Dit is wat we noemen een supersnelle service! Vandaag besteld en de dag erna geleverd. Prima zo!
Hartelijk bedankt voor deze vrolijke review, Marc! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Ik heb gebruik gemaakt van de laagste prijs garantie (na de aankoop) en RAD heeft dat netjes afgewerkt.
Super! Bedankt voor de fijne beoordeling Eddy! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service parfait !
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Original reply on Trustpilot at 27/01/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Prima! Snelle verzending naar NLD, zou hier zo weer bestellen.
Wat een leuke review! Hartelijk bedankt en tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bestelproces top.. snel geleverd
We zijn blij dit te mogen vernemen! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Achat et livraison sans mausaise surprise que du contraire. Site suffisamment explicit�. Livraison parfaite comme indiqu� dans le courrier d'achat. Dans mon cas, il s'agit d'un casque sold� de la marque HJC. Le s�rieux de la marque est au rendez-vous. Qualit� de l'emballage, qualit� du produit et de ses accessoires. Parfait dans l'ensemble mais pas encore essay� sur la route. Bonne route � tous les motards !
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 27/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Pas grand chose � dire Je suis satisfait
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 27/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
goedkoper dan de meeste. een snelle levering en goede producten
Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Conforme � la photo et rapidit� de livraison.
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 27/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
goederen zoals beschreven, snelle verzending, aantrekkelijke kortingen
Super! Wat een leuke review! Bedankt en veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 27/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Elektrische verwarmde motorhandschoenen gekocht, bij aankomst blijken er te kleine 2.2A accu's geleverd te zijn terwijl in de handleiding staat dat de set wordt geleverd met 3A accu's. Aangeven bij RAD, en krijg als antwoord dat het een typefout is, terwijl de foto's in de handleiding ook niet van de 2.2A zijn, en in de andere talen er ook wordt verwezen naar de 3A accu's. Niet klantvriendelijk, niet oplossingsgericht. Als ik het product niet hoefde met 2.2A kon ik het geheel terug sturen en m'n geld terug krijgen. Noem dat geen oplossing. # Blijkbaar kan ik niet reageren op de reactie van RAD, zoals ik al aangaf in de beoordeling is ook weer terug te lezen in de reactie van RAD, niet oplossingsgericht. Wat heb ik er als klant aan, die het idee heeft te kleine accu's geleverd te hebben, dat de nieuwe lading handschoenen mogelijk een correctie hebben gekregen in de handleiding.
Beste Roel, Het spijt me te vernemen dat u het gevoel heeft niet klantvriendelijk werd beantwoord. Onze collega van de klantendienst heeft uw vraag die u destijds via mail heeft doorgestuurd nagekeken met de productverantwoordelijke die bevestigde dat de leverancier deze handschoenen wel degelijk met de 2.2A batterijen verkopen. Omwille van uw opmerking betreffende de handleiding werd dit meteen vermeld bij de leverancier. Zij herkennen het probleem en passen alle handleidingen aan naar 2.2A batterijen. Indien u alsnog niet tevreden bent met de oplossing die u toen geboden werd kan u steeds mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groeten, Het RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Un service de qualit�
Bonjour Olivier, Nous sommes heureux que vous ayez trouvé notre service si bon! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir sur la route et à la prochaine fois ! Salutations, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 28/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goede service, snel geleverd. Precies op tijd voor mijn eerste motorles ;-)
Hey Lex, We zijn blij dat je goed uitgerust je eerste motorles kon starten! Vergeet na het behalen van je rijbewijs (binnen de 3 maanden na het behalen ervan) niet langs te komen in één van onze winkels om je kortingsbon van 25€ in ontvangst te nemen. Onze manier om je te verwelkomen in de wereld van het motorrijden. Alvast veel succes en rijplezier! Groetjes, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 28/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super! Livraison super rapide et produits tel quel les discription du site.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 25/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prachtige AGV helm, netjes in de kleuren van mijn moto, en dit aan halve prijs !, echt Top !
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
RAD.eu is een top zaak. Snelle afhandeling en de beste prijs. Mijn Macna Foton handschoenen waren er binnen twee dagen en de beste prijs.
Wow, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Articles conformes � la commande. Livraison rapide +++++++
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 25/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
De topkofferrek voor mijn Honda CB900 Hornet heeft een mooie pasvorm en het kleur is ook mooier dan de tekening (donker grijs). Heel snelle levering en goed verpakt. Mooi prijs in combinatie met de M5M bevestigingsplaat.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer tevreden over de snelheid van de leveringen en de keuze die aangeboden word.
Ik ben al vele jaren trouwe klant, service op het hoogste niveau, raad ik aan
Bedankt voor u vertrouwen in ons! Blij te horen dat alles goed verloopt en dat u nog steeds tevreden bent met onze diensten. We werken dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en uw beoordeling is daar de vrucht van. Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bonne description du produit Livraison tr�s rapide
Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 25/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
En ce qui concerne l'article rien � dire par contre mon colis a �t� livr� dans un carton compl�tement ouvert et mon article sorti du sachet ou il �tait prot�g�.
Bonjour Ali, Je suis désolé d'apprendre que l'expédition de votre colis ne s'est pas déroulée comme prévu. Dans ce cas, vous pouvez inspecter le colis à la livraison et, le cas échéant, le refuser en raison de son état. Notre service d'emballage s'assure toujours que les articles sont correctement emballés dans une belle boîte fermée et solide. Nous attendons donc qu'ils soient livrés à nos clients dans le même état. En cas de refus d'un colis ou en cas de réception d'un colis endommagé, vous pouvez toujours prendre des photos et nous les envoyer. Si l'article apparaît endommagé, nous pouvons alors prendre les mesures nécessaires contre la société de transport. Veuillez toujours contacter nos services pour de tels rapports à l'adresse [email protected]. Cordialement, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 25/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Houden goed rekening met je noden en zoeken mee naar het geschikte product. Geven goede en duidelijke uitleg.
goede service snelle levering
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 25/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Commande,d�lai, aucun souci.Conforme comme d'habitude.Pas la premi�re commande et encore une fois satisfait. Bravo.
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 24/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023