Ik heb al vaker wat besteld bij RAD

Ik heb al vaker wat besteld bij RAD, altijd naar volle tevredenheid. Goede prijs kwaliteit verhouding en evt gratis retour zenden.

Zeer goed verzorgd

Zeer goed verzorgd

Rien � dire, au top !

Rien � dire, toujours aussi plaisant efficace et qualitatif !

Sympathique �quipe et de bon conseil

Sympathique �quipe et de bon conseil

Service et livraison impeccable

Service et livraison impeccable

Foute maat helm besteld

Foute maat helm besteld. Zonder problemen, omgewisseld via RAD Willebroek. Perfecte afhandeling en snelle herlevering!

Zeer goede en snelle bediening

Zeer goede en snelle bediening

DELAI LIVRAISON RESPECTE

DELAI LIVRAISON RESPECTE TRES BIEN

Snelle levering!

Snelle levering!

Bestelling en levering, ongecompliceerd en snel. Artikelen voldoen aan mijn verwachtingen. Geef daarom graag 5 sterren.

Met rad zelf geen problem

Met rad zelf geen problem, maar tis altijd iets met dpd. Geen briefje, mag zelf bellen waar mijn pakje zit, een week en een half is ook lang dat het op hun d�p�t ligt. Rad ik raad aan een betere koerierdienst te vinden, liefst een die ook aan postpunten lever. Mvg filip

Prix tr�s bien plac� et livraison�

Prix tr�s bien plac� et livraison gratuite et rapide. Tr�s satisfait de ce site de vente en ligne.

Zeer goede service

Zeer goede service, juiste prijs

Tr�s satisfait,prix et livraison�

Tr�s satisfait,prix et livraison rapide,rien a redire.

livraison tr�s rapide

livraison tr�s rapide

Sena communicatie systeem scherpe prijs en snelle levering!

Sena communicatie systeeem besteld tegen een scherpe prijs. Zeer tevreden over de communicatie van de levering, het artikel was zeer snel binnen. Heb hier reeds meerdere producten besteld naar volle tevredenheid. Volgende keer weer!

De bestelling was snel verzonden

De bestelling was snel verzonden. De kwaliteit is prima. Goed verpakt. Ideaal wanneer je snel binnentassen nodig hebt voor een reis. Kortom ik ben heel tevreden.

Tr�s bon services

Tr�s bon services

Rapidit� et qualit�....excellent.

Rapidit� et qualit�....excellent. Je recommande

I ordered some parts for my motorcycle�

I ordered some parts for my motorcycle to austria. The shipment was very fast (within days) and the parts did fit 100% as discribed on the Website. Gerne wieder!

Large choix de v�tements et�

Large choix de v�tements et d'accessoires. Prix mod�r�s Livraison rapide BRAVO !!!

snelle verzending

snelle verzending, goede prijs