supers conseils, aide imm�diate et toujours disponibles , merci!!!!!!!
Merci à vous! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Meest slechte ervaring ooit met een webshop. Je bestelt schoenen en de beveiliging hangt er nog op. Uiteindelijk zelf naar de winkel moeten gaan :(
Beste Philip, Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over onze webshop. Het zou uiteraard niet mogen voorvallen dat het antidiefstal nog aanwezig is op een artikel dat wordt opgestuurd naar een klant. Dit zijn menselijke fouten die we telkens trachten tot een minimum te herleiden. Echter wanneer deze situaties zich voordoen, doen we er steeds alles aan om dit naar onze klanten toe op te lossen. We vragen dan ook om onze klantendienst meteen te informeren bij elk ongemak of vraag via [email protected] of via telefoon naar 09/ 280 89 11. Wanneer wij gecontacteerd worden zoeken we samen met de klant naar een gepaste oplossing. Het spijt ons te vernemen dat u de verplaatsing heeft gemaakt tot onze winkel om dit zelf op te lossen. We hopen u alsnog te mogen verwelkomen op onze webshop of in één van onze RAD winkels. Met vriendelijke groeten, Het RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super service. Ik had een exo-tech carbon helm besteld en toen deze binnenkwam ontbrak het donkere visier en het pinlock binnenvisier. Na contact op te nemen met de klantenservice werden deze onderdelen zonder problemen opgestuurd en kwamen ook snel binnen. Al met al topservice.
We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de aangeboden service, Mark! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe helm en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Correcte en snelle levering, producten zoals beschreven op de site. Een echte aanrader
Fijn om te lezen, bedankt, Sam! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ja zit perfect, perfecte maatvoering. Lekker veel stretch. Goede en snelle service. Perfect
Prima! Fijn om te lezen! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Vlotte levering.
Bons conseils et services impeccables
Merci beaucoup pour votre agréable remarque, Samuel! Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Fijn om te lezen, bedankt voor uw review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tip top in orde , vlugge levering en behulpzame en bekwame verkopers.
Bedankt voor deze positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Good communication and fast delivery, excellent value for money.
Thank you for your positive review. We are very pleased to read that you are satisfied with the service at RAD. Enjoy your purchase and hope to see you again! Original reply on Trustpilot at 27/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Livraison rapide et conforme
Nous sommes heureux d'entendre ça, Monique! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles ok, snelle levering
Fijn te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering. Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s content de mon colis,ainsi que du d�lais de livraison. Tous est parfait.
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça, Bruno! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande. Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Brilliant company and excellent customer service and prices thanks
A big thank you for this great feedback! We are pleased to read that you are satisfied with the purchase and the service! We thank you for choosing RAD and we look forward to seeing you again soon. Original reply on Trustpilot at 27/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Koop hier regelmatig. Goede prijzen en snelle levering.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Michel! Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Great website to deal with,very reasonable prices,and very quick delivery.Will be dealing with them in the future
We are glad to read that you are satisfied with the service, the price and the fast delivery. We thank you for choosing RAD and we look forward to seeing you again soon. Original reply on Trustpilot at 27/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
visi�re pour mon casque HJC re�u rapidement dans un colis bien prot�g�, conforme � la description et au meilleur prix du web.
Merci beaucoup pour votre agréable remarque, Franck! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide et produit conforme � la commande.
Nous sommes heureux d'entendre ça! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide et mat�riel bien emball�. Le produit semble de qualit�.
Merci pour les 5 étoiles, Vincent! Au plaisir de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
A chaque fois bien servi
Merci pour la confiance en RAD, Denis! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bon tarif, rapide, z�ro probl�me
Ça nous fait beaucoupo de plaisir, merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Levering goed Bril iets minder goed
Bedankt voor uw beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
UN SITE TRES PRO LIVRAISON ULTRA RAPIDE COLIS TRES BIEN EMBALLE UN SUIVI IMPECCABLE JE RECOMMANDE MERCI RAD
Quelle belle remarque, merci beaucoup! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande. Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
rapide et clair
Tr�s bon site. Commande pass�e tr�s facilement, excellent suivi et livraison rapide. Commande conforme � la description. A recommander.
Merci beaucoup pour votre évaluation positive et d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023