Alles is verlopen volgens afspraak en�

Alles is verlopen volgens afspraak en tijdig geleverd

Super rapide

Super rapide

Service impeccable

Service impeccable, de la commande au paiement et � la livraison des articles conformes � mes souhaits.

Motor jeans bestel

Motor jeans bestel, maar kleur komt totaal niet overeen met de kleur op afbeelding. Nu is kleur natuurlijk altijd lastig te zien, maar licht grijs of donker grijs zou toch geen probleem moeten zijn.

Goedendag de bestelling was heel erg�

Goedendag de bestelling was heel erg goed, ik een leervest bestelt . Als ik een groot bestelling doen van tien vest krijg ik ze ook voor een goed prijs

Snelle levering !

Snelle levering !

Exp�rience parfaite

Exp�rience parfaite! je recommanderai certainement sur ce site!

Couvre poign�e de belle esth�tique qui�

Couvre poign�e de belle esth�tique qui s'adapte parfaitement

Exp�dition rapide

Exp�dition rapide, produit parfaitement conforme.

Snel levering

Snel levering, verpakking in orde, zonder schade. De batterij lader werkt prima. Ik heb het gekregen zoals op de webshop is beschreven geweest.

Great price, great service

This was my first order on Rad and I absolutely suggest this shop. Price are really convenient and the shipment is really fast. Due to a my mistake, I had to send back an item but I was refound few days later and received the right item immediately. 5 stars well deserved.

Snelle levering en goed geregeld

Snelle levering en goed geregeld

blijft betrouwbaar

blijft betrouwbaar! dank

Service aux top

Service aux top Et personnel tr�s gentil

Zeer snelle levering!

Twee accu�s besteld. Retesnelle levering, netjes verpakt. Helemal moi.

Excellente prestation

Plac� en prix + efficacit� de traitement + rapidit� de livraison = excellente prestation

Livraison rapide et produit conforme.

Livraison rapide et produit conforme.

Zeer tevreden van de service

Zeer tevreden van de service , snelle levering , en met vragen zijn ze altijd bereid u van uitleg te voorzien

Toujours un bon service rapide et de�

Toujours un bon service rapide et de bons conseils

Achet� un casque Shoei en solde � -25%�

Achet� un casque Shoei en solde � -25% en F�vrier 2022 directement sur le site. Re�u par chronopost moins de 48h apr�s la commande. Parfaitement emball�, tr�s satisfait.

Professionnel et livraison rapide

Professionnel et livraison rapide

Super winkel

Super winkel

SENA 5S

Je n'ai pas encore utilis� le produit donc je ne peux pas me prononcer. Mais concernant la livraison et la prise en compte de mes interrogations (on m'a envoy� un tableau comparatif des trois produits que j'avais s�lectionn�s ce qui m'a bien aid� dans mon choix final), j'ai �t� enti�rement satisfait de la prestation de RAD. Bruno BOUTIN.

bestelde produkten voldoen aan de�

bestelde produkten voldoen aan de verwachting. Tevens een snelle en korrekte afhandeling

Rapide

Rapide, efficace, commande pass�e sur le net recue 48 hrs apr�s. Sinon sur place toujours de bon conseils(Nivelles). Francis

Landegemstraat 4

9031 Drongen