Super ,impeccable rapide, bien emball� je recommande ??????
Quelle belle remarque! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfect! Good job!
Merci pour la confiance en RAD! Original reply on Trustpilot at 07/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Todo fue perfecto y fecha de entrega tal y como marcaba , r�pidos y perfecto . Gracias por el servicio y precios
Supersnelle levering na perfecte communicatie!
Leuk om te horen! Bedankt! Original reply on Trustpilot at 07/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Where's my order all most 2 week I didnt recieve it yet I can't track it I will have trip soon
Thanks for your message and your patience. We have contacted our tranpsporter, DPD. The parcel is on it's way from The Netherlands to you. We will follow the tracking daily. For now we can only ask for your patience. Original reply on Trustpilot at 07/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Snelle levering. Goede service bij ruilen.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles 1 dag vroeger gekregen dan verwacht, deftig verpakt. Toppie.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bewust een paar weken gewacht met het plaatsen van een review: De afgelopen weken was het prima test weer vwb de verwarmde handschoenen van Macna (Foton heated RTX Zwart) ik heb gereden in Sneeuw, regen, hagel, storm, en -2 ja ja maart 2022 roert zijn staart en ik moet heel eerlijk zijn: Macna voldoet prima aan mijn verwachting van de handschoenen� + snel lekker warm + zitten comfortabel + prima pasvorm + makkelijke te bedienen + snel opgeladen (Thuis) + wind en water dicht* *Enige kleine - puntje: de vingertoppen laten na lang in de miezer regen gereden te hebben toch wat water door �. Dank RAD voor het advies, snelle levering en zoals altijd de perfecte service (??????????)
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Materiaal per order goed ontvangen, In de winkel goede uitleg en vriendelijk.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Produit correspondant � l'attente, livraison rapide.
Heureux d’entendre ça! Merci Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Beste , Ben tevreden, en snel geleverd. Met vriendelijke groetjes. Livio.
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Excellent service as usual, u
Glad to hear! Thanks for your positive comment! Original reply on Trustpilot at 07/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
5 �toiles parce que commande au top et rapide. Tr�s professionnel. Cordialement
Super. Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bon produit et service rapide
Merci pour la confiance que vous nous portez en RAD Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s bon produit commande rapide jamais de probl�mes avec rad tr�s professionnel
Heureux d’entendre ça! Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
RAD et une soci�t� s�rieuse, r�actif et professionnel, la commandes �tait en 48 heures � la maison, sans probl�me je recommanderai chez eux.
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prima en snel geleverd
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Sur place, j�ai re�u de tr�s bons conseils pour choisir mon produit.
Heureux d’entendre ça! Merci. Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Nog geen klachten gehad: online of in de winkel (Willebroek). Telkens behulpzaam personeel in de winkel en de online levertermijn valt steeds goed mee (enkele dagen)
Tr�s rapide et me convient parfaitement
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles perfect en snel geleverd ??????
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Cardo comset gekocht bij RAD met ook nog eens met 10% korting! Snelle bevestiging en bezorgd! Hij werkt prima, super tevreden!
Zeer snelle levering. Ik had het product elders goedkoper gezien en heb onmiddellijk dezelfde prijs gehad. Super afgehandeld!!
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Dat doet ons plezier. Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Site s�rieux envoi du colis rapide rien � dire du travail de professionnel
Merci pour les 5 étoiles! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
super ,tr�s pro ,tr�s rassurant pour de prochaines commandes.