Zeer snel en goed geleverd.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super commande des valises Givi avec support. Cmd rapide, bien emball�. Description super pr�cise. Merci RAD
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 22/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van RAD. Prima website en betaalopties en niet duur. Snelle levering bovendien, deze keer zelfs een dag eerder dan verwacht! Dankzij de bestelhistorie kan ik precies terugzien wat ik wanneer aan onderhoud aan de motor heb uitgevoerd!
Wow, wat een mooie beoordeling! Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te schrijven! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Vlug ontvangen ??
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
prix tr�s comp�titifs ,service rapide, comme d'habitude;
Heureux d’entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
J'ai command� facilement en ligne une batterie au lithium pour ma Z800. Le prix de l'article �tait dans la norme par rapport � d'autres sites. Les frais d'exp�dition �tait gratuit car le total de la commande �tait au dessus de 25�. J'ai re�u ma batterie le lendemain de ma commande. Cette exp�rience vaut 5 �toiles.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Intercom Sena smh5 gekocht. Product doet perfect wat het moet doen, zeer duidelijke klank, zelf op de autosnelweg. Was op het afgesproken tijdstip ter plaatse, helaas werden de leveringsafspraken gemaakt met DPD niet gevolgd( product gewoon voor de deur gelegd ipv geleverd bij buren) en daarvoor was het net iets te duur.
Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit voorval en begrijpen wij dat het onaangenaam is om uw pakket op deze manier te ontvangen. Jammer genoeg hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen dagelijks onze service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
goed en niet te duur
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Levering was snel
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super fast shipment and all products in prime conditions!
Thank you for this positive review! Great to read! Original reply on Trustpilot at 21/06/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
tjs rapide et efficace rien a dire !!!!
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle verzending
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rapide, efficace et en Belgique!!
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer vlotte en correcte levering. Produducten van een hoge kwaliteit
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Livraison rapide.
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Site pr�sentant toujours de bons tarifs, traitement des commandes rapide et conforme. Allez y sans crainte !
Verrassend snel geleverd vanuit Belgie naar Nederland. 2 x Oxford lid lock helmslot besteld en zeer tevreden mee, prijs was goedkoper dan in Nederland. Ik raad ze aan.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snel geleverd en met een mooie korting. Je moet de website wel goed in het oog houden want de kortingen vari�ren bijna van dag tot dag.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam om de online aankoop + korting in orde te brengen. Zaterdag besteld , woensdag pico bello geleverd!! Eerste aankoop hier maar zullen er meerdere volgen dankzij de zeer goede service!
Wow, wat een mooie beoordeling! Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te schrijven! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
exp�dition super rapide toujours satisfait des produits RAD Merci
Broek besteld, bleek te klein. Zeer snel omgeruild. Zeer tevreden
D� referentie voor motoronderdelen.Goede service.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Het bestelde product voldoet ruimschoots aan de verwachtingen . DPD echter heeft niet aan het te leveren adres geleverd ! Alhoewel er een meerprijs betaald is ! Ben de hele dag thuis geweest en geen leverdienst gezien of gehoord !
Service rapide Personnel agr�able et comp�tent
Delivery was good but size of gloves is way off. Will be returning unfortunately and buying elsewhere!
We are sorry to learn that the gloves did not meet your expectations. Please do not hesitate to return them. We can even provide you with a larger size if you wish. Just to be sure, we took a look at the size chart and checked the fit. And indeed: the Modeka sizes are really on the small side. Original reply on Trustpilot at 21/06/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023