Envoi rapide et soign�

Envoi rapide et soign�, top!

ENVIO EXELENTE Y MUY RAPIDO

ENVIO EXELENTE Y MUY RAPIDO PRODUCTO MUY BUENO

• ¿Nos recomendarías?

Plusieurs commandes pass�es sur�

Plusieurs commandes pass�es sur internet, livraison tr�s rapide et efficace , tr�s bon rapport qualit� prix, je recommande vivement

Efficace

Annonce du livreur, d�lai, correspondance � la commande, tout parfait !

AGV Orbyt Spray

Super Helm und perfekte Abwicklung

Ma veste de moto a �t� vol�e

Ma veste de moto a �t� vol�e C��tait une IXS noire et jaune flou �elle �tait sold�e et c��tait la derni�re� Je l�avais port�e 1 matin�e .. Je suis retourn�e chez RAD (Alleur) avec la r�f�rence. Le vendeur a retrouv� la m�me dans un autre magasin Un peu plus ch�re certes mais �. Quel plaisir d�avoir retrouv� une veste

Beetje teleurgesteld

Ik had een luchtfilter gekocht in de winkel en bij het buiten gaan zie ik dat de luchtfilter helemaal uit mekaar brokkelde!!! Ben terug naar de verkoper gegaan en hij heeft mij onmiddellijk het bedrag terug betaald en zijn exuses aangeboden.Dit kan gebeuren,maar toch,hij had het eigenlijk zelf moeten gezien hebben!

perfecte service na verkoop!

Behulpzame en vriendelijke medewerkers in Brugge! De moeite waard voor een bezoek en perfecte service na verkoop! Dankjewel!!

Pas mal

Rapport qualit� /prix tr�s bien. En cas d�erreur taille le retour est tr�s lent.

Prima!Goed ge�nformeerd en prima�

Prima!Goed ge�nformeerd en prima afgehandeld!

Livraison rapide, aucun probl�me.

Une livraison rapide par colissimo, sans frais de port, un parcours d'achat simple et droit au but, une qualit� de service au rendez-vous. Merci !

Snel geleverd In zeer goede staat ontvangen

Prijs kwaliteit altijd goed

Prijs kwaliteit altijd goed. Zeer goed en vriendelijk personeel met kennis van zaken

Motorschoenen gekocht

Motorschoenen gekocht, goed materiaal en snel in huis!! ????

Alles perfect verlopen,van begin tot�

Alles perfect verlopen,van begin tot eind

vlug en snel afgehandeld,toppie

vlug en snel afgehandeld,toppie goede nette verpakking en product zelf is ok voor de prijs

DPD tr�s mauvais !

Toujours �t� satisfait chez RAD, mais malheureusement ils travaillent avec DPD pour les commandes en ligne ! Toujours des probl�mes de livraisons avec ces gussss !!!

Voor het rijden had ik een nieuw�

Voor het rijden had ik een nieuw motorjack nodig, de keuze is gevallen op de Dainese Tempest 3-d. En besteld om de site van RAD. De site van RAD is prima op orde, bestellen ging makkelijk en de bestelling van middels Track & Trace prima te volgen. Enige minpunt, de bezorger was alweer onderweg naar zijn auto voordat ik het pakket in ontvangst kon nemen. Daar mag RAD DPD wel op aanspreken.

Prima servies

Prima servies Snel geleverd

juist product en correcte levering

juist product en correcte levering

Produit conforme et livraison tr�s�

Produit conforme et livraison tr�s rapide. Impeccable

Heel goede service en levering.

Heel goede service en levering.

Ho top

Ho top . Pi�ce ad�quate et d�lais tenu . Et suivi livraison o fil du temps

Impeccable

Service impeccable ! J'ai envie de dire "comme d'habitude" ??

Zonder meer uitstekend

Zonder meer uitstekend . Snelle levering , die je exact kan opvolgen . Het bestelde product ( doorwaaivest Rev'it Eclipse ) kwam deze week al trouwens goed van pas , en voldoet prima !

Landegemstraat 4

9031 Drongen