Werd goed te woord gestaan... er werd geluisterd en oplossing voor mijn vraag werd gecreerd. Mijn dank
We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de geboden service, Richardus. We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en zien u graag een volgende keer terug bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer goede service
Bedankt voor dit mooie compliment! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s bon site. Livraison rapide et de qualit�.
Merci pour votre agréable remarque, Richard! Profitez bien de votre achat. Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Envoi rapide je recommande.
Goed advies bij aankoop helm. Ze nemen de tijd voor hun klanten.
Bedankt voor dit mooie compliment. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Site tr�s clair, livraison rapide, produits semblant correspondre (je n'ai pas encore tout d�ball�), aide au t�l�phone tr�s appr�ciable.
Merci pour votre agréable remarque, Jonathan! Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Colis conforme � la commande , bien emball� et re�u rapidement . Merci beaucoup
Nous sommes heureux d'entendre ça, Mickael! Profitez bien de votre achat. Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bus met vet is in de doos stuk gegaan. Dus deze is onbruikbaar en alle andere producten onder het vet ?? Spijtig voorval. Nieuwe bus vet is binnen?? Dank u RAD
Beste Rudy, Het spijt ons te vernemen dat de bus stuk is gegaan tijdens transport. Indien dit voorvalt, neemt u best meteen contact op met onze klantendienst. Zij helpen u met veel plezier verder, zodoende wij u een geschikte oplossing kunnen aanbieden. Gelieve een mailtje, graag met foto's van de bus en de verpakking, te sturen naar [email protected]. We helpen u met veel plezier verder. Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer snelle levering. Mis verstand wordt snel en correct opgelost. Super service !
We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Groot aanbod, snelle verzending.
Dat horen we graag, bedankt Edwin! Veel plezier toegewenst met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
I ordered a pair of boots from Dainese and they arrived at my address in a week. All well packed in the original box. Super satisfied with the purchase on a site I was not aware of. I recommend RAD
We are glad to read that you are satisfied with your purchase and fast delivery. We thank you for choosing RAD and look forward to seeing you again soon! Original reply on Trustpilot at 12/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Correspond parfaitement � la description, livraison rapide, prix correct, que demander de plus ?
Quelle belle remarque, mercie beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tja , wat moet ik zeggen ? onderdeel was mooi geprijsd , En een kortingscode op het artikel ( mooi meegenomen ), het was weer snel geregeld duidelijke feedback van Rad over de verzending . Dus weer 100% tevreden zoals voorgaande bestellingen . GREETZ Huibert Ramakers
Wat fijn om deze review te lezen, Huibert! Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer bij RAD. Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle actie door een fout van mij in de omschrijving werd mij gevraagd via mail wat ik bedoelde. Ik heb terug gemaild en daarna werd het pakket razendsnel verzonden. De andere dag al afgeleverd.
We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de geboden service en razendsnelle levering. Veel plezier toegewenst met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rapide ,efficace com toujours .
Envoi rapide et produit conforme
Merci pour votre agréable remarque! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles snel en perfect geleverd
Dat horen we graag, bedankt Peter! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ik ben zeer tevreden over de levering, snel en goed verpakt. Daarnaast een goede prijs. Bestelde koffer past mooi op mijn motor
Fijn dit te lezen! Geniet van uw aankoop en hopelijk snel tot een volgende keer bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
EXCELLENT Livraison rapide et produit tout � fait conforme � la description sur le site
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 11/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Vriendelijk personeel, die graag met kennis van zaken ver helpt. Heb er een paar nuttige tips aan over gehouden.
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne beoordeling, Ronny! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Toujours bien servi, et personnel tr�s agr�able. Je recommande
Quelle belle remarque! Merci pour la confiance en RAD, Paolo! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 11/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prima! Het klopt allemaal.
Super sympa super top
Super! :D Merci pour les 5 étoiles, Gerard! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 11/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel bezorgd en goed verpakt. Als je een beetje zoekt en/of vaker kijkt, kun je hele goede aanbiedingen vinden.
Rapide et sans aucun soucis