Zeer correct en snel geleverd. Product voldoet aan de verwachting????
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne beoordeling! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Maison ?? s�rieuse et tr�s bon produits � la bonne taille
Bonjour Jean-Claude, Merci pour ce beau score. Nous sommes heureux d'apprendre que vous avez apprécié notre service. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir sur la route et à la prochaine fois! Salutations, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 24/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Top und schnell
Hallo Norbert, Es freut uns zu hören, dass Sie alles gut erlebt haben! Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim Motorradfahren und bis zum nächsten Mal! Viele Grüße, Das RAD-Team Original reply on Trustpilot at 24/02/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Einfach Spitze! Hervorragender Service, unschlagbare Preis und Blitzschnelle Lieferungen! Ich kann RAD.EU nur empfehlen. They�re great! Outstanding Service, Unbeatable Price and Lightning Fast Deliveries! I highly recommend RAD.EU
Correcte levering en goede info in winkel Herk de Stad.
Hey Jef, Bedankt voor de goede review. We zijn blij te horen dat je goed geïnformeerd werd in RAD Herk-de-Stad. We wensen je alvast veel rijplezier toe en tot de volgende keer! Groetjes, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super snelle levering ??
Hey Heidi, We zijn blij dat je alles zo snel kon ontvangen. We wensen je veel rijplezier toe en tot de volgende keer! Groetjes, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer snelle levering vanuit onze zuiderburen. Ook een fatsoenlijk schrijven er bij wat niet iedere webshop doet. Prima ervaring hier!
Hey Bram, We doen elke dag ons best om alles snel en efficiënt te versturen. Bedankt om je ervaring te delen. We wensen je alvast veel rijplezier toe en tot de volgende keer! Groetjes, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede prijs (carnavalskorting) en snelle levering!
Hey Desmond, We zijn blij dat je geniet van één van onze vele acties. We wensen je veel rijplezier toe en tot de volgende keer! Groetjes, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snel en juist
Hey Cees, Bedankt voor de 5 sterren! We wensen je veel rijplezier toe en tot de volgende keer. Groetjes, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Excellent, paiement PAYPAL, produit de qualit� arriv� plus vite que pr�vu
Commande et livraison tr�s rapide, Le produit est top, de tr�s bonne qualit� et conforme � ce que je souhaitais.
Nous sommes heureux d'entendre ça, David! Merci beaucoup pour votre positive remarque! Réponse originale à Trustpilot le 23/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
geen opmerkingen, direct geholpen dus ik ben tevreden
We zijn blij te lezen dat u tevreden bent! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles keurig verpakt en afgeleverd
We zijn blij dit te vernemen. We wensen u veel plezier toe met uw aankoop! Hopelijk tot een volgende keer bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Envois rapide
Zeer snelle en correcte levering.
Dat horen we graag! Blij te lezen dat u tevreden bent over de snelheid van de levering. Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
commande bien suivie ,gratuit� des envois, d�lais respect�s ,toutefois il y a quelques produits ou d�riv�s et marques que je peux trouver chez vous
Bonjour Mr. Balcaen, Merci pour votre agréable remarque. Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'avez pas pu trouver tous les produits ou marques que vous recherchiez. Si une marque ne figure pas dans notre gamme, mais que vous aimeriez la voir y figurer, vous pouvez toujours nous la suggérer. Nous prenons certainement en compte les souhaits de nos clients. Si vous avez des autres questions au moment de l'achat, n'hésitez pas à contacter notre service clientèle par téléphone ou par e-mail. Ils seront heureux de vous aider ! Cordialement, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 23/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle en correcte levering. Snelle en correcte terugbetaling als artikel geretourneerd is. Top!
Hey AJM, Bedankt voor je 5 sterren review. We zijn blij dat je alles snel en correct ervaren hebt zoals het hoort. We wensen je nog veel rijplezier toe en tot de volgende keer! Groetjes, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Jamais de soucis avec RAD. Le personnel d'Alleur est tr�s bien. JPS
Bonjour Jean-Philippe, Nous sommes heureux d'apprendre que vous êtes si satisfait de votre visite chez RAD Alleur. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir sur la route et jusqu'à la prochaine fois ! Salutations, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 23/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zowel online als offline is RAD een uitstekende winkel. Ze hebben zo goed als alles, niet alles van alles, maar voldoende. In de winkel in Herk de Stad altijd vriendelijk, behulpzaam en oprecht ge�nteresseerd in u als persoon. Wellicht heb je een klantennummer, maar je bent er geen nummer, en dat is echt heel aangenaam. Oprecht vriendelijk, niet van die plastieken **** snuitentrekkerij.
Beste Walter Bedankt voor deze mooie, oprechte review! Het doet ons enorm veel deugd te lezen dat u tevreden bent over onze service en manier van werken! We wensen u veel plezier toe met uw aankoop en hopen u snel opnieuw te mogen ontmoeten in één van onze winkels. Vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
De goederen werden perfect geleverd op de afgesproken �neerlegplaats�.
We zijn blij dit te vernemen, Peter! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer bij RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede prijs, in NL is de jas 60 euro duurder, en een goede snelle levering. Bij retouren snel je geld terug. Top bedrijf !!
Bedankt voor deze mooie review! We danken u voor het vertrouwen in RAD! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Envoi rapide. Marchandise ok. RAS
Merci pour les 5 étoiles, Michel! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 23/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Excellent site, livraison rapide... gr�ce � RAD j'ai pu remettre en �tat mon intercom CARDO, alors que ce n'�tait dispo sur aucun site en France ... MERCI
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 22/02/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Fast delivery
Glad to hear! Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/02/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s satisfait de mon achat et de la r�activit� je m'�tais tromp� de taille dans l'achat lors de ma valise lat�ral un petit mail pour signaler l'erreur et tout � �t� r�gl� la bonne capacit� et tout �a livr� avec un jour d'avance que demander de plus je reviendrai bonne continuation et encore merci � l'�quipe