Alweer een prima levering!

Alweer een bestelling geplaatst bij dit uitstekende bedrijf. Scherpe prijzen, razendsnelle leveringen en omruilen of retour goed geregeld. Aan mij hebben ze een trouwe klant gekregen. Hoop nog veel zaken met ze te doen! Met vriendelijke groet, Jan uit Dronten

Super magasin.

Super magasin. Beaucoup de choix, un service exemplaire compl�ter par d'excellent conseils. Je recommande vivement � tout les motards.

Super service!

Tr�s tr�s bon service surtout � Zaventem

Parfait

Parfait, rien d'autre � dire

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken. Puike levering.

Efficace et rapide

Efficace et rapide

impeccable comme a chaque fois

impeccable comme a chaque fois

Eerst bij nr1motor besteld

Eerst bij nr1motor besteld, na 2weken te horen gekregen dat mijn artikel niet meer geleverd werd door de fabrikant. Toen bij RAD besteld en binnen een week in huis! Je snapt wel waar ik dus voortaan bestel

Parfait

RAD s'est align� sur le prix trouv� sur un site �tranger. La commande est tr�s simple et vite disponible. Livraison � domicile rapide. Que du positif !

EXCELLENT A TOUT LES NIVEAUX

Jamais vue un service pareil . Que ce soit au magasin ou sur leur site internet livraison etc c'est 10/10 pour moi . Et le service client aussi a soulign� hyper r�actif et serviable.

Everything went perfect

Everything went perfect. Easy ordering. Delivered on-time. Cool product at a good price.

Herk De Stad

Goede service, klantvriendelijk en niet te duur, gewoon goed!!!!

Everything went fine

Everything went fine. The ordering was easy, the delivery was fast, the goods were adequatly secured. I can recommend RAD.eu and will surely order again.

Simplement impeccable.

Simplement impeccable.

Site s�rieux envoi rapide et produit�

Site s�rieux envoi rapide et produit correspond a la commande .rien a dire ? continuer comme �a avec la m�me efficacit� .merci a vous

RAD doet het goed

RAD reageert snel op vragen en stuurt spullen snel op. Leuk bedrijf.

Snel en efficiente behandeld.

Snel en efficiente behandeld.

Goede snelle service!

Goede snelle service en alles goed en netjes verpakt. Superblij met mijn nieuwe motorjas!

Bonjour j'ai command� un casque moto le�

Bonjour j'ai command� un casque moto le 13 f�vrier et ma �t� livr� � mon domicile aujourd'hui 18 f�vrier je recommanderais � mes amis de l'acheter car il est vraiment magnifique d'une qualit� vraiment exceptionnel je remercie infiniment le site pour ce casque moto modulable ????

Alles is verlopen volgens afspraak en�

Alles is verlopen volgens afspraak en tijdig geleverd

Super rapide

Super rapide

Service impeccable

Service impeccable, de la commande au paiement et � la livraison des articles conformes � mes souhaits.

Landegemstraat 4

9031 Drongen