Conforme � la description. Bien emball� et vite envoy� !
Merci pour votre agréable remarque, Thierry! Réponse originale à Trustpilot le 16/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tevreden over bestelling en de afhandeling. Alles zoals je mag verwachten van een goede webshop.
Bedankt voor dit mooie compliment! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Verwachte leveringstermijn was op maandag maar het artikel werd al op vrijdag geleverd.
Blij dit te horen! Zo kon u in het weekend al van uw bestelling genieten! Hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rapidit� de livraison, dommage la pi�ce n'�tait pas la bonne, mais pas de votre faute
Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 16/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super rapide et conforme � la commande
Merci pour votre agréable remarque. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 16/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Le prix un peu cher c non Qualit� 10/10 . Livraison rapide .
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 16/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
On line bestselling toppy.
Dat horen we graag! Bedankt voor de positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
In tegenstelling tot de trend van prijsstijgingen overal was de Cardo Packtalk Bold mooi afgeprijsd. De verzending was netjes binnen de vooropgestelde tijdspanne. Het enige wat me stoort is dat de uitgebreide handleiding niet in het Nederlands beschikbaar is zoals dat voor de snelstartgids.wel is.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles is vlot en zoals gevraagd geleverd aan huis .Bedankt alvast jose
We zijn blij dit te lezen! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer snel geleverd conform afspraak, deugdelijk verpakt.
Beste Roger, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Het RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Exp�dition de la commande rapide efficace m�me mon retour suite � mon erreur �tait simple et rapide . Bravo je recommande et recommanderais chez vous .
Merci pour la confiance en RAD, Julien! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 16/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
super super super
Merci beaucoup pour les 5 étoiles! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Fast delivery service including follow up of progress. Excellent response to emails. Best prices or price matching.
Thank you for your feedback. Great to hear that our service and delivery were as expected. We hope you will enjoy your purchase and we look forward to seeing you again soon! Original reply on Trustpilot at 16/06/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Netjes en snel mijn bestelling binnen . Top
Dat horen we graag, bedankt Richard! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Correcte levering. Fout adres opgegeven, maar na een berichtje correct opgelost door RAD
We zijn blij te lezen dat alles in orde is gekomen! Bedankt voor uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Des pi�ces de qualit� et livr�e tr�s rapidement. Bravo
Nous sommes heureux d'entendre ça, Pascal! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 16/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles supercorrect verlopen. Snelle levering en producten zijn van goede kwaliteit.
Dat horen we graag, bedankt voor deze fijne feedback, Ronny! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
correcte prijs, snelle levering
Bedankt voor de 5 sterren, Frederic! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Exp�dition rapide
Super! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 16/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Top bestelling , levering en materiaal. Alles naar wens.
We zijn blij te lezen dat alles naar wens verlopen is! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Livraison dans les temps. Plus de choix et de stock serait appr�ci�.
Nous sommes heureux d'entendre ça, David! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 16/06/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service impeccable
Merci à vous pour ce beau compliment! Original reply on Trustpilot at 16/06/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Order wordt heel snel klaargemaakt, stock zit goed en ze werken met de juiste/betrouwbare transporteur
Wat een mooie beoordeling, bedankt voor deze positieve feedback, Johan! We hechten veel belang aan de mening van onze klanten. We zijn dan ook heel blij te lezen dat u tevreden bent over de geboden service bij RAD! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Vlotte levering, snelle afhandeling mag wel aan een prijs die 30% hoger is dan andere internetwinkels, in het buitenland.
Beste Franky, Bedankt voor uw beoordeling. Wist u dat wij met de laagsteprijsgarantie werken? Dit houdt in dat wij dagelijks de prijzen van (een groot deel) van ons assortiment gaan vergelijken met die van onze grootste concurrenten. Af en toe gebeurt het dat er eentje door de mazen van het net glipt. Voor deze uitzonderingen mag u, indien u een artikel elders goedkoper geprijsd ziet staan, bij ons een prijsgelijkstelling aanvragen. Indien alles klopt met onze voorwaarden, wordt er een promocode gegenereerd waarmee u het artikel in één van onze winkels of in onze webshop kan aankopen aan dezelfde prijs. Voor meer informatie: https://www.rad.eu/nl/faq/prijzen-en-kortingen Nog een prettige dag verder toegewenst! Vriendelijke groet het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle verzending, zorgvudige afhandeling. Revitt dames motorbroek gekocht, was stugger dan verwacht. Retour gezonden, geld binnen acceptabele tijd terug onder aftrek van verzending.
Bedankt voor deze positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/06/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023