Parfait ! Prix moins cher que la concurrence, exp�dition en France en quelques jours, colis en parfait �tat et produit exactement conforme.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 06/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapide et conforme � la commande, parfait
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 06/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Heel goed geholpen in de winkel. De verkoper was vriendelijk. Omdat de maat van de jas niet op voorraad was heeft hij deze voor mij online besteld. De levering was sneller dan verwacht aangekomen Top service
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/05/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
comme d'habitude, s�rieux et rapidit� sont au rendez-vous ! Merci.
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 06/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison le lendemain ! Accessoire tr�s pratique et r�pondant � mes attentes
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 05/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Altijd keurig geleverd en op tijd...
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/05/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Prix , rapide ect .....
Ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 05/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tout s�est parfaitement bien d�roul�, exp�dion en France ! Merci � vous
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 05/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide. Bonne information lors du tracking.
Je suis tr�s satisfait. Excellent service avec un tr�s bon prix et un d�lai de livraison rapide. Ce n'est pas la premi�re commande, ni la derni�re.
Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 05/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s bon site, prix int�ressants, r�actif et bon SAV
Goeie service .snelle levering
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/05/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ik bestelde de Rev'It Dominator GTX 3 jas en de Rev'It Poseidon broek. Beiden gelamineerde Gore-Tex. Voorlopig nog niet in de regen mee moeten/mogen rijden, maar de vorige jas, de Defender, was al �cht waterdicht ondanks geen gelamineerd Gore-Tex, dus ik twijfel niet aan deze twee kledingstukken. Kleding is wel stugger dan de niet-gelamineerde kledij, maar misschien wordt dit nog wat soepeler. Bij aantrekken is het wat wennen en denk je dat het oncomfortabel zal zitten, maar eens op je motor zit het gewoon als gegoten! De vernieuwde ventilatie op de mouwen van de Dominator lijkt me minder effici�nt dan de volledige rits op de mouw bij andere Rev'It-jassen. Ik mis ook een Napoleonzak in de jas, bvb om GSM weg te stoppen �n toch makkelijk bereikbaar te zitten. Ook de binnenzakken mochten wat ruimer. Mouwen gaan makkelijk over de handschoenen, levensduur velcro is vraagteken (want intensief gebruik vereist). Broek zit goed en dat wat moet.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/05/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Anche per me il giudizio � molto positivo. Spedizione veloce come descritto nel sito. Bravi!
Tres bien correspondant exactement � mes attentes.
Heureux d’entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 05/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goed verpakt, goed op tijd en een goed product!
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/05/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Quick service. Correct pricing. Information in the box about how to prepare battery before first usage and maintain battery to prolong the lifetime of the battery.
Thank you for your feedback. Great to hear that our service and delivery were as expected. Original reply on Trustpilot at 05/05/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Altijd snel bezorgd en goed verzorgd.
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/05/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bon service et qualit� des produits
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 05/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
bien conseill� , j'ai command� et c'est m�me arriv� un jour en avance
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 05/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Heb al veel spullen besteld bij Rad altijd snelle levering en goede service. Ook in de winkel wordt ik altijd goed geholpen ???????????? Gerrit schins
We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en service bij RAD, Gerrit! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopen u snel opnieuw te mogen ontmoeten in één van onze winkels of bij een volgende bestelling via de webshop! Tot ziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/05/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bjr premi�re commande impec tr�s rapide, produit bonne qualit�. Merci
Merci d'avoir choisi RAD pour votre achat ! Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait et nous espérons vous revoir bientôt chez RAD. Réponse originale à Trustpilot le 04/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
supers professionnelle
RAD toujours au top qualit� prix et le service en plus.
Bonjour Jean-Luc, merci pour ce beau compliment! Réponse originale à Trustpilot le 04/05/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goed materiaal en snelle service??
Dat horen we graag, bedankt Patrick! Origineel antwoord op Trustpilot dd 04/05/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023