Alles ok verlopen. Jammer dat men geen ophaalpunt kan selecteren en kan selecteren om op te halen in de winkel.
Bedankt voor uw review. Graag deel ik mee dat u steeds de mogelijkheid heeft om bij een onlinebestelling een DPD afhaalpunt te selecteren als leveringsadres. Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s s�rieux dans la livraison et en magasins �galement
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 23/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Meilleur prix. Livraison rapide. Rien � dire
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 23/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Satisfait du service, d�lai de livraison et timing respect� � la minute pr�s.
Site clair. Livraison rapide
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 23/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Toujours correct
Heel vlotte bestelling en levering. Heel tevreden!
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rien � redire comme d'habitude. Tr�s bon suivi...
Ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 23/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Colis d�livr� dans les d�lais, conditions int�ressantes. Cependant l��tat de l�emballage (le carton) �tait ab�m� � la r�ception�Peut �tre l� faute � l�exp�diteur?
de ACEBIKES U-Turn Motor Mover die ik heb besteld werd vlot geleverd. Echter !! Voor een Transalp 600 met noppenbanden is er wel een probleem. Ik vermoed dat de grijpers voor de banden op normale banden berekend zijn...het lukt alleen met de nodige moeite en de banden worden niet volledig ondersteund... Ook zit het spatbord in de weg om de hefboom om de mover op te tillen te bewegen...nochtans is de wielbasis 1m50, dus binnen de aangegeven waarde. Met wat inventiviteit kan ik de hendel net tussen achterwiel en spatbord laten bewegen, maar handig is het niet....!!! Eenmaal de moto omhoog werkt de mover wel heel goed !
Tot hiertoe was elke ervaring met RAD in orde. Blijf voortdoen zoals jullie bezig zijn.
Bedankt voor u vertrouwen in ons! Blij te horen dat alles goed verloopt en dat u nog steeds tevreden bent met onze diensten. We werken dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en uw beoordeling is daar de vrucht van. Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Fast and reliable
Gute Preise, gute Abwicklung, prompte Lieferung. Alles in Ordnung.
Wir Danken Ihnen, dass Sie Ihren Ankauf bei uns gemacht haben. Wir freuen uns darüber, dass Sie mit Ihrer Bestellung zufrieden sind. Original reply on Trustpilot at 23/11/2021, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Excellent product and fast delivery. Client service answered my question in e-mail within the promised timeframe. To recommend!
Thank you for your feedback. Great to hear that our service and delivery were as expected. We hope you will enjoy your purchase and we look forward to seeing you again soon! Original reply on Trustpilot at 23/11/2021, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Batterij op zich is prima. Met uitzondering van de bevestigingsbouten voor aan de polen. Te kort. Levering door DPD was ok. De door RAD voorgestelde oplossing had gekund. Ik kon inderdaad de batterij kunnen terugzenden. Vond ik toch wat omslachtig. Ik ben bij vrienden op zoek gegaan naar een bruikbaar boutje. En klaar is Kees.
Beste Johan, Alvast bedankt voor uw aankoop. Het spijt ons te vernemen dat de meegeleverde bouten van uw batterij te klein lijken te zijn. Deze komt rechtstreeks van bij de leverancier. Indien u uw batterij wenst te retourneren kan dit tot 30 werkdagen na levering. Alvast onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groeten, Het RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 22/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Impeccable, comme d'habitude. Je recommande. Merci RAD
Betrouwbaar, snel en uitstekende service, ook voor garantie.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
super service! Snelle levering en probleemloos ruilen online alsook in de winkel. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel in Herk de Stad trouwens ;-)
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Article conforme � la description, prix au top, envoi rapide, super !
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 23/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Vriendelijke ontvangst
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 23/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tarif comp�titif, livraison rapide et dans les temps. Rien � dire ;-)
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 23/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
parfait (il faut �crire 10 caract�res...)
Snelle hulp en perfecte uitleg topgasten in willebroek
Tr�s beau magasin.service g�nial. Vendeurs top, professionnelle et qui connaissent tr�s bien leurs produits. J ai �t� pour un casque. La personne a pris le temps de tout m expliquer et m aider � faire le bon choix Je suis ravi Merci RAD.
Toujours avec plaisir chez RAD