme toujours, les prix sont corrects et la commande livraison rapidement prise en compte.

zeer tevreden

zeer tevreden, altijd snelle levering.

Duidelijk uitgelegd en prima service en�

Duidelijk uitgelegd en prima service en levering

Que du tr�s bien

Commande exp�di� tr�s rapidement et sans probl�me. Huile Motul � un prix d�fiant toute concurrence.

commande de plaquettes de frein bmw�

commande de plaquettes de frein bmw rt12000 arri�re le jeudi 11h matin re�ues vendredi matin 9h matin . en plus en promo ! bravo !

Slechte service!!!

Slechte service!!! Je bent klant en reserveert een helm in de winkel waar hij voorradig is, top wordt gereserveerd en de zelfde dag ga je 70 km verder afhalen. Koop je een helm en is het teveel moeite gevraagd om even de intercom over te zetten dat voor een gespecialiseerde zaak maximaal 10 min werk is. Krijg je als antwoord �breng je helm binnen en na 5 werkdagen is hij klaar � Moet je te voet naar huis? Of�. Te veel volk en te druk in de winkel? De vorige aankoop was dit geen probleem! Doe zo verder, maar niet met mij! En bedankt voor jullie slechte service!

Landegemstraat 4

9031 Drongen