Enkele aankopen gedaan via de webshop (cadeaubonnen). Werkt prima, voldoende keuze. Zoals het hoort!
Bedankt voor deze fijne feedback, Chris! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Envoi tr�s tr�s rapide du colis et promotion sur mon article achet� qui avait une particularit� dont les autres sites n'avaient pas en stock et dont je cherchais.
Zeer tevreden over RAD en in het bijzonder over verantwoordelijke en personeel van vestiging in Brugge.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 01/03/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
j'aurais bien mis 5 �toiles, mais voil� un commande non re�u, pas de la faute de RAD mais du transporteur qui signe � ma place les livraisons, bref ma derni�re commande je n'en ai pas vu la couleur. malgr� cette m�saventure je commande r�guli�rement mon Equipment moto et les accessoires pour les r�visions de ma moto sur ce site. toujours de belle promo, article de qualit� et le retour ou �changes simple et rapide. en attendant d'avoir ma commande..... rien � redire sur RAD.eu
Je suis désolé d'apprendre que la livraison de votre colis ne se déroule pas comme prévu. Cela ne peut évidemment pas être l'intention et nous essayons d'améliorer nos services ainsi que ceux du transporteur au quotidien. Par ailleurs, nous sommes heureux d'entendre que vous êtes satisfait de votre commande. Au plaisir de vous revoir bientôt chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 01/03/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zoals altijd een perfecte service !!
Bedankt voor deze fijne review en voor uw vertrouwen in RAD! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Les vendeurs �taient de tr�s bon conseils merci � eux
Merci beaucoup pour cette agréable remarque! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel afgeleverd
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Simple rapide efficace
Super! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 25/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Parfait comme toujours Tr�s bon rapport qualit� prix D�lai de livraison rapide .
Merci pour la confiance en RAD! Je vous souhaite beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 25/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Gebruiksvriendelijke website, ruim assortiment, supersnelle levering naar Nederland. Eerder ook in de winkel in Drongen al diverse keren geweest, telkens prettig geholpen, met goed advies. Meer dan tevreden!
Wat een fijne review! Bedankt hiervoor! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over zowel onze fysieke winkel als onze webshop. Hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Uitstekende service, ruim aanbod ook de service in de lokale winkel ( in ons geval Herk de stad ) in uitstekend.
Bedankt voor deze positieve feedback, Erik! Fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service en aanbod! Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
vriendelijk goede servis
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rapide et efficace, commande conforme
Merci à vous! :D Réponse originale à Trustpilot le 25/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
De pinlock staat correct beschreven en de handleiding is keurig. De pinloch is iets groter dan een briefomslag en zou in de brievenbus passen maar is verpakt in een veel te grote doos wat wel jammer is. De aankoop verliep vlekkeloos en de communicatie over het verloop van de verzending is degelijk. Ook een link naar het youtubefilmpje van de desbetreffende helm om het vizier te manipuleren mocht er vermeld worden.
Beste Rik Bedankt voor uw aankoop en voor deze uitgebreide feedback. We hechten veel belang aan de mening van onze klanten. We zijn dan ook blij te lezen dat de aankoop vlot verlopen is. We nemen uw tips en opmerkingen ter harte en doen er alles aan om onze service nog te verbeteren! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer bij RAD! Vriendelijke groet het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer goede service. Heb bij Rad.eu verwarmde inlegzolen besteld. 1 zooltje werkte niet goed en werd vrijwel meteen onder de garantie vervangen. Zeer tevreden met Rad.eu.
Beste Henricus Bedankt voor deze fijne feedback! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopelijk snel tot weerziens! Vriendelijke groet het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering van het verwachte product.
We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de levertermijn van uw bestelling! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s bon accueil, de bons conseils
Merci beaucoup! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bin mit der Lieferung sehr zufrieden! TOP! Kann ich nur weiterempfehlen! Elmar Brandtner, Ausrtria
Vielen Dank für Ihre positive Reaktion! Freut mich zu hören! Original reply on Trustpilot at 25/02/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Livraison rapide produit conforme � ce j attendais
Nous sommes heureux d'entendre ça! Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 25/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Produit conforme � nos attente merci
Merci beaucoup pour les 5 étoiles, Georges! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service rapide
Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 25/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfect op tijd. Verkeerde maat maar kunnen omruilen. Zeker tot een volgende keer!
Dat horen we graag! Geniet van uw aankoop en met plezier tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s satisfait. Prix attractifs, choix, rapidit�. Tout y est !
Les articles correspondent � la commande. Envoi rapide. Parfait.
Merci beaucoup, Raphael! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering... Prima scherm van givi...
Bedankt voor de 5 sterren, Danny! Veel plezier toegewenst met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023