Prima prijs prima levering

Prima prijs prima levering

Livraison rapide.

Livraison rapide. Marchandise conforme � la commande. Parfait comme � l'habitude

Heb maar enkele dagen moeten wachten op�

Heb maar enkele dagen moeten wachten op mijn bestelling, kreeg een mailtje van zowel rad als de koerierdienst om mijn pakje te kunnen volgen en het is toegekomen binnen de aangeduide uren

Top service, livr� en 2 jours

Duidelijke site met scherpe prijzen en�

Duidelijke site met scherpe prijzen en snelle afhandeling. Kortom niets op aan te merken.

K&N LUCHTFILTER

Zeer betrouwbaar en snelle levering naar Nederland.

une premi�re visite chez RAD�

Pour une premi�re visite chez RAD Nivelles ,j ai �t� conseiller par une petite jeune dame tr�s sympa qui connaissait tr�s bien son travail (achat topcase et fixation ) ,pour ce qui est du magasin ,par manque temps je n'ai pas su faire le tour mais ce n est que partie remise

service rapide

Bonjour service rapide, prix correct, correspondant � la commande,

zeer snel en juiste levering bedankt

zeer snel en juiste levering bedankt

Tr�s satisfait d'avoir command� avec�

Tr�s satisfait d'avoir command� avec RAD.

prima hoes, snel geleverd

prima hoes, snel geleverd

Very impressed

Very impressed, item sold out but they sorced from other store for me, delivery was very quick, will definitely be shopping here again. Thanks,Martin Ireland

Snel geleverd. Het product voldoet aan de verwachting.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Top!

Prix comp�titifs

Prix comp�titifs, livraison rapide.

In winkel besteld en sneller als�

In winkel besteld en sneller als verwacht aangekomen. Al veel online gekocht bij RAD als in winkel in Herk de stad. Tot nu toe zeer tevreden en zeer vriendelijk. Bedankt !!!

DE BONS CONSEILS D UNE PARFAITE�

DE BONS CONSEILS D UNE PARFAITE GENTILLESSE EXPEDITION RAPIDE ET CONFORME A MA DEMANDE D ARTICLE

Tijdig en correct geleverd.

Tijdig en correct geleverd.

Toujours aussi satisfait de mes achats�

Toujours aussi satisfait de mes achats chez RAD. Vite commande, vite livre.

Aanrader ??

Voor het 1st bestelling geplaatst bij RAD omdat de helm die ik wou nergens meer verkrijgbaar was maar wel bij jullie en dan nog met hele fijne korting ?? Vandaag alles netjes ontvangen en zit perfect ?? Ik ben heel tevreden en kan deze alleen maar aanraden.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Goede service Snelle regering Top

Livraison rapide

Livraison rapide, produits conformes, impeccable.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, goede service. ook duidelijke website voor eventuele online bestellingen. Een aanrader! Geschreven door een veeleisende motorrijder :)

Tr�s bon service et rapide

Tr�s bon service et rapide