Snelle en correcte levering . Zeer verzorgd .
Het doet ons deugd dit te lezen, geniet van uw aankoop Dominiek! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ondanks de scherpte van de prijs van het kwaliteitsproduct, fantastische service en goede informatieve communicatie. Zeer tevreden Wij zullen een volgend keer zeker RAD weer benaderen
Bedankt voor deze fijne feedback. Leuk te lezen dat u tevreden bent over RAD! Veel plezier toegewenst met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service rapide et soign�
Merci beaucoup! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 11/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle en correcte levering voor een goede prijs
Bedankt voor deze positieve feedback, Martin! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Mat�riel conforme, livraison rapide, prix tr�s int�ressant. Je suis tr�s satisfait.
Nous sommes heureux d'entendre ça! Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 11/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Choix et conseils, Parfait
Merci beaucoup, Antoine! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 11/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Vriendelijk personeel behulpzaam Echt top Bedankt doe zo verder
Bedankt voor deze positieve feedback, Benny! Fijn te lezen dat u tevreden bent! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Perfecte levering van het bestelde product
Dat horen we graag! Bedankt voor de 5 sterren, Pascal. Geniet van uw aankoop en graag snel tot weerziens bij RAD. Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bestellen bij dit bedrijf gaat snel en ook de levering is snel. Echter, ik stuurde mijn product retour (pasvorm en maat klopte niet) en zit nog steeds, ruim drie weken na dato op mijn geld te wachten. Toen ik ze daar over mailde kreeg ik te horen dat ze onderbezet zijn op de retourafdeling! Verder geen antwoord op de vraag wanneer ik mijn geld retour kan zien. Retourzending heb ik gedaan op 19 maart en nu op 9 april nog steeds geen geld op mijn rekening. Misschien moet dit bedrijf ook maar eens aan Afterpay gaan doen. Onderstaande reactie van RAD is enigszins merkwaardig want ik kreeg bericht van DPD dat de retourzending reeds op 23 maart bij hen is afgeleverd. Dat deze pas verwerkt is op 6 april ligt dus aan hun onderbezette retourafdeling. Bovendien is mijn kritiek op de info op de website niet serieus genomen en derhalve is bij de retourbetaling ruim 6 euro ingehouden. Erg flauw en beklemtoont nogmaals dat hun aftersales wat mij betreft geen hoofdprijs waard is. Mijn geld is inmiddels retour. Ik heb ook ondertussen een nieuwe broek via hen aangeschaft en die past prima en voor een goede prijs dus daar is niets mis mee. Nu de service verlening achteraf nog.
Beste meneer Verhoeven Indien er voor een terugbetaling gekozen wordt, wordt de terugbetaling zo snel mogelijk na ontvangst van de retourzending uitgevoerd, en dit ten laatste 14 dagen na ontvangst van uw retourzending (in dit geval 6 april). Daar er in de retouraanvraag een opmerking betreffende de pasvorm van de broek vermeld stond, hebben wij dit voor u nagevraagd bij de leverancier. Ook dit heeft invloed op de verwerking van uw retourzending. Intussen hebben wij een antwoord ontvangen en hebben wij uw retourzending kunnen afsluiten. De boekhouding kreeg intussen de opdracht om de terugbetaling uit te voeren. U zal de terugbetaling binnen enkele werkdagen ontvangen. Aarzel niet ons opnieuw te contacteren via [email protected] bij verdere vragen of opmerkingen. Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ce magasin moto est extra en ce qui concerne son e commerce. Vous passez votre commande et la livraison se fait dans les plus brefs d�lais avec dans le colis une marchandise impeccable
Quelle belle remarque, merci beaucoup! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! :D Réponse originale à Trustpilot le 11/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide Rien � dire C��tait parfait
Snelle levering!
Dat horen we graag! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer bij RAD. Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Heel tevreden van Rad! Ik ben al geruime tijd klant en voor het eerst een beschadigd item ontvangen per post en per direct een nieuw verstuurd gekregen.Goede service!!!
Prijs kwaliteit uitstekend. Snelle en correcte bezorging.
Dat horen we graag! Bedankt voor de 5 sterren, Carl! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Top , bon prix , bonne communication et envoie tr�s rapide. Nickel.
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Acquisition d'un �cran antibu�e pour mon casque Shark en remplacement de l'original qui avait �t� d�t�rior�. Envoi rapide, livraison conforme. En un mot: parfait.
Heureux d’entendre ça! Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Magasin d alleur et vous sur le net vous �tes au top. Merci pour tout
wat n mooie zaak. ik had al de motorbroek. nu online de jas bij besteld. keurig hoe het via mail gecommuniceerd word, en had hem binnen 2dagen in huis! ik ga zeker ook de zaak weer bezoeken.! groetjes uit Zeeland ps. ze zijn echt veel goedkoper dan Nederland..
Leuk om te horen. Bedankt voor de positieve commentaar! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Juiste bougie's en snelle levering.
Leuk om te lezen, bedankt! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bestelling, betaling en vooral aflevering zijn perfect verlopen en alles was naar wens wat het product betreft. Goed geregeld RAD. Doe zo verder.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Correct en vlug geleverd met goede communicatie.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s bien comme toujours
Quelle belle remarque! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
RAS, � utiliser sans mod�ration.
Merci! Réponse originale à Trustpilot le 07/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s satisfait et rapidit� d'envoie bravo !!!
Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 07/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
toutes les personnes sont de tr�s bon conseils
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos conseils. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 07/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023