Al twee bestellingen gedaan en beide correct geleverd. Ben zeer tevreden over RAD.
Hey Jean, Bedankt voor de mooie score. We hopen dat je in de toekomst nog veel bestellingen te mogen leveren! We wensen je alvast veel rijplezier toe! Groetjes, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
A ce jour et apr�s je ne sais combien de jours d'attente, je n'ai toujours pas eu la chance d'avoir mon paquet. Donc en r�sum� votre transporteur est � changer !!! Merci de me lire. Pour info j'ai dans le m�me temps command� un article venant de Hambourg et cet article est d�j� pos� sur ma moto depuis belle lurette
Bonjour Jean-Yves, Je constate que votre colis aurait été livré hier alors qu'il a été envoyé le 05/01. Nous nous excusons du retard pris par notre transporteur. Ce retard est exceptionnel en raison de la période des soldes et de la charge de travail supplémentaire pour tous les transporteurs. Vous pouvez nous retourner votre colis sans problème si vous ne voulez plus de l'article. Salutations, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Pro... A l'�coute de la client�le, aimable.
Bonjour Sabrina, Nous faisons de notre mieux pour donner à chaque client un conseil adapté à ses besoins. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir sur la route et jusqu'à la prochaine fois! Salutations, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service, conseil, qualit� superbe ??
Bonjour Loic, Merci pour cette critique TOP! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir sur la route et jusqu'à la prochaine fois! Salutations, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Envoi rapide, site tr�s bien d�taill�. Je recommande
Commandes tr�s rapide et en bonne �tat et le livreur au top
Bonjour Thierry, Merci pour votre bon score. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir sur la route et jusqu'à la prochaine fois! Salutations, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Excellent service! Livraison rapide, site tr�s clair et tr�s explicatif,suivi en ligne au top, de plus tr�s content de mon achat(blouson remo segura) � 1 prix d�fiant toute concurrence !
Bonjour Roland, Nous faisons de notre mieux chaque jour pour fournir à nos clients des vêtements de qualité aux meilleurs prix. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir sur la route et jusqu'à la prochaine fois! Salutations, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Al een aantal jaar trouwe klant van RAD. Producten voor correcte prijzen en regelmatig mooie kortingen, zorgen voor tevreden klanten. Enkel jammer dat er nog steeds gebruik gemaakt wordt van DPD voor levering van online bestellingen. De service van DPD is soms correct, maar de laatste tijd heb ik te veel negatieve ervaringen gehad met deze koeriersdienst.
Hey Nikolaas, Bedankt voor je eerlijke review. We hopen dat je kan begrijpen dat het moeilijk is om een koeriersdienst te vinden die overal instaat voor een perfecte levering. Als je problemen ondervindt met levering aan huis kan het een oplossing zijn om te kiezen voor een afhaalpunt. Hiervoor hoef je niet thuis te blijven en kan je het pakket gewoon afhalen in je lokale afhaalpunt wanneer het je best uitkomt. We wensen je alvast veel rijplezier toe en tot de volgende keer! Groetjes, Het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Casque SHOEI Neotec II re�u sur LE MANS, efficacit� rapidit� et r�activit�, je recommande vivement
Bonjour Cyril, Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec ce casque top! Jusqu'à la prochaine fois! Salutations, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service et livraison tr�s rapide, prix comp�titifs
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Envois rapide, produit conforme Site au top !!
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
producten perfect en relatief snel geleverd. Jammer genoeg geleverd door een pakjesdienst die in het nieuws komt om het met de sociale voorwaarden niet te nauw te nemen. Dat straalt hoedanook negatief af op RAD dat ze van zo'n bedrijf gebruik maken. . Als antwoord op RAD hieronder: Ik zal natuurlijk klant blijven. Reeds jaren koop ik bij RAD helmen, motorvesten, handschoenen ... altijd met excellente service en ik begrijp compleet dat je niet zo maar van leveringsdienst kan veranderen, en ik vermoed dat jullie even verbaasd waren als ikzelf met het recente nieuws.
Hey Fy, Het is jammer te lezen dat je ondanks de goede producten en snelle levering ons een mindere score toekent voor de transporteur die wij al jaren inschakelen. Net als u is het voor ons ook zeer belangrijk dat elk van onze partners de sociale wetgeving respecteert zoals voorzien door de wet. Wij zijn in gesprek met DPD hierover. We hopen uiteraard dat we je in de toekomst nog van dienst kunnen zijn. Groetjes, het RAD-Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Een top bedrijf !
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering, goede prijs.
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering in NL. Product was op voorraad en na 3 dagen in huis (Kerstperiode). Goed verpakt. Goede prijs ten opzichte van andere webshops.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede en vlotte levering
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Duidelijke website Makkelijk bestellen Snelle levering
Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
alles is goed verlopen,de bestelling en de informatie waren top
Super magasin � nivelles. Les membres du personnel sont serviables et comp�tents. En r�sum� : super �quipe ????
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 13/01/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles vlot en juist gegaan .
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Verschillende artikels via webshop aangekocht. Uitleg bij artikels is klaar en duidelijk en voldoende, na enkele dagen in de postbus, altijd netjes geregeld en heb nog nooit producten met problemen of zo aangekocht.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/01/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles netjes en op tijd geleverd.
Snelle levering en goede kwaliteit
tr�s bon magasin, tr�s bon rapport qualit� prix, service et livraison rapide. Toujours de bons conseils.
Goede service, vriendelijke en behulpzame verkopers. Mooi assortiment en ok prijzen...