Delighted thanks am coming back for more items very fast shipping and reasonably priced

Delighted thanks am coming back for more items not sure about shipping costs is it free shipping if you collect at dpd warehouse and a charge when delivered to your house?

Super! Enorm goede prijs, kreeg een orgineel, had ik niet verwacht! Snelle bezorging.

correct en snel aangeleverd

correct en snel aangeleverd

Het bestelde was er snel.helemaal Top

Het bestelde was er snel.helemaal Top

Livraison ex�cut�e dans les temps�

Livraison ex�cut�e dans les temps pr�vus, parfait.

Tr�s rapide et excellent produit

Tr�s rapide et excellent produit

Zeer snelle levering en goed koopje�

Zeer snelle levering en goed koopje gedaan. . Proper en netjes ingepakt en afgeleverd.

Super sympa professionnel

Super sympa professionnel

Bottes de moto

Descriptif des bottes complet et pr�cis mais sans superlatif publicitaire Le compl�ment d'information relatif � la taille r�elle de la botte par rapport � la pointure annonc�e est un plus tr�s utile. Envoi rapide et emballage soign�. Excellente prestation

Snel geleverd, alles zoals verwacht en in orde.

Services de qualit�

Livraison rapide. Produits r�pondant aux caract�ristiques donn�es sur le site.

Kreeg juiste product maar niet de pemium versie snelle en correcte levering had wel de�

Snelle en correcte levering had wel de tom tom 550 premium besteld en kreeg de gewone versie das spijtig daardoor was de bestelling duurder dan verwacht maar produckt werd goed maar extra's waren niet bijgeleverd( slot en tasje)

Groot assortiment

Groot assortiment, vriendelijke en capabele bediening en dichtbij huis. Schappelijke prijzen, maar niet noodzakelijk de goedkoopste. Ik kom steeds toch weer terug.

Toujours au top jamais d��u de la�

Toujours au top jamais d��u de la rapidit� de l'envoi

Tr�s bon shop

Tr�s bon shop, produit vraiment bon, tr�s bonne description du produit, et envoi tr�s rapide �galement. Prix tr�s int�ressant pour un produit rare dans les boutiques fran�aises.

Alles perfekt

Alles perfekt

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie kwaliteit motorkleding, ook voor kleiner budget. Snelle levering, TOP!

Top winkel

Ruime keuze. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Snelle respons op vragen.

service top livraison �galement�

service top livraison �galement satisfait.

Alles dik in orde

Alles dik in orde, snelle levering ??

super tevreden over de service van RAD

super tevreden over de service van RAD. vlugge levering en toen bleek dat mijn handschoenen te klein waren werden deze binnen de 7 dagen omgeruild

Levering binnen 2 dagen

Levering binnen 2 dagen ! Mijn oude Shark helm had wat krassen op het scherm en begon toch wat slijtage te vertonen (vb zonnescherm was lastig te bedienen); inclusief promotie bleek de nieuwe Shark EVO ES een goede prijs/kwaliteit verhouding te bieden.

Landegemstraat 4

9031 Drongen