Altijd al tevreden geweest van RAD. Opnieuw snel en compleet gelevered.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Michel! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede moto jas
Dat horen we graag! Vele fijne motorritjes toegewenst met uw nieuwe motorjas. Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Perfecte levering, corecte prijs, goede uitleg.
Bedankt voor deze fijne beoordeling, Patrick! Graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles is correct verlopen. ??
We zijn blij te lezen dat alles naar wens verlopen is. Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
My first purchase : nice experience, quick delivery abroad.
Thank you for your feedback and for shopping with us! Great to hear that our service and delivery were as expected. We hope you will enjoy your purchase and we look forward to seeing you again soon! Original reply on Trustpilot at 27/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
vlotte bediening
Bedankt voor dit mooie compliment! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering en alles in orde
Fijn om te lezen dat alles naar wens verlopen is. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Pakje was sneller aangekomen dan dat er vermeld wel.
Zo kan u nog sneller van uw aankoop genieten! Veel plezier ermee toegewenst en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
alles is super in orde/topservice ook bij retour of omruiling perfecte service en opvolging
Bedankt voor deze fijne feedback! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Top producten en service
Bedankt voor de 5 sterren, David. We wensen u veel plezier toe met uw aankoop. Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
service super rapide
Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 27/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
La r�ponse � mes demandes de conseils � �t� r�active et pr�cise. Commande livr�e rapidement et produit correspondant tout � fait � mes attentes. Je recommande ce site
Quelle belle remarque, Alain! Nous sommes heureux d'entendre ça! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Een goede eerlijke prijs als je de andere aanbieders vergelijkt betaal je snel te veel en kwalitatief is alles inorde. Snelle levering en mocht er iets mis gaan wordt je goed geholpen. Ik blijf mijn gerief hier wel kopen. ??
Wat een mooie beoordeling, Maurice! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over RAD. We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
gemakkelijk besteld en op tijd geleverd... zoals het hoort
Dat horen we graag! Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tudo ok bom servi�o
Rien � redire ??
Besteld op 14 april, een hele hoop dpd mails dat het gaat geleverd worden, maar het wordt niet geleverd, uiteindelijk in een dpd parcel shop proberen laten toekomen. Na een tweede poging is mijn pakket daar eindelijk toegekomen. Blijkt die parcelshop geen winkel maar een gewoon huis. Weeral iets nieuw, viatim. Tweemaal langs geweest, niemand geeft thuis. Ik geef het op met DPD. Bestel niks meer waar levering door DPD. Ondertussen gecontacteerd door de klantendienst om te checken of ik het nu ontvangen heb. Over de service van RAD zelf geen kwaad woord. Ze geven wel aan dat ze niet verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van levering omdat zij daar niet voor instaan. Dat klopt maar ze kunnen wel betere opties aanbieden, zoals BPost in mijn opinie.
Beste Filip Dank u voor uw bericht. Het spijt ons te vernemen dat de levering van uw pakket niet vlot verlopen is. In dergelijke situaties kunt u echter het beste persoonlijk contact met ons opnemen via [email protected]. Op die manier kunnen wij u sneller en efficiënter van dienst zijn. Via de trackinginformatie stellen wij vast dat het pakket intussen door de ontvanger werd opgehaald. Wij nemen dadelijk persoonlijk contact met u op via mail om dit nog even na te gaan. Vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super comme d habitude et livraison impeccable
Merci pour la confiance en RAD, Bernard! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande. Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapport Qualit� / Prix / D�lai / Professionnalisme = EXCELLENT
Quel beau compliment, merci beaucoup! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous espérons de vous revoir bientôt chez RAD. Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Fast and transparent delivery. Best price for Schuberth C5 helmet.
Thank you for your feedback. We are pleased to read that you are satisfied with the fast delivery and price of your order. We hope you will enjoy your purchase and we look forward to seeing you again soon! Original reply on Trustpilot at 25/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Article correspondant � la description. Livraison rapide.
Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Shoei helm besteld. Snelle levering en de enige die nog een zwarte SHOEI maat L op voorraad had. Leuke paaskorting en snelle levering.
Bedankt voor deze fijne feedback. Veel veilige motorritjes toegewenst met uw nieuwe helm! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Overzichtelijke website en snelle levering
Dat horen we graag, bedankt voor dit mooie compliment. Veel plezier toegewenst met uw nieuwe aankoop. Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
produits et livraison au top
Super! Merci beaucoup! Profitez bien de votre achat. Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
alles vlot en correct verlopen
Dat horen we graag. Bedankt voor deze positieve feedback. Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023