Envoi rapide et soign�, top!
Quelle belle remarque! Réponse originale à Trustpilot le 19/07/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
ENVIO EXELENTE Y MUY RAPIDO PRODUCTO MUY BUENO
Plusieurs commandes pass�es sur internet, livraison tr�s rapide et efficace , tr�s bon rapport qualit� prix, je recommande vivement
Annonce du livreur, d�lai, correspondance � la commande, tout parfait !
Super Helm und perfekte Abwicklung
We hope you’ll enjoy your purchase. Thank you for shopping with us! Original reply on Trustpilot at 19/07/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Ma veste de moto a �t� vol�e C��tait une IXS noire et jaune flou �elle �tait sold�e et c��tait la derni�re� Je l�avais port�e 1 matin�e .. Je suis retourn�e chez RAD (Alleur) avec la r�f�rence. Le vendeur a retrouv� la m�me dans un autre magasin Un peu plus ch�re certes mais �. Quel plaisir d�avoir retrouv� une veste
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. À la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 19/07/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik had een luchtfilter gekocht in de winkel en bij het buiten gaan zie ik dat de luchtfilter helemaal uit mekaar brokkelde!!! Ben terug naar de verkoper gegaan en hij heeft mij onmiddellijk het bedrag terug betaald en zijn exuses aangeboden.Dit kan gebeuren,maar toch,hij had het eigenlijk zelf moeten gezien hebben!
Hey Stef, Bedankt om dit te melden, kan je ons laten weten in welke winkel je langsgeweest bent? Dan gaan we na met het personeel hoe we dit in de toekomst kunnen vermijden. Fouten kunnen gebeuren, het is aan ons om ze daarna te voorkomen. Groetjes, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 18/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Behulpzame en vriendelijke medewerkers in Brugge! De moeite waard voor een bezoek en perfecte service na verkoop! Dankjewel!!
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 19/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rapport qualit� /prix tr�s bien. En cas d�erreur taille le retour est tr�s lent.
Prima!Goed ge�nformeerd en prima afgehandeld!
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 19/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Une livraison rapide par colissimo, sans frais de port, un parcours d'achat simple et droit au but, une qualit� de service au rendez-vous. Merci !
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 19/07/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel geleverd In zeer goede staat ontvangen
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 19/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Prijs kwaliteit altijd goed. Zeer goed en vriendelijk personeel met kennis van zaken
Wow, wat een mooie beoordeling! Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te schrijven! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 19/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Motorschoenen gekocht, goed materiaal en snel in huis!! ????
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 19/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles perfect verlopen,van begin tot eind
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 19/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
vlug en snel afgehandeld,toppie goede nette verpakking en product zelf is ok voor de prijs
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 19/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Toujours �t� satisfait chez RAD, mais malheureusement ils travaillent avec DPD pour les commandes en ligne ! Toujours des probl�mes de livraisons avec ces gussss !!!
Bonjour Business Cab, Je vois dans le suivi de votre commande que celle-ci a été passée le vendredi et qu'elle pouvait être retirée le mardi au point de ramassage. Nous comptons toujours 1 à 2 jours ouvrables pour l'expédition. Nous sommes heureux que vous ayez tout reçu en bon état. Salutations, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 18/07/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Voor het rijden had ik een nieuw motorjack nodig, de keuze is gevallen op de Dainese Tempest 3-d. En besteld om de site van RAD. De site van RAD is prima op orde, bestellen ging makkelijk en de bestelling van middels Track & Trace prima te volgen. Enige minpunt, de bezorger was alweer onderweg naar zijn auto voordat ik het pakket in ontvangst kon nemen. Daar mag RAD DPD wel op aanspreken.
Bedankt voor u vertrouwen in ons! Blij te horen dat alles goed verloopt en dat u nog steeds tevreden bent met onze diensten. We werken dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en uw beoordeling is daar de vrucht van. Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 19/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Prima servies Snel geleverd
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
juist product en correcte levering
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Produit conforme et livraison tr�s rapide. Impeccable
Merci pour les 5 étoiles! Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 15/07/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Heel goede service en levering.
Wauw. Hartelijk dank voor deze schitterende beoordeling. Dat doet deugd! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ho top . Pi�ce ad�quate et d�lais tenu . Et suivi livraison o fil du temps
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. À la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 14/07/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service impeccable ! J'ai envie de dire "comme d'habitude" ??
Comme d'habitude : Merci de faire confiance au RAD ! A bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 14/07/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zonder meer uitstekend . Snelle levering , die je exact kan opvolgen . Het bestelde product ( doorwaaivest Rev'it Eclipse ) kwam deze week al trouwens goed van pas , en voldoet prima !
Dat kan ik geloven: het moet met zo'n weer zalig rijden zijn met zo'n vest. Bedank voor deze zeer mooie review. Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/07/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023