Al twee bestellingen gedaan en beide�

Al twee bestellingen gedaan en beide correct geleverd. Ben zeer tevreden over RAD.

A ce jour et apr�s je ne sais combien�

A ce jour et apr�s je ne sais combien de jours d'attente, je n'ai toujours pas eu la chance d'avoir mon paquet. Donc en r�sum� votre transporteur est � changer !!! Merci de me lire. Pour info j'ai dans le m�me temps command� un article venant de Hambourg et cet article est d�j� pos� sur ma moto depuis belle lurette

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pro..

Pro... A l'�coute de la client�le, aimable.

Rien � dire ??

Service, conseil, qualit� superbe ??

Envoi rapide

Envoi rapide, site tr�s bien d�taill�. Je recommande

Commandes tr�s rapide et en bonne �tat�

Commandes tr�s rapide et en bonne �tat et le livreur au top

Excellent service

Excellent service! Livraison rapide, site tr�s clair et tr�s explicatif,suivi en ligne au top, de plus tr�s content de mon achat(blouson remo segura) � 1 prix d�fiant toute concurrence !

RAD service is top

Al een aantal jaar trouwe klant van RAD. Producten voor correcte prijzen en regelmatig mooie kortingen, zorgen voor tevreden klanten. Enkel jammer dat er nog steeds gebruik gemaakt wordt van DPD voor levering van online bestellingen. De service van DPD is soms correct, maar de laatste tijd heb ik te veel negatieve ervaringen gehad met deze koeriersdienst.

Casque SHOEI Neotec II re�u sur LE�

Casque SHOEI Neotec II re�u sur LE MANS, efficacit� rapidit� et r�activit�, je recommande vivement

Service et livraison tr�s rapide

Service et livraison tr�s rapide, prix comp�titifs

Envois rapide

Envois rapide, produit conforme Site au top !!

producten perfect en relatief snel�

producten perfect en relatief snel geleverd. Jammer genoeg geleverd door een pakjesdienst die in het nieuws komt om het met de sociale voorwaarden niet te nauw te nemen. Dat straalt hoedanook negatief af op RAD dat ze van zo'n bedrijf gebruik maken. . Als antwoord op RAD hieronder: Ik zal natuurlijk klant blijven. Reeds jaren koop ik bij RAD helmen, motorvesten, handschoenen ... altijd met excellente service en ik begrijp compleet dat je niet zo maar van leveringsdienst kan veranderen, en ik vermoed dat jullie even verbaasd waren als ikzelf met het recente nieuws.

Een top bedrijf !

Een top bedrijf !

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering in NL

Snelle levering in NL. Product was op voorraad en na 3 dagen in huis (Kerstperiode). Goed verpakt. Goede prijs ten opzichte van andere webshops.

Goede en vlotte levering

Goede en vlotte levering

Duidelijke website

Duidelijke website Makkelijk bestellen Snelle levering

alles is goed verlopen,de bestelling�

alles is goed verlopen,de bestelling en de informatie waren top

Super magasin � nivelles.

Super magasin � nivelles. Les membres du personnel sont serviables et comp�tents. En r�sum� : super �quipe ????

Alles vlot en juist gegaan .

Alles vlot en juist gegaan .

Steeds uitstekende service

Verschillende artikels via webshop aangekocht. Uitleg bij artikels is klaar en duidelijk en voldoende, na enkele dagen in de postbus, altijd netjes geregeld en heb nog nooit producten met problemen of zo aangekocht.

Alles netjes en op tijd geleverd.

Alles netjes en op tijd geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

tr�s bon magasin

tr�s bon magasin, tr�s bon rapport qualit� prix, service et livraison rapide. Toujours de bons conseils.

Goede service, vriendelijke en behulpzame verkopers. Mooi assortiment en ok prijzen...

Landegemstraat 4

9031 Drongen